Utratenie psiíka
Ahojte, netyka sa to priamo mna, ale manzelovho brata a jeho zeny. Maju fenku, zena ju mala uz pred tym, akonsa spoznali. Neviem presne, kolko ma rokov, ale vyse 12 urcite. Uz pres 2 rokmi bola na tom velmi zle, ale ako sa hovori, vylizala sa z toho. Teraz uz je naozaj koniec. Ma velky nador. Dostala morfium, ze maju ist domov, rozlucit sa a priniest ju, aby netrpela viac, ako trpi. Svagrina to nedokaze. Buduci utorok odchadzaji na 3 tyzdnovu dovolenku, v psom hoteli, kde ju bezne davaju vysvetlili situaciu, psika odmietli, lebo umrie sam.
@laska86 nikde netvrdim, ze maju ist na dovolenku a nechat ju tak. Ale ak ju maju naozaj za clena rodiny, nemyslim si ze by to realne aj spravili, napriek tomu ze o tom rozpravaju - je proste mozno tiez tazke pre svagrinu rozhodovat o zivote a smrti. Ako pisem vyssie - ak je fenka v stave, ze potrebuje morfium, myslim si ze planovat co bude o tyzden je bezpredmetne :/ a nakoniec bud odide sama este kym budu doma alebo sa pri pohlade na nubrozhodnu pre injekciu. Nemyslim si, ze by clovek ktory sa o psika prikladne stara a ma ho rad realne spravil to, ze ho necha umriet v hotely pre psy, akurat si nechce pripustit ze uz je naozaj koniec a odklada to rozhodnutie kym sa da.
@tara42 svagor by siel s fenkou, ale svagrina nechcez nepripusta si, ze je koniec.
A presne, nevravim, ze ju musia dat utratit, ale nech aspon neodchadzaju a nenechavaju ju samu.
Je to velmi smutne, mne vet prisiel domov a psika uspal u nas priamo v obyvacke. Proste v klude domova. Dat psa v takom stave do hotela na 3 tyzdne je nieco priserne. Hlavne bud alebo. Neviem co su to za ludia a mal by im veterinar dohovorit. Nas na to vet tiez pripravoval asi dva tyzdne, bolo jasne ze nieco sa zmenilo a psik vyzeral tak inak. Nastastie bol v zlom stave iba par hodin. Toto by som na svojho psa nikdy nedopustila

Manžel si môže zobrat poldna voľno keď Vam na tej fenky záleží a mozno by to zobrali skôr, ze pojdete so psíkom vy keď oni to nedokážu a nechajú ho trpiet.