Úplatky: Alagič a Rytmus pod paľbou kritiky
Alagic vzala 30tisic, jej muz 50tisic…U ostatnych sumy neviem iba u tychto dvoch...je to humorne ako sa obhajuju ze oni peniaze nepotrebuju a takto sa zapredaju a tie klamstva neskutocne…je mi jedno kto vyhra volby niesom nadchnuta ani z jedneho kandidata ale toto prerazilo vsetko
Asi nie som v obraze, ale o čo ide?
Začo zobrali úplatky?
A myslíš si, že naopak to nie je? Že tí čo podporujú druhého kandidáta to podľa teba robia zadarmo? Všetky tieto známe osobnosti to nerobia len z dobrej vôle, mňa skôr prekvapuje, že niekto si myslí, že to robia zadarmo 😅
mame dokaz?
Daj zdroj
Som zvedava ci to bude vidiet v transparentnom ucte. A odkial to mas?
Ja som minule čítala ako Marcel Nemec spomínal na voľby spred x rokov aké peniaze tam dostávali on, Skrúcaný atď ..aké robili mítingy a opiase za aké peniaze vždy to tak bolo.
Už by som chcela vidieť, ako Alagič za tebou príde a povie, čau Anička, kukni koľko mi dal ten trtko za to, že som vyslovila jeho meno pred verejnosťou. 😁
@zeldia 500 treba ešte zdaniť
A ? Aj ty by si zobrala keby si tam kde oni 🤦♀️ každopádne to určite nie sú uplatky
Asi preto ze niesom ziadna Anicka..tak je pochopitelne ze tu nebudem pisat odkial to mam. Proste je to fakt. Neverte mne je to jedno..ale dnes ma uz nasrala ked napisala ten prispevok. Lebo ano taketo veci sa deju ale aspon nebudem klamat, radsej nijako nekomentovat ako sa takto osierat pretoze ona velmi dobre vie, kto kazdy to vie a aj okolie tych ludi ktorym to bolo ponukane, neboli to totiz len oni dvaja
Mne to napríklad nie je jedno… je mi z toho úplne na grc, lebo to budú moje deti a ja, ktorí tu budeme trieť biedu, pretože som “akosi nestihla” za 30 rokov života pokúpiť byty v Dubaji ako oni, aby som mohla ujsť, keď sa to tu celé zvrhne do štádia, že vláda bude mať všetko - peniaze, moc, bezúhonnosť atď. a a čestne pracujúci človek absolútne nič (niežeby sa nám tu teraz dobre žilo, no s Pelem na čele už nebude na 4 roky ani malá nádej, aby to tak vôbec bolo)
uvedomuješ si, že ak niečo takéto šíriš bez dôkazov, tak je to trestný čin a ani "anonym" ti nepomoze? A hovori ti niečo prezumpcia neviny?
uz mi je na grc z tychto tem ...
@andrejkap123 ved on nema na transparentnom ucte tak 3/4 kampane... to fakt sa toto pytas?
Štýl jedna babka povedala je teda už niečo.A si myslíš že vami milovaný Janko Koleník to robil zadarmo? Ten prispevok s IK a fotecku? Sa spamatajte už niektori
Vieme, aky je rozdiel medzi uplatkom a platenou spolupracou?
@diewcatqoo zjavne nevieme 🤦♀️🤦♀️
@diewcatqoo mali to oznacene ako platenu spolupracu? ma to on na transp.ucte?
@kat_ ja nechcem nikoho obhajovat, uz vobec nie Ficovu podrztasku, ale uplatok je definovany trochu inak. Co sa tyka oznacovania platenych spoluprac, co cakat od vypatlancov typu Rytmus a spol? A k transparentnemu uctu kandidata, kde "posielaju" horibilne sumy ludia, ktori pracuju v chranenych dielnach, sa radsej nevyjadrim...
@diewcatqoo ale ked to nie je priznane ani od Pelleho, ani od tych "celebrit", co nie je a nikdy nebude... tak to skratka platena spolupraca nie je... su to cierne peniaze, uplatok
A aky dala prispevok? Dajte screeen, ja nemam ig
Dala príspevok že bude voliť pelegrinyho, lebo jej je ľudsky veľmi sympaticky a bude dobre reprezentovať našu krajinu. Akože príspevok nič moc taký z ihriska akoby mimochodom a ten Rytmus tak ten jeho príspevok tiež nič moc ten by ma vôbec nepresvedčil . Akože vyzeralo to že to nerobia zadarmo, ale teda dobre ich platia a ani sa na tom moc nenarobili.
@kat_ ja som si srandu robila ale nepochopili ste to 😂🙈

som prekvapena? ani nie..