icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

tobasko
30. jan 2012

vobec nemam skusenosti s grafikami ani meranim teploty 😀 😀

danuska111
30. jan 2012

@tobasko robí sa to tako tehu test, ale toto sa robí v závislosti od dĺžky tvojho cyklu do 11 DC, ponoríš normálne do moču a 2 čiarky ti detekujú, že je ten správny čas na ťuťu muťu, aby si zostala tehotná, ale dočítala som sa, že sa odporúča den pred a den po ovu, spermie tie prežívajú 2-5 dní, tak z toho dôvodu

danuska111
30. jan 2012

@tobasko meranie BT nerobím ani ja

tobasko
30. jan 2012

@danuska111 ako zistim kedy mam ovu???? 😅

tobasko
30. jan 2012

hlavne ze uz mam dieta a musim sa tu pytat na take otazky 😅 😀

januliatko1985
30. jan 2012

@tobasko ovu zistis podla toho, ze ta picha v jednom alebo druhom vajecniku, mas hlien a pocit mokra , ale kazdy ma ine priznaky ovu, tie su najcastejsie, ale zase dakto ovu vobec neciti😅 ak mas pravidelny cyklus tj.28dnovy, tak by ovu mala byt tak okolo 14dna cyklu, ale moze byt aj skor aj neskor par dni, to zistis tymi ovu testikmi 😉

danuska111
30. jan 2012

@tobasko tak ako ti píše @januliatko1985 , ale tie pocity to je individuálne, nie je to 100% ukazovateľ, ale ovu testíky to ti povie 100%

bemi5
30. jan 2012

ahojte kočky. Chcem sa spytat, nedostala niektora z vas vyvolavacku na spustenie menstruacie? Do kolko dni sa vam ta menstruacia dostavila? Ja som injekciu dostala v stredu, a nemam ani len naznaky toho, zeby sa malo nieco blizit.

mauerka
30. jan 2012

Ahojte babky, kazdy den vas citam, vytesujem sa z pribudajucich // u niektorych z vas a tesi ma, ze na mna myslite aj vy /@januliatko1985/ 🙂))
Mali sme sa zacat snazit a cakala som na posledny ms, kt. "samozrejme" meskal skoro tyzden. Potom som sa konecne dockala kramov, odbila som si to - dnes som 14DC a zvycajne uz mavam doslova tecuci ovulacny hlien...ALE TENTO MESIAC - ani ovu-testy nic neukazuju, ani moje rokmi overene ovu-priznaky NIKDE!!!
Dievcata, verte ci nie, psychika je mocna svina! /pardon/

kemonka
30. jan 2012

@bemi5 tuším že do 10 dní by mala MS dôjsť od vyvolávačky

mauerka
30. jan 2012

@bemi5 Ja som svojho casu pred rokmi, ked som mala problemy s menzesom, nereagovala ani na vyvolavacku, proste som ms nedostala rok! Takze zavisi aj od priciny, preco si ju dostala, kde je problem a pod. Za normalnych okolnosti to trva tyzden.

kemonka
30. jan 2012

@mauerka presne tak, uplne sa sustradimi len na ovu, na MS, na tehu, na príznaku po ovu, aspoň za seba tak hovorím, že až kým očakávam to všetko, tak ako na potvoru sa stále deje niečo iné.
A dokonca pozeram teraz jeden seriál na Doma a tam tiež jedna myslela že je tehu, lebo jej meškala MS a dokonca si vsugerovala aj nevolnosť, aj všetky tehotenstké príznaky a zistili v nemocnici že nie je tehotná, ale že to psychika 😀

mauerka
30. jan 2012

@julinka88 Tak tento mesiac sme na tom podobne... ☹
@januliatko1985 Ako na gynde? Dufam, ze vsetko ok, ja som davala dohromady vsetky testy a vysetrenia uz od septembra do zaciatku roka... Nevynechala som ani hematologiu a zda sa, ze budem musiet byt sledovana - ak by sa nahodou zadarilo - aj hematologom kvoli trombofilii - som v dvoch markeroch heterozygot. Ale to je este len "hudba buducnosti".

mauerka
30. jan 2012

@zuszana Ovulku si mala tak neskoro? Mavas dlhy cyklus? Waw, 28DC...

maryjou
30. jan 2012

@misel1 neboj už som to tu písala jednej kočke, táto stránka je nákazlivá tuto to chytí každá....( dúfam že aj ja ) 🙂 🙂 🙂

maryjou
30. jan 2012

@zora256 ďakujem...neboj budeš, veď moja má o nedlho 8 rokov takže??? dobehneš nás....
jasné viac si vážime a viac z toho tešíme, teda aspoň ja..... 😉 😉 😉 😉 😉

maryjou
30. jan 2012

@misel1 toto je to..chlapi....tí sa tomu nerozumejú...

maryjou
30. jan 2012

@bemi5 ahoj, mala som to už v minulosti, trvá to aj týždeň a keď MS nepríde znova injekcia...

tobasko
30. jan 2012

@januliatko1985 take pichanie som mala na vajecniku ked som mala MS moze byt? 😨

tobasko
30. jan 2012

@bemi5 mne sa dostavila do 3dni ale tak asi kazdej inak 😉

zuzkat1
30. jan 2012

baby vy si kedy robite test? myslim ktory den cyklu? ja mam dnes 30ty den a moj cyklus je nieco medzi 28 a 44 dnovym😅 nevydrzala som a urobila test na obed... asi je zbytocne uz dufat ked vysiel negativny..ci nie? 😖

misel1
30. jan 2012

Babully poradte mi,manzel ma 6.2 termin na spermogram ale cim sa to blizi ma z toho paniku ktoru neda na javo iba stale mrmle ze tam aj tak nepojde 😠 .Mate uz skusenosti ako to tam prebieha a ake boli reakcie Vasich poloviciek????Dakujem

puhinka
30. jan 2012

@januliatko1985 ,ahoj 🙂 hej,dobre si pamätáš 🙂
Ms nedošla doteraz a tak som šla 🙂 síce som čakala od siedmej rána až do pol dvanástej,ale tak na kvalitnú doktorku sa oplatí počkať 🙂
povedala mi hneď z fleku,že meranie BT je totálna blbosť a je to úplne zbytočné,najmä v mojom veku...že ovulka prebehla tento mesiac,vaječníky sú v pohode a keď už nie som náhodou tehu,tak sa môžme snažiť a ja som na ňu ostala kukať,bo sme tento mesiac nesnažilkovali,ani raz to do mňa nedal...a ona na to,že to nevadí,že si nie je istá,či som alebo nie som,ale že môžem i nemusím,bo mám dostať tú MS a vtedy sa maternica tvári podobne 🙂
povedala,ž keď do týždňa nedostanem,tak si mám urobiť test a keď do dvoch nie,tak mám prísť,nech ma pozre a pichne vyvolávačku ak bude test negatívny
no a že ak do apríla neotehotniem,tak to bude riešiť...zatiaľ to necháme na náhodu...v apríli mám ísť aj na cytológiu,takže tak 🙂
no som zvedavá...každopádne sa ako tehula vôbec necítim a neverím tomu 🙂

puhinka
30. jan 2012

@zora256 ,pri poslednom ultrazvuku,čo bolo 16 dní pred pôrodom mal 3200g a 51 cm,no a pri pôrode mal 4020 g a 55 cm 🙂

puhinka
30. jan 2012

@zora256 ,no pre moju krv čokoľvek 🙂 aj keď je sloník 🙂 oddychujem,keď je manžel doma...to všetko preberá on a ja som na PC celý deň ,alebo si robím niaku svoju robotku 🙂

mauerka
30. jan 2012

@puhinka Tak kukam aj ja jak puk 😀 Akoze ti aj vysvetlila, preco su ovu testy podla nej na figu?

mauerka
30. jan 2012

Dievcata, ked si robite ovu testy - ked sa blizi ovulacia, ta ciarka vam postupne tmavne az dosiahne intenzitu tej testovacej, alebo jednoducho zrazu je tam a hotovo... Som z toho na prasky a to testujem este len prvy mesiac. Ani vam nebudem hovorit, ako ja cumim na tie testiky, ci tam aspon naznak neuvidim.
A pritom - /14DC/ - prsia naliate, bolave, podbrusko tiez...ale hlien /kt. zvycajne mavam/ nikde! Uz aj zvazujem, ci nekupit tehu test, alebo si to vsetko vsugeruvavam a prsia ma bolia z toho, jak si ich stale omakavam 😀 😀

puhinka
30. jan 2012

@mauerka ,nie ovu testy,ale meranie bazálnej teploty,že ja som na to mladá a vôbec to nepotrebujem sa s tým zaoberať,že vmojom veku môžem mať dieťa kedy sa mi zachce a pod. a že v dnešnej dobe je to už zastaralá metóda,ktorá sa neodporúča a že nie až taká presná...napríklad ja som si teraz merala každý deň,presne podľa pokynov a vyšlo mi,že ovulka nebola,ale doktorka mi povedala,že ovulka bola a ona to tam predsa vidí 🙂

mauerka
30. jan 2012

@puhinka Jasne - vidis, uz citam aj to, co tam nie je 😀 Aspon jasne vidiet, na co su skoncentrovane moje myslienky...

puhinka
30. jan 2012

@mauerka .to je v pohode moja 🙂 ja ťa chápem
no žienky,idem ja riešiť kuchyňu,bo dnes mi montovali novú a ešte nič nemám urobené,ani odtok,ani plyn...no proste veľa roboty...tak idem si aspoň skrinky poumývať a nahádzať si do nich inventár a potraviny 🙂