Urobili by ste si profilovku hneď po zobudení?
Ahojte, s kamaratkou sme chceli vyskusat vytvorit vyzvu na socialne siete, aby na nejaky cas si ludia vymenili tie velmi nastrojene, poupravovane fotografie profilovky na socialnych sietach, za fotografiu, ako vyzeraju prvych par sekund po zobudeni. Proste vziat mobil a odfotit sa ked pozeram na buduk, ktory ma zobudil prave do prace. A taku zverejnit. Uplne prvu fotku, nie vyberat z 50 najlepsich. Zapojili by ste sa do takeho niecoho? Ma to vobec zmysel skusit rozbehnut? Je to prave nieco ako vas kazde rano realne vidi partner. tak preco sa velmi upravovat?
ja kolkokrát vyzerám ovela lepšie hneď po prebudeni ako počas dňa kým sa učešem a dám nejako dohromady.Neviem čim to je tak oddýchnuto.Ale asi by som to aj tak nikde nevycapovala ako profilovku 😁
@anonym_autor Takého ani nijaké iné výzvy ma nezaujímajú.
Nedávam na net žiadne svoje fotky a do takej výzvy by som sa nezapojila. Nevidím zmysel v tom, aby som zo seba robila debila dávala na net fotku kde vyzerám otrasne. Lebo proste hneď po zobudení jednoducho otrasne vyzerám
@anonym_autor postrádam zmysel takejto výzvy, ak chcete podporiť lásku k prirodzenosti vytvorte skupinu #nomakeup a pridavajte tam fotky pri bežných činnostiach. Do toho by sa možno ľudia zapojili. Po zobudeni vyzerá každý jak myš čo vyšla z nory. To nikoho ničomu nenaučí
Nie a znova nie , ano od prírody vyzeráme inak ale vážne nemam potrebu sa do takéhoto niečoho zapájať. Možno treba nieco iné vymyslieť
@anonym_autor ak by to bolo len v rámci skupiny ľudí, ktorých nemám problém... Verejné nezdieľam absolútne nic
@anonym_autor ty nemas ine starosti?? Ze ti nie je trapne zo seba
@anonym_autor nezapajam sa do vyziev. Ale teda neviem ako ostatne damy ale po zobudeni vyzeram podla mna normalne. Akurat strapate vlasy
@really8 ty vytvaras diskusie o tom, ktory herec je najkrajsi, a si tu kazdy den skoro v kazdej debate?
@anonym_autor nemám FB, ale môj muž mi vraví, že ja aj vo vreci by som vyzerala dobre 🫣.
@anonym_autor takéto kraviny nepodporujem
odhliadnuc od vsetkeho ja asi nechapem celkovo vyznam vyzviev. akoze naco? k comu to ma vlastne pomoct?
Ach, tato skupina ludi, co je maximalne vo vsetkom otvorena.... Ved ked sa chcete bavit, tak sa bavte. Urcite sa najdu ludia vam podobni. Ja som z tej druhej skupiny ludi, co si udrziava aj nejake sukromie. Nepovazujem za dolezite vsetko vsade vesat.
@anonym_autor takéto kraviny nepodporujem
@anonym_autor @lauricka Brian Limond jednu zverejnil. Zeny po celom svete mu padaju k noham.... je to charizmaticky chlap
Vyzva by nebola efektivna. Uz vidim ako by sa všetky samozvané influencerky fotili nastylovane a ze akoze rano a "bez filtra"... realne by sa ziadna neodfotila lebo vie ako rano vyzera. Kolko uz je videi ze akoze vstavaju prave z postele ( s dokonalym ucesom, makeupom, dobrou naladou)
@anonym_autor s tým len ženy majú problém. Muž vyzerá rovnako aj po zobudení. Hlavne ak má krátke vlasy tak nemá prečo vyzerať inák. Ženy to berú tak že na verejnosť nejdu neupravené. Ony musia ze mejkap, vlasy spravit, a také. Ja rovno z postele idem von, lebo vždy vyzerám rovnako.
@anonym_autor o takom case, ze tesne po zobudeni, som rada, ze viem, ako sa vypina budik, nieto, kde je na telefone fotoaparat 🤣🤣
Nemam problem. Ja som asi jedna z mala, ktora neraz pocula: v skutocnosti vyzeras krajsie 😂 a teda ja som par krat mala, hlavne pri kolegynach,
problem spoznat osobu... firemna foto na teamse bola diametralne odlisna od reality 🫣 a o pohovoroch ani nevravim. A to preferujem kandidata s fotkou...

Tak toto ma vážne rozosmialo. Aj ja mám 45 a ráno po zobudení mám celkom iné starosti, ako brať do ruky mobil. Nie to sa ešte fotiť a otvárať facebook 🤦🏻♀️ na druhej strane, sú ľudia, ktorí zbierajú lajky a fotia sa aj na záchode. Určite by sa to uchytilo.