Urobili by ste si profilovku hneď po zobudení?
Ahojte, s kamaratkou sme chceli vyskusat vytvorit vyzvu na socialne siete, aby na nejaky cas si ludia vymenili tie velmi nastrojene, poupravovane fotografie profilovky na socialnych sietach, za fotografiu, ako vyzeraju prvych par sekund po zobudeni. Proste vziat mobil a odfotit sa ked pozeram na buduk, ktory ma zobudil prave do prace. A taku zverejnit. Uplne prvu fotku, nie vyberat z 50 najlepsich. Zapojili by ste sa do takeho niecoho? Ma to vobec zmysel skusit rozbehnut? Je to prave nieco ako vas kazde rano realne vidi partner. tak preco sa velmi upravovat?
Nie ani nijakú inú divnú fotku ako výzvu.
Nevešiam svoje fotky na internet. Ale je kopec ďalších ktoré to bez váhania urobia. Hlavne ak im sľúbite že vyhrajú nejakú somarinu, to vám dokonca budú aj zdieľať a do komentárov písať tie trápne básničky.
a aky to ma vyznam? skus porozmyslat nad niecim zmysluplnejsim, ako takouto blbostou
Nie. Nemam ziadne fotky na socialnych sietach.
Ak by som mala 12 rokov, možno by som sa zapojila. Mám 40, a svoje fotky nikam nevešiam
Ja som rano taka krasna ze sa z ucty k knym zenam nemozem odfotit lebo by to nedokazali rozdychat.
Nie. Koľko máte rokov? Veľmi silno sa vždy zamyslite, čo zverejnite. Či sa za to nebudete v budúcnosti hanbiť a či vám to môže nejak pomôcť/uškodiť. Kto všetko si to môže stiahnuť....
Nie. Koľko máte rokov? Veľmi silno sa vždy zamyslite, čo zverejnite. Či sa za to nebudete v budúcnosti hanbiť a či vám to môže nejak pomôcť/uškodiť. Kto všetko si to môže stiahnuť....
@mia_von_prag 46 a 45
@anonym_autor nezapajam sa do vyziev. Ale teda neviem ako ostatne damy ale po zobudeni vyzeram podla mna normalne. Akurat strapate vlasy
@mia_von_prag 46 a 45
@anonym_autor tipla by som vam tak o 30 menej. Vazne zrele zeny toto riesia?
Výzvy sa mi nepáčia, no nemám problem odfotit sa hned po zobudení. Vyzerám normálne, pekne. Žiadne strašidlo pre boha 🫣
nemam vobec ziadnu profilovku ani nastajlovanu ani nijaku. dokonca som si este v zivotenerobila ziadne selfie 😀 ale treba ratat s tym ze aj v tomto budu fejkovat
Na co by som to robila? Ved si predstav, ze tuto fotku vidi kazdy, komu posielam mail (mam to prepojene), pripadny buduci zamestnavatel, obchodni partneri, riaditelka synovej skolky... Po vonku tiez nechodim v pyzame a neucesana. Nemam 10 rokov, aby som robila taketo somariny.
@anonym_autor a zmysel toho ma byt aky? Myslím, že si ani len nedokážeš predstaviť akí vedia byť ľudia krúti a myslim ze take fotky by spustili vlnu hejtu, urážok, ľudia by v komentároch nakladali, urazali atd atd. Takze v konečnom dôsledku to môže niekomu velmi psychicky ublížiť
nemám žiadne sociálne siete kde by som dávala svoje fotky 😏
@anonym_autor
1. Toto neustále zverejňovanie fotiek (jedno, či ranných, denných alebo večerných) je choré.
2. To, ako vyzerám ráno, je len moja osobná vec, prípadne môjho manžela. Nepovažujem to za vec verejnú, ani za nejakú "výzvu".
3. Odporúčam ti postarať sa, aby tvoj mentálny vek čo najskôr dostihol ten fyzický.
nevidim na to dovod, kebyze nenamalovana pocas dna v poriadku, ale rano sa clovek budi opuchnuty a nevidim dovod sa fotit v rozboranom stane a davat to niekde na socialne siete
@anonym_autor ja by som sa nezapojila, ale určite by sa mi páčilo vidieť takto mojich známych 😁 Podľa mna je to veľmi zábavná myšlienka. A v dnešnej dobe nekonečných úprav aj celkom milá 😊
@anonym_autor ja by som sa nezapojila, ale určite by sa mi páčilo vidieť takto mojich známych 😁 Podľa mna je to veľmi zábavná myšlienka. A v dnešnej dobe nekonečných úprav aj celkom milá 😊
@anonym_86acb7 Dakujm, Presne to je pointa.
Prečo by som mala chcieť, aby videli moji kolegovia, šéf, pripadne známi ako vyzerám ráno? 😄 však preto sa ráno upravím, aby videli tú lepšiu verziu. A teda nikdy neviete kto to uvidí - ja mám cca 20 podriadených a neviem si predstaviť, že by som im mala dávať spätnú väzbu a oni by mali v hlave moju fotku z rána 😄
Dobré že nemám sociálne médiá 🙈
Reálne neviem, koho by zaujímala moja fotka, a nasilu sa vešať na siete, no neviem..
Radšej by som si na hlavu vyliala plné vedro ľadovej vody.
na fotke by bola tma. 😀 inak mám všetky fotky bez filtrov a makeupov, takže pre mňa nezaujímavá "výzva" 🙂
Nie,naco? Co by som si tym akoze mala dokazat? Ma to len 2 roviny - bud ti budu pisat aka si krasna a pohladkaju ti ego,alebo sa na tebe vygrcaju a budes lutovat,ze si take nieco pridala. K comu to je?
ja si nedám ani upravenú, nie to ešte neupravenú 🤪
@anonym_autor nedávam na sociálne siete žiadne foto, ani svoje, ani svojej rodiny, z dovoleniek a pod. Na čo? Do takejto hlúposti má aký zmysel sa zapojiť? Máš 12 rokov, keď ťa takéto niečo napadlo? Ak áno, je to OK
Ach, tato skupina ludi, co je maximalne vo vsetkom otvorena.... Ved ked sa chcete bavit, tak sa bavte. Urcite sa najdu ludia vam podobni. Ja som z tej druhej skupiny ludi, co si udrziava aj nejake sukromie. Nepovazujem za dolezite vsetko vsade vesat.

Urcite nie, ledva sa na seba pozrem ja v zrkadle, toto nemienim sharovat s nikym cudzim. 😀 A myslim, ze kto sa zapoji, bude aj tak fejkovat a tvarit sa, ze sa nebudi strapaty, opuchnuty, atd, ale krasny od prirodzenia...