Urieknutie. Čo proti tomu pomôže?
ahojte babulky...dnes som bola uriieknuta v praci,bolo mi strasne zle,kolegyna mi povedala,ze sa mam postierat,skusila som,odgrgla a bolo dobre,ako keby sa mi vyjasnilo pred ocami...chcem sa vas spytat,ci ste aj vy nieco podobne zazili a cci poznate,ako sa robi ta uhlikova voda,co vravia,ze pomaha,ked je clovek urieknuty 😢 budem rada,ked sa tu rozbehne o tom diskusia,bo ja verim na take veci a chcem poprosit o radu,co pomaha 😉
Zle pride tomu co je preklinany ☹
moja svagrina aj svagor maju casto zocinu a umivaju si oci v cistci ak zocinu nemaju voda ostane cista ak ju maju voda ostane uplne zakalena ako by v nej plavali sopliky ja som tomu tiez neverila pokjal som to nevidela na vlastne oci
@labelo Take podrobnosti neviem...to moze povedat len ten kto to robi...ale nemyslim ze by som sa chcela s nim o tom bavit. Urieknutie je duchovneho charakteru, patri k magii. Kto to praktizuje ublizuje nielen inym ale aj sebe...a to by si mal najprv uvedomit. Laska k ludom je zaklad zivota a nie rozdavat zlo dookola inym.
no ja to pocujem prvý raz,že niečo take je možne, tak ma to zaujima ako to je 😒
ahoj, ako sa prejavu to urieknutie? nejaké dalšie príznaky?lebo toto čo tu čítam mám hádam aj ja...nosím červený náramok, no nejako nepomáha....
PROSIM O RADU- už tri dni nemôžem vôbec spať,dnes je to už tretí deň,chodím úplne bez duše,nevládzem,spať sa mi nedá dokonca ani po tabletkách.Vôbec mi nechutí jesť,nič....
Skúsila som sa umyť.... 3lyžice vody do taniera a opakom ruky...a výsledok? Mám stále 4 lyžice!!!
Opakovala som to 5x.a výsledok je stále rovnaký.Volala som tete a povedala mi,že sa mám umyť,potom si mám umyť aj zápästie a následne mam z tej odpiť 3 malé čajové l.vody.Vraj sa mi ryhne a uľaví...výsledok?
Zbytok vody bol 3 veľké lyž.vody! neulavilo sa mi vôbec,skôr sa mi cche vracať z únavy z vyčerpania...Ja už neviem čo mám robiť.A to nosím červený náramok aj na ruke a dokonca aj na nohe.Snažím sa ku každému správať,tak ako chcem aby sa správali ľudia ku mne...nekonfliktne,milo,snažím sa pomôcť ak sa mi dá.Verím totiž na karmu....
Ale,teraz som bezradná....máme v práci veľa žien,a málo ktorá pochopí,že proste aj mladší dokážu byť šikovný a to ich užiera.Vždy som k nim aj tak milá,aj keď viem čo rozpávajú....proste verím na karmu.Ale teraz si neviem sama poradiť,naozaj potrebujem radu.PROSíM
určite pomôže čistec... dá sa kúpiť v bylinkárstvach, možno aj v lekárni (to však určite neviem), uvariť čistec, ja dávam na 2 litre vody 4 lyžice čistca, uvariť. ked vychladne, opláchnuť tým telo (je to síce malé množstvo, ale je to tak), je dobré sa taktiež z neho napiť,aspon deci. je síce hrozne horký, ale človek to raz za čas znesie. toto mám ako radu cca 2 roky od kamošky, tej vždy uriekli deti, ked boli malé.... 😉
mohla by si si dat na ruku červenu nitku alebo si to skus zo zápalkami dáš si do pohara vodu zapáliš zápalky dáš do vody ak ti klesnu na spodok pohára tak si zarieknuta tu vodu musíš vypiť
Takže..ja na to verím..urieknutie - Z oči.
Sama to robievam, či sebe deťom, alebo známym...lenže len.nedávno chcem podotknúť, že viem odrieknut.naučila majú to babka. A vravela, že ak chcem niekomu povedať ako sa to robí, nesmie byť odo mňa mladší....len starší môže naučiť mladšieho, ináč príde o,, moc'' odriekat..dávajte si na to pozor
....Jediné čo poradíme je že červený náramok pomôže, ale pri silných ľuďoch nemusí... Majte sa
Ja si myslim ze mam urieknuteho synceka. Ma 3 tyzdne a doteraz bol ako med a v stredu sme boli na nozickach a odvtedy koniec, reve nonstop, nemoze spat max10 Minut a znova je hore, trepe sa zo sna a pritom je zdravotne v poriadku, vsetko sme skusali. Nechapem taku prudku zmenu spravania. Poradte co robit, uz sme s manzelom zufali.
Dobrý deň som Kaja mám 12 verím na urieknutia,že ak vám niečo vyveštia a neveríte že sa to stane tak sa to nestane a pod. Myslím si že som urieknutá lebo mám rozvedených rodičov nevychádzala som s mamou tak som šla bývať k otcovi išla som do novej školy a akurát keď som odišla tam kde som bývala sa zrazu začalo diať všetko presne tak ako som po tom vždycky túžila. Občas sa stane to čo sa mi snívalo viem odohnať svoje zlé sny. Predtým som na takéto veci neverila no ako sa mi začali diať tieto veci uverila som. V škole som počula o čistci a o tom kúpaní sa vo vývare z neho.Chcela by som to skúsiť. Pre istotu.... Nemáte aj nejaké iné rady alebo techniky ako sa prekliatia zbaviť?
Kocky nasla som za brankou rozbite vajce.co to moze znamenat?

@mantilka komu príde zle? tomu čo preklína,alebo tomu čo má byť prekliaty?