Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@drake - tak toto uz hej, paradicka!!
ahojte, viete mi prosim poradit ako mam postupovat pri prevereni kde je moj tyl z usa? Objednavala som ho este 21.3. a podla tracking number bol pred mesiacom 28.3. naposledy evidovany na JAMAICA, NY. Teda aspon podla toho co mi tam predajca prihodil link na USPS... Objednavala som nad 22€, tak neviem ci by to mohlo byt na colnici zhabane.... Ako mam postupovat? Preverit podla tracking number na mojej poste zasielku? alebo? Dakujem za rady
@dosa @ela19 dakujem... v pondelok som bola preverit zasielku na poste, nemali ju v pc, vraj ani na sk nedorazila... potom som pisala predajcovi, ci to vie preverit a odporucil mi pockat do zajtra... no a dnes som si v schranke konecne nasla dorucenku 😀 a neplatila som ani clo 😉 tak idem tvorit, juchuuuu
@mmamca no super, esteze tak. niekedy, ked kupujem aj drahsie, pridu mi priamo domov, postou a neplatim clo... a niekedy mi ich odchytia na colnici a uz pytaju, musim zaplatit... a raz mi prisla uplne ze obycajne, postarka nechala krabicu u susedy, bez podpisu, lebo sa nezmestila do schranky, keby mi nepovedali, ani neviem... asi zalezi akou sluzbou to posielaju, alebo co... ale tak bez cla potesi 🙂
Aj na Slovensku to niekedy ide na colnicu? Ja som objednala dve sukne dokopy za vyše 30 eur a prišlo pekne domov, dokonca priam záhadne rýchlo.
tak sa snazim vytvorit svoju prvu tutu...drzte mi palčoky🙂
Ahojte, včera vylet Zoo Lešna, jedno dievčatko malo oblečenú pettiskirt, išla som na nej oči nechať 😅 😵 aj mm sa to páčilo, tak som namotaná, len na Ebay som nasla velkosť po 6 rokov, ja by som potrebovala tak na 8r.
neviete poradiť?
babky pls link na tie celenky na ktore viazete tyl ale tie sirsie,. na satky...neviem to naaaajst. dakujem!
@anjelicek26 prosim ta ty mas prehlad nemas link na nejaky ale fakt jemny tyl na ebay?
@drake - jj mam, ale to je anglicky, to sa strasne predrazi hlavne pri tom kurze teraz 😖
ahojte, viete mi niekto poradiť, či sa dá objednať niekde tyl aj tu na Sk....alebo ako objednávate zo zahraničia, môžem platiť normálnou VISA kartou? ...ďakujem, chcela by som skúsiť Barborke urobiť tutu sukničku, ale neviem skade objednať tyl...
@bambulka09 -ja som dnes kupila normalka v obchode,metrovy textil.mali veľky vyber.
baby chcem sa spytať idem šiť svoju prvu tutu suknu,neviem ake dlhe maju byť pasy toho tylu.dlžka sukne tak 25cm.
@natalitimk Ďakujem už som kúpila aj ja dnes v metrovom textile - pri trojici....mali taký veľký výber, že som sa nevedela rozhodnúť....ak sa môžem opýtať, koľko metrov si kupovala na sukničku....
@bambulka09 -no ved aj ja som tam stravila hodne času,ja som zobrala ružovej 1m a bordovej tiež 1m.Ešte ju mam len posrihanu tak hadam ho bude dosť.
@natalitimk takže látky som mala nakoniec málo 😖 ....musím ešte dokúpiť... aké široké a dlhé si strihala pásy?
@bambulka09 -teraz som ju dokončila a ešte mi aj zvyšilo.Na moju 9m. bambuľku som strihala dlhe 50cm.a široké asi cca4cm.Je to moja prvotina tak bola len na skušku ale vyzera dobre mala ešte spi tak ju neskušala. 🙂
@natalitimk ja som včera robila. ale asi veľmi široké pásy až 10cm ☹ a nevyzerá to veľmi dobre....skúsim prestrihať na polovicu a dĺžku som robila 60cm na 3,5 r. bambulku - to jej je akurát....ak sa mi to podarí opraviť priložím foto....ak máš čas môžeš aj ty odfotiť.... 🙂 🙂
@bambulka09 -joj hned ma ta radosť prešla 😝 ,mala sa zobudila tak som jej suknu vyskušala:ten pohľad 😒 tie očiska čo vaľala a ruky hore tak sa jej bala 😒 😒 😢
baby chcem sa vás opýtať..neviete z akej vlny je urobená tá čelenka z ebay?potrebujem tú vlnu a neviem ako sa volá 😒 tá vlna je taká elastická.ďakujem za odpovede
@anjelicek26 chcem sa ťa opýtať,či nevieš náhodou ako sa volá tá vlna z ktorej sú robené tie čelenky z ebay.mám tú čelenku doma,ale potrebovala by som tú vlnu,lebo je taká elastická.dcére by som chcela niečo urobiť,ale sa bojím,že jej to bude bud.rok už malé a táto vlna je super elastická a natiahne sa to.ďakujem vopred.

@grekyna23 - neni za co. No, neviem, preco tie velkosti tak udavaju, ked na obrazku maju tie deticky suknicky po kolena. V skutocnosti by im to vyslo do pol stehien, keby sa clovek riadil tymi velkostami... Ale tak ono to je v Cine, mozno su tam nizsie deti 😀