V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@tobasko robí sa to tako tehu test, ale toto sa robí v závislosti od dĺžky tvojho cyklu do 11 DC, ponoríš normálne do moču a 2 čiarky ti detekujú, že je ten správny čas na ťuťu muťu, aby si zostala tehotná, ale dočítala som sa, že sa odporúča den pred a den po ovu, spermie tie prežívajú 2-5 dní, tak z toho dôvodu
@tobasko ovu zistis podla toho, ze ta picha v jednom alebo druhom vajecniku, mas hlien a pocit mokra , ale kazdy ma ine priznaky ovu, tie su najcastejsie, ale zase dakto ovu vobec neciti😅 ak mas pravidelny cyklus tj.28dnovy, tak by ovu mala byt tak okolo 14dna cyklu, ale moze byt aj skor aj neskor par dni, to zistis tymi ovu testikmi 😉
@tobasko tak ako ti píše @januliatko1985 , ale tie pocity to je individuálne, nie je to 100% ukazovateľ, ale ovu testíky to ti povie 100%
ahojte kočky. Chcem sa spytat, nedostala niektora z vas vyvolavacku na spustenie menstruacie? Do kolko dni sa vam ta menstruacia dostavila? Ja som injekciu dostala v stredu, a nemam ani len naznaky toho, zeby sa malo nieco blizit.
Ahojte babky, kazdy den vas citam, vytesujem sa z pribudajucich // u niektorych z vas a tesi ma, ze na mna myslite aj vy /@januliatko1985/ 🙂))
Mali sme sa zacat snazit a cakala som na posledny ms, kt. "samozrejme" meskal skoro tyzden. Potom som sa konecne dockala kramov, odbila som si to - dnes som 14DC a zvycajne uz mavam doslova tecuci ovulacny hlien...ALE TENTO MESIAC - ani ovu-testy nic neukazuju, ani moje rokmi overene ovu-priznaky NIKDE!!!
Dievcata, verte ci nie, psychika je mocna svina! /pardon/
@mauerka presne tak, uplne sa sustradimi len na ovu, na MS, na tehu, na príznaku po ovu, aspoň za seba tak hovorím, že až kým očakávam to všetko, tak ako na potvoru sa stále deje niečo iné.
A dokonca pozeram teraz jeden seriál na Doma a tam tiež jedna myslela že je tehu, lebo jej meškala MS a dokonca si vsugerovala aj nevolnosť, aj všetky tehotenstké príznaky a zistili v nemocnici že nie je tehotná, ale že to psychika 😀
@julinka88 Tak tento mesiac sme na tom podobne... ☹
@januliatko1985 Ako na gynde? Dufam, ze vsetko ok, ja som davala dohromady vsetky testy a vysetrenia uz od septembra do zaciatku roka... Nevynechala som ani hematologiu a zda sa, ze budem musiet byt sledovana - ak by sa nahodou zadarilo - aj hematologom kvoli trombofilii - som v dvoch markeroch heterozygot. Ale to je este len "hudba buducnosti".
baby vy si kedy robite test? myslim ktory den cyklu? ja mam dnes 30ty den a moj cyklus je nieco medzi 28 a 44 dnovym😅 nevydrzala som a urobila test na obed... asi je zbytocne uz dufat ked vysiel negativny..ci nie? 😖
Babully poradte mi,manzel ma 6.2 termin na spermogram ale cim sa to blizi ma z toho paniku ktoru neda na javo iba stale mrmle ze tam aj tak nepojde 😠 .Mate uz skusenosti ako to tam prebieha a ake boli reakcie Vasich poloviciek????Dakujem
@januliatko1985 ,ahoj 🙂 hej,dobre si pamätáš 🙂
Ms nedošla doteraz a tak som šla 🙂 síce som čakala od siedmej rána až do pol dvanástej,ale tak na kvalitnú doktorku sa oplatí počkať 🙂
povedala mi hneď z fleku,že meranie BT je totálna blbosť a je to úplne zbytočné,najmä v mojom veku...že ovulka prebehla tento mesiac,vaječníky sú v pohode a keď už nie som náhodou tehu,tak sa môžme snažiť a ja som na ňu ostala kukať,bo sme tento mesiac nesnažilkovali,ani raz to do mňa nedal...a ona na to,že to nevadí,že si nie je istá,či som alebo nie som,ale že môžem i nemusím,bo mám dostať tú MS a vtedy sa maternica tvári podobne 🙂
povedala,ž keď do týždňa nedostanem,tak si mám urobiť test a keď do dvoch nie,tak mám prísť,nech ma pozre a pichne vyvolávačku ak bude test negatívny
no a že ak do apríla neotehotniem,tak to bude riešiť...zatiaľ to necháme na náhodu...v apríli mám ísť aj na cytológiu,takže tak 🙂
no som zvedavá...každopádne sa ako tehula vôbec necítim a neverím tomu 🙂
Dievcata, ked si robite ovu testy - ked sa blizi ovulacia, ta ciarka vam postupne tmavne az dosiahne intenzitu tej testovacej, alebo jednoducho zrazu je tam a hotovo... Som z toho na prasky a to testujem este len prvy mesiac. Ani vam nebudem hovorit, ako ja cumim na tie testiky, ci tam aspon naznak neuvidim.
A pritom - /14DC/ - prsia naliate, bolave, podbrusko tiez...ale hlien /kt. zvycajne mavam/ nikde! Uz aj zvazujem, ci nekupit tehu test, alebo si to vsetko vsugeruvavam a prsia ma bolia z toho, jak si ich stale omakavam 😀 😀
@mauerka ,nie ovu testy,ale meranie bazálnej teploty,že ja som na to mladá a vôbec to nepotrebujem sa s tým zaoberať,že vmojom veku môžem mať dieťa kedy sa mi zachce a pod. a že v dnešnej dobe je to už zastaralá metóda,ktorá sa neodporúča a že nie až taká presná...napríklad ja som si teraz merala každý deň,presne podľa pokynov a vyšlo mi,že ovulka nebola,ale doktorka mi povedala,že ovulka bola a ona to tam predsa vidí 🙂

vobec nemam skusenosti s grafikami ani meranim teploty 😀 😀