Urieknutie. Čo proti tomu pomôže?
ahojte babulky...dnes som bola uriieknuta v praci,bolo mi strasne zle,kolegyna mi povedala,ze sa mam postierat,skusila som,odgrgla a bolo dobre,ako keby sa mi vyjasnilo pred ocami...chcem sa vas spytat,ci ste aj vy nieco podobne zazili a cci poznate,ako sa robi ta uhlikova voda,co vravia,ze pomaha,ked je clovek urieknuty 😢 budem rada,ked sa tu rozbehne o tom diskusia,bo ja verim na take veci a chcem poprosit o radu,co pomaha 😉
ahojte troska ozivym zabudnutu temu. Dnes sa mi z nicoho nic na pokec.sk ozvala zena vraj jasnovidka ktora mi napisala ze som urieknuta a bola na mne pouzita aj cierna magia. Vraj je to velmi nebezpecne a hrozia mi velke zdravotne problemy a nielen mne ale aj mojej rodine. Vydesilo ma to pretoze v piatok grcal 6 krat najmladsi vcera ja 7 krat grcala mala zimnicu zvysenu teplotu a celkovo som sa citila velmi zle no a dnes to chytilo mojho muza. Vraj jej mam poslat 20 eur na ucet a odklaje ma len potrebuje moju fotku a tri sviecky. O zdravotnych stavoch mojej rodiny nema ani sajnu tak teraz neviem co robit. Ak viete prosim poradte. Vraj ocikana plienka v mojom pripade nepomoze. Tak ma to vzalo ze sa cela klepem:(
@vejinka podla mna sa ona nakontaktuje na viacero ludi a niekto sa ozaj chyti,lebo ma zhodou nahod prave daky zdravotny problem 😖 -tak ako prave vy-a potom to znie vieryhodne.
urcite by som nikomu takemu ja osobne,neposielala 20 euro.
Ved nech to spravi zadarmo, ak jej na tebe ozaj zalezi az tak, ze ta sama od seba nasla.
@vejinka aby som ťa ukludnila, určite máte "iba" nejakú črevnú virózu, ako píše kaja 73. U nás keď ju chytí čo i len jeden, tak si ju podávame pekne z rúčky do rúčky, každý večer objíma wc misu niekto iný. Potom to prejde, vygrckaní fungujeme ďalej. 😀 Dotyčná veštica to skúša na 10000000 ľudí a niekto sa fakt chytí. Takže to len vyležte, vyliečte sa a radšej deckám za 20 € kúp dáke vitamínky. 🙂
@zuzkaprofant smiesne nie...zlo tu samozrejme je a funguje a ale ,,carovanie "s uhlikmi ,cervenou snurkou a miesanie to s modlitbou a svatenou vodou to je biela magia...este vacsie zlo ako samo urieknutie..
Jedinou ochranou proti kliatbe a urieknutiu je zit s Bohom, prijimat ho v Eucharistii 😉
vejinka, určite si vyplašená, ale teraz je rozšírená črevná chrípka, je to z premenlivého počasia, hlásili že je to v Trenčíne a pokračuje to po celom Slovensku. Takže bež pekne k lekárke s deťmi, dodržiavaj pitný režim a milej pani jasnovidke odpíš, že si vo svojej súkromnej vešteckej guly videla, že prázdniny sa už končia a radšej by sa mala venovať zopakovaniu učebnej látky ako surfovaniu po pokeci. /lebo dvakrát nepoviem, že to je nejaký študentík čo sa nesmierne nudí/. alebo jej pohroz políciou, resp. médiami.
joj to uz neviem...ale uz tu osobu neriesim... 🙂
dievcata dakujem vam ..zamykat album nejdem zatial. 😉
@orgovanka prosím, napísala by si ten postup? Ničí ma neustále niečo alebo niekto, už som zúfalá ☹
Ahojte baby..prosim vas o niejaku radu, moj maly ma 7 tyzdnov no vzdy ked od niekial prideme je celu noc zly nepokojny, stale hladny, neodgrgne si ale poriadne grcne...verim na to hlupe urieknutie, preto som kupila cerveny kocik aj sedacku no asi to neplati...aj plienku mame s cervenymi autickami no nic....je plne dojceny a na stravu si davam pozor...nezapeka ho prave na opak s kakanim nemame ziadne problemy no neustale sa spriera a place...dakujem za skore rady
- výroba liečiva - čaju.
Čistec rovný (Stachys recta) je rastlina z čeľade hluchavkovitých (Lamiaceae). Je príbuzná Betonike lekárskej (Betonica officinalis resp. Stachys officinalis).
Druhy rodu čistec sú Čistec lesný (Stachys sylvatica), Čistec rovný (Stachys recta, česky Čistec přímý). Čistec rovný má kvety so žltou korunou na dolnom pysku purpurovo bodkovanou, sú usporiadané do pretrhávaného klasu hustých nepravých praslenov a sú bez medoviny. Bylina je preto málo navštevovaná hmyzom. Kvitne v júni až septembri a rastie na slnečných suchých a krovitých stráňach (1).
Pre skúšku lieku sme zvolili túto rastlinu pre jej mimoriadne postavenie v ľudovom liečiteľstve. Vňať sa používa ako zázračný prostriedok proti urieknutiu, keď niekomu príde zle z očí. Je to stav, pre ktorý konvenčná medicína zatiaľ nevytvorila jasne definovanú nozologickú alebo syndromologickú jednotku. Z hľadiska konvenčenj medicíny by mohlo ísť o neurovegetatívnu dystóniu.
Je to stav náhlej extrémnej slabosti, nauzey, vracania, vertiga, bledosti pokožky, ktorý vznikne po kontakte s iným človekom, často pri pohľade do jeho očí. Zdá sa, že určití jedinci sú k týmto stavom disponovanejší Týka sa to strany postihnutej ako aj vyvolávajúcej.
V ľudovom liečiteľstve sa pri stavoch uhranutia povarí otiepka vňate čistca, nechá sa postáť, naleje sa do lavóra a odvarom sa obmývajú oči a tvár. V prípade, že ide o zočinu, v lavóri sa vytvorí zrazenina.
Okrem tohto magického použitia čistec rovný sa podáva aj pri neuralgii tváre, pri zlej krvnej cirkulácii, na čistenie krvi, pri zápaloch v oblasti tráviaceho traktu (faryngitídy, gastroenteritídy), ochromenej pohyblivosti končatín. Droga sa používa ako tonikum. Zbiera sa kvitnúca vňať.
Skúšku lieku uskutočnili na sebe dve skupiny homeopatov - od 4. 3. 2000 v Tatranskej Polianke a od 13. 5. 2000 v Brne v celkovom počte 75.
Zdrojom bola celá rastlina, vňať aj koreň, zberaná v prvej polovici augusta r. 1998, medzi 10-12. hod. dopoludnia za jasného počasia, keď rastlina kvitla.
Miesto zberu - záhrada v Piešťanoch, nehnojená, chemicky neošetrovaná. Rastlina bola voľne vysemenená.
Liek vyrobila RNDr. Justína Dubajová, Lekáreň Homeo-Nitra.
Podklad získaný z internetu.
Môj názor je takýto. Nikdy som nemala zoči, ani moje dieťa...nie preto, že nosím červenú šnúrku, ale preto, že verím že sme pod Božou ochranou. Verím v Boha, vo veci medzi nebom a zemou, je pravda, že môže niekto na vás preniesť niečo negatívne, no iba vtedy ak to niekomu dovolíte. Babské povery (červená šnúrky, popľúvanie, čistec..) iba šíria viac zla, je to tiež mágia. Odpovedaním na mágiu, mágiou, iba sa človek otvára zlým silám. Neexistuje dobrá a zlá mágia, mágia je začarovaný kruh. Treba dať ruky od toho preč a bude vám dobre. Najlepšie je toho sa zriecť, pozitívne myslieť a pre veriacich modlitba a chodiť často na eucharistiu. "Nedaj sa premôcť zlu, ale dobrom premáhaj zlo."
@alohim to si veľmi pekne napísala ...
Ja som sa vydala do rodiny, v ktorej bohužiaľ sa dejú divné veci a viem, že je to porobenie. Neverila som, že niečo také môže existovať, ale už verím ... keď mi moja švagriná hovorila, ako u svojej babky ponachádzali na povale slepačie vajcia, zdalo sa mi to divné a zároveň "smiešne" ... Až kým sa mne a môjmu manželovi nezačalo všetko kaziť - samé problémy, či už finančné alebo s prácou ... trvá to už tuším 2 -3 roky a pred pár dňami som sa dozvedela, že také slepačie vajce sa našlo aj u nás na dvore - tiež v období pred cca 2 -3 rokmi (bývame so svokrovcami - ktorí takéto slepačie vajcia ponachádzal doma v dedine, kde bývali predtým, ako sa odsťahovali). Nerozumiem, ako môže byť medzi ľuďmi toľko zloby a nenávisti ? Je mi z toho ozaj zle, ako si jeden druhému neprajeme nič dobré 😒 Do kostola chodíme pravidelne, modlíme sa, snažím sa chodiť aj častejšie na prijímanie, ale i tak, mám pocit, že to nepomáha :( Ono nedarí sa nielen mne a manželovi, ale i jeho rodičom (finančné problémy, naruśené vzťahy v rodine atď...) Stretli ste sa s takými porobenými predmetmi aj vy ??
@ppetinka Petka, v takomto prípade zotrvajte v modlitbe a sa obráťte na vášho kňaza/príp. kňaza exorcistu - ten sa nad vami pomodlí modlitbu proti zlému Duchu. Treba prelomiť to porobenie. Je to fakt hnus, ak niekto praje niekomu takouto formou zlo 😒 ale Boh je silnejší, modlitba oslobodenia od zlého ducha má veľkú moc, prečítaj si: http://mrkni-to.webnode.sk/modlitba-oslobodenia...
Budem na vás myslieť!
Ze vraj proti urieknutiu pomaha aj to vraj je to aj velmi ucinne obliect si spodne pradlo teda nohavicky naopak,v pripade dietata plati to iste.
ked mam spatnu naladu...si to tu pridem precitat. Vecsinou sa mi zlepsi. ..ale inac pohoda...
@ppetinka mrzi ma, ze ten knaz tak reagoval, mnohi tomu neveria,...vravi sa ze satan ma v hrsti tych co neveria ze zlo existuje. Skus kontaktovat exorcistu, napr. otca Marettu http://www.evskola.sk/kontakt.php
.alebo ineho exorcistu blizsie v tvojom okoli. Tito knazi su specialne na take pripady povolani.
Ja mám tiež skúsenosti s urieknutím. Od jedného kňaza som sa dozvedela, že rôzne "finty" s uhlíkovou vodou a pod. je mágia. Postačuje sa len pomodliť Otče náš, Zdravas, Sláva a poprosiť vlastnými slovami Pána Boha o oslobodenie.
Vyskúšala som to už niekoľkokrát a vždy to pomohlo. Ak máš svätenú vodu môžeš sa aj pred modlitbou a po modlitbe prežehnať svätenou vodou.
Včera večer som počúvala reláciu na rádiu Lumen s pátrom Eliasom Vellom. Určite ju nájdeš na rádiu Lumen. Bolo povedaných veľa dobrých myšlienok.
čo je to urieknutie?

Ahojte,baby keby ste chceli mozem vam napisat kupel z čistca rovneho z knihy Psychotronika od Viery Vičanovej,pri tomto kupeli sa stiahne negativna energia z biopola a vy hned vidite ci bolo zoci alebo nie,ale je dobre obcas taky kupel spravit celej rodine 🙂