icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

anjelicek26
5. máj 2013

@zyza - tyl z usa a ciny je mäkkucky... to len ten na metraz z galanterky je ostry 🙄

zyza
5. máj 2013

@anjelicek26 dakujem...a kde sa objednava ten z Ciny?Alebo aj hotove suknicky?Nemas,prosim ta link?Vdaka.

anjelicek26
5. máj 2013

@zyza - no suknicky tiez objednas za babku, kukni ebay.co.uk a zadaj tutu a mas toho milion... len tri tyzdne cakat a nepresvihnut dovoz 22 evri na objednavku

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p20506...

a odtialto tyl

http://stores.ebay.co.uk/WeddingAccessory/_i.ht...

zyza
6. máj 2013

@anjelicek26 diky moc...ale to nie su tie cinske,ze?

anjelicek26
6. máj 2013

@zyza - ale su, preco by neboli, len ich treba pohladat medzi tymi pettiskirt, je to vidno na mieste odoslania...

tweetinka.co
6. máj 2013

ahojte Kočky.. je tu niektorá šikovná maminka, ktorá by nám vedela spraviť tutu sukničku? (po prípade... pri veľkej ochote 😎 by bola možnosť zapožičania tutu sukienky za mierny poplatok? ) chcela by som ju len na domáce fotenie 🙂 (najlepšie pekne nariasená ružová v rôznych odtieňoch) 🙂 pekný deň želám všetkým

jerry3
7. máj 2013

@zz134 Prosím Ťa pošli mi link kde si kupovala ten top k tutu šatkám . Ďakujem.

mamicka70
18. máj 2013

mamicky aky mam kupit material na tutusuknu dakujem a kolko nakolko mala ma 10 mesiace

jerry3
20. máj 2013

@anjelicek26 Ahoj. Prosím Ťa potrebovala by som pracku na elastický pás nevieš mi poradiť kde by som vedela kúpiť. Ďakujem.

alexis13
31. máj 2013

@tweetinka.co uz si zohnala tu suknu?

tweetinka.co
31. máj 2013

@alexis13 ahoj.. nejaké so si už zakúpila (mám ich nafotené v albume Lilly Ann) ale ak nejaké máš, tak sa môžeme dohodnúť teoreticky 🙂

medi
2. jún 2013

ahoj baby,

mam otazku k "zivotnosti" takej tutu suknicky.. par som urobila mojej malej a maju uspech, dostala som aj nejake objednavky na dalsie, lenze potrebujem poradit:
som spokojna s tym, ako je suknicka nadychana, farebna, makka. moja mala ich ani nechce dat dolu-a tam vznika ten problem🙂 po hodine co sa v takejto suknicke doma hra, vyzera dost ..zmuchlane. tyl sa dokrci, odstava.. a ja za mojou perfekcionisticky beham a uhladzam 😀 😀 😀
neviem, ci to je tak u vsetkych tutu, alebo musim este nejak vylepsit technologiu vyroby. kupenu z obchodu sme nemali, takze nemam s cim porovnat.

ono sa ten tyl da znovu pekne upravit, rukami akoby "ucesat", ale..no proste nie som si celkom ista, ci to tak ma byt🙂 a nepredam predsa nieco, s cim nie som uplne stopercentne spokojna. takze budem vdacna za akukolvek vasu radu/ skusenost..
dakujem, krasnu nedelu vsetkym! 😉

dedenini
2. jún 2013

neviem ci to tu uz je..aleje to super navod 🙂

petka82
11. jún 2013

@medi A neskúšala si organzu? Ja som ich teraz robila a nekrčili sa. Ked ju malá neter zašpinila, preprala som to v rukách a ešte mokrú zavesila von prefúkať. Jediný problém bol, že sa po mesiaci začali konce strapkať. Tak sme ich potom obstrihli nahriatymi nožnicami aby sa konce zatavili.

medi
11. jún 2013

@petka82: dakujem za radu, neskusala som este, ale vyskusam🙂 trochu ma vsak stve ze mam toho jemneho tylu vela, kupovala som z velkoskladu 😒
Tvoja suknicka je nadherna, ja som mojej robila z tylu taku istu kombinaciu tyrkysovo ruzovu 🙂

elule
17. jún 2013

tak aj mi sme skusili tutu -naše prve šatôčky na bal princezien a jedny aj pre neterku

chances
19. jún 2013

Ahoj dievcata, prosim, tie co objednavate tyl z ebay a pod., poslali by ste mi link? Potrebovala by som objednat niekolko metrov na svadobne saty a dost to suri - prosim, aka je Vasa skusenost s dodacimi lehotami? Pride do cca 2 tyzdnov? Hladam aspon 1,4 m siroky tyl, kremovej farby, hlavne makky.

brumca
24. jún 2013

ahojte zienky 🙂 chcela by som sa poradit..robila som uz dve tutu suknicky, ale vzdy len z organzy a teraz by som chcela skusit z tylu...kolko toho tylu potrebujem na jednu suknu? chcem ju robit pre 2rocnu slecnu a v galanterke maju 1,4m siroky tyl...vopred dakujem za rady 🙂 😉

zyza
24. jún 2013

baby,akym sposobom davate do suknicky stuzku?Rovno s gumickou alebo to nejako potom prevliekate?Vdaka

5aa
28. jún 2013

Ahojte zienky. chcem sa opytat ten vrch na tutu saticky si robite same alebo kupujete odniekial? lebo vobec neviem ako sa to u nas vola. Mam na mysli toto http://www.google.sk/search?um=1&hl=sk&q=Croche...

Neviem vobec ci sa to da u nas kupit lebo ako dalo by sa to aj v uhackovat a celkom jednoducho, len tu je vela farieb na vyber 🙂 . Dakujeeem za rady 🙂

5aa
2. júl 2013

Tak a mame prve pokusy o suknicky 🙂 musim skusit viacfarebne, lebo biela sa mi zdala trosku priesvitna, ale na slnku sa zase pekne ligoce lebo je trblietava 🙂)

orygynal
3. júl 2013

ahojte, vie mi niekto povedať, či je tento tyl mäkký?
http://www.stoklasa-sk.sk/tyl-dekoracny-sirka-2...

bombrska
7. júl 2013

ahojte, neostali niekomu dve rolky tylu na tutu suknicku??? potrebujem to dost surne - cez ebay by mi to nestihlo prist vcas ... :(

miri.b
8. júl 2013

@bombrska auk farbu pot rebukes? Ja mam uneducated, zlatu, a Daley by som musela pozriet 🙂

bombrska
8. júl 2013

Farbu zatial neurcitu, lebo som zistila, ze u nas v galanterkach je nemozne zohnat aj tu gumu, resp. celenku ci ako sa to vola, na ktoru sa tyl navlieka. Skusim zohnat najskor to a ad tohp sa bude odvijat farba tylu. Dakujem, ked zozeniem ozvem sa ... vdaka moc

bombrska
8. júl 2013

nema niekto z vas zvysny ten elasticky pas na ktory sa navlieka tyl na tutu???? Alebo nevie mi niekto poradit kde to zohnat? v tt je to nemozne ... :( a cez ebay to pride neskoro :((

helka29
15. júl 2013

@zz134 ahoj prosim ta mas este v ponuke ten zlaty tyl?? alebo nejaky jemne ružový?? zhanam na tutu pre moju malicku aj krstniatko na svadbu :ň chcem aby mali rovnake sukienky

dudus16
2. aug 2013

moja prvá suknicka a celkom sa mi aj vydarila 🙂

dosa
2. aug 2013

@bombrska sice už asi neskoro, ale včera som bola v tt v tescu a mali tam tie čelenky na pás

bombrska
2. aug 2013

@dosa ahojky, dakujem moc, nakoniec som ich aj presne tam zohnala 🙂, ale si zlata, ze si si spomenula 🙂)