V novom byte sa mi zle spí. Čo s tým?

filomenahh
21. aug 2019

Ahojte baby ...presťahovali sme sa pred pól rokom do nového byt ako sme sa nasťahovali nemohla som tam zaspať alebo som aj chcela ale nedalo sa trápi má to veľmi,už som taká vyčerpaná že poobede idem niečo robiť a zaspavam pri tom ....Padne 21:30 idem si ľahnúť niekedy aj neskoršie okolo pól noci ....zaspavam a taký divný pocit mam v tej miestnosti v ktorej spím nedá sa to ani opísať necítim sa tam vôbec dobre ...napríklad zaspim o 21:00 a zobudím sa o 3 ráno ...a to sa deje ale týždeň v kuse a keď nie o 3 tak nespím vôbec a som hore až do rana ...prosím vás ak viete či by mi pomohlo prosím poraďte mi ....( sprosté comenty si prosím môžte odpustiť )
Ďakujem za každú radu 🙏🏽

ikonica
21. aug 2019

Na zly pocit neviem co pomoze, asi len rozlusknut z coho prameni.. A na lepsie zaspavanie odporucam melatonin, ale to zas je len riesenie na nejaky cas...

filomenahh
autor
21. aug 2019

@ikonica ďakujem veľmi pekne ...vyskusam a uvidím 🙂

zuzinapipina
21. aug 2019

@filomenahh môže byť, že v tej miestnosti niekto umrel a je tam bud jeho dusa, alebo nejaka zla energia. Naprikald ak zomrel aj necakacne a nebol s tym zmiereni. No ak si veriaca, tak asi vysvetenie pomoze a ak nie si veriaca tak nejaka zena alebo kto sa tomu venuje.

lagata
21. aug 2019

S nespavostou mam dlhorocne skusenosti, ale mne ju sposobuje to, ze mi v hlave stale behaju myslienky a mozog nevie "vypnut". Nie je to o zlom pocite ako opisujes ty. Tiez je zvlastne, ze si s tym nemala problem predtym. Ozaj to zavana ducharcinou.

Ja som osobne dlhsiu dobu ficala na melatonine, ten celkom pomahal. Potom som objavila na youtube take meditacie (sleep guided meditation) a tie ma uspia uplne paradne. Skoro nikdy ziadnu nedopocuvam do konca a zaspim v priebehu 15 minut ako babo. Lepsie ako tabletky.

katarinak18
21. aug 2019

@filomenahh na nespavost alebo aj unavu a celkovo mam vyzivovy doplnok ale na prirodnej baze cize nie ako lieky ze budes na nich zavisla. Ak by si chcela viac info kludne IP napisem ti viac

deti95060810
21. aug 2019

nespavosť poznám... skús kúpiť v lekárni niečo na spanie, alebo na ukľudnenie...ak to nepomôže tak k lekárovi nech ti aspoň predpíše lieky na spanie...dlhodobá nespavosť je vyčerpavajúca ....mám niekedy pocit že idem zomrieť z tej vyčerpanosti....
to čo píšeš, že sa zobudíš po cca 5 hod. spánku je typické pre depresiu...niečo si o tom prečítaj....

emmusska
21. aug 2019

Podla mna to je normalne nespavost a mozno to ani s novym prostredim nema nic spolocne.V lekarni predavaju bars co a spanie, teda na lepsi spanok

darinkag
21. aug 2019

@filomenahh ja som riesila ten isty problem ale hned po dvoch dnoch mi poradili dat hrubozrnnu morsku sol do priesvitnych poharov tak dno asi 2cm vrstvu a zaliat ju octom a dat do kazdej izby a nechat 24h.
Kokos dala som to vecer a rano som sa zobudila do cistej prazdnoty, ziaden tazky vzduch a bolesti hlavy , ziadna tazoba a normalne som spala. Tal to precistilo vzduch od tej negativity co tam byvala predtym ( boli to zly agresivny ludia)
Ocistila som klucky hlavnych dveri zvnutra a zvonka a pre istotu vsetky v byte.
A hotovo skuste za skusku nic nedate

marianita3008
21. aug 2019

@filomenahh Ja som par rokov dozadu v novom podnajme mala dlhsie problem so spankom..tiez som sa v noci budila a nie a nie spat.. kolegyna poradila zapalit sviecky...tak som nechala v izbe horiet sviecku par dni.. a zlepsilo sa to.

0hena0
21. aug 2019

@filomenahh mozno ma vysmejes ale: zozen si domaci cesnak. Od nejakeho gazdu. Nie cina, spanielsko a ine dovezene. Rozbal si ho a jeden strucik si daj pod vankus a jeden pod prestieradlo k noham. A napis mi ako sa ti spava. To bola jedna rada. Druha. Tam kde mavas nohy, si daj vankus. Spi opacne. Skus aj tuto alternativu. Ja cely zivot musim menit svetove strany. Som veeelmi senzibilna, mne toto pomaha. Tretia alternativa, komunikuj s tym niecim a poziadaj aby opustila dusa byt, miestnost. Dalsua alternativa. Do vsetkych rohov bytu daj na papier hrstku soli. Pootvaraj vsetky okna v byte a na 60 minut odid z tohto bytu. Vsetci. Ja som uz vycerpala vsetky moznosti a mne to pomohlo. V mojom byte sa niekto obesil na radiátory. Som sa neskor dozvedela. Robotnik. Nech jeho dusa odpociva.

sasa1310
21. aug 2019

som si spomenula na ten film podľa skutočnej udalosti 3:15 alebo Vražda v Amityville. Vždy boli o 3 hore

matkaleskova
21. aug 2019

@filomenahh kup si bielu sviecku zapal ju a nechaj ju celu vyhoriet, pomodli sa a poziadaj aby odisli, odisiel, hlavne by som si to prv zistila.

mirola
21. aug 2019

A ostatnym sa spava ako?

nika3136
21. aug 2019

Ak si veriaca, skús vysvätiť....alebo si len svätenou vodou vykrop všetky rohy.
Ak nie, tak skús prípravky z lekárne, či už na báze byliniek alebo melatonínu. Poprípade zútulni izbu.
My sme sa presťahovali do domu a trvalo mi rok kým som si zvykla, kde som a stotožnila sa s tým ako s novým bývaním.

savoya
21. aug 2019

Nasyp do kazdeho rohu izby morsku sol.Nechaj ju tam cely tyzden posobit lebo sol vsakuje negativnu energiu.Potom sol vysym do zachoda a splachni.

filomenahh
autor
21. aug 2019

@mirola ostatný dobre ale hovorila som to tete a povedala že možno tam niekto umrel

zuzumajko
22. aug 2019

@filomenahh najdi knaza a daj byt vysvatit. Ver mi 🙂