icon

Utratenie psiíka

11. apr 2022

Ahojte, netyka sa to priamo mna, ale manzelovho brata a jeho zeny. Maju fenku, zena ju mala uz pred tym, akonsa spoznali. Neviem presne, kolko ma rokov, ale vyse 12 urcite. Uz pres 2 rokmi bola na tom velmi zle, ale ako sa hovori, vylizala sa z toho. Teraz uz je naozaj koniec. Ma velky nador. Dostala morfium, ze maju ist domov, rozlucit sa a priniest ju, aby netrpela viac, ako trpi. Svagrina to nedokaze. Buduci utorok odchadzaji na 3 tyzdnovu dovolenku, v psom hoteli, kde ju bezne davaju vysvetlili situaciu, psika odmietli, lebo umrie sam.

Strana
z2
tara42
12. apr 2022

Manžel si môže zobrat poldna voľno keď Vam na tej fenky záleží a mozno by to zobrali skôr, ze pojdete so psíkom vy keď oni to nedokážu a nechajú ho trpiet.

ja_mama
12. apr 2022

@laska86 nikde netvrdim, ze maju ist na dovolenku a nechat ju tak. Ale ak ju maju naozaj za clena rodiny, nemyslim si ze by to realne aj spravili, napriek tomu ze o tom rozpravaju - je proste mozno tiez tazke pre svagrinu rozhodovat o zivote a smrti. Ako pisem vyssie - ak je fenka v stave, ze potrebuje morfium, myslim si ze planovat co bude o tyzden je bezpredmetne :/ a nakoniec bud odide sama este kym budu doma alebo sa pri pohlade na nubrozhodnu pre injekciu. Nemyslim si, ze by clovek ktory sa o psika prikladne stara a ma ho rad realne spravil to, ze ho necha umriet v hotely pre psy, akurat si nechce pripustit ze uz je naozaj koniec a odklada to rozhodnutie kym sa da.

autor
12. apr 2022

@tara42 svagor by siel s fenkou, ale svagrina nechcez nepripusta si, ze je koniec.
A presne, nevravim, ze ju musia dat utratit, ale nech aspon neodchadzaju a nenechavaju ju samu.

kiki68
12. apr 2022

Je to velmi smutne, mne vet prisiel domov a psika uspal u nas priamo v obyvacke. Proste v klude domova. Dat psa v takom stave do hotela na 3 tyzdne je nieco priserne. Hlavne bud alebo. Neviem co su to za ludia a mal by im veterinar dohovorit. Nas na to vet tiez pripravoval asi dva tyzdne, bolo jasne ze nieco sa zmenilo a psik vyzeral tak inak. Nastastie bol v zlom stave iba par hodin. Toto by som na svojho psa nikdy nedopustila

Strana
z2