icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

irsina83
10. nov 2011

aj my by sme chceli zacat na buduci rok asi tak od jula 😉

irsina83
10. nov 2011

@vejula aj my sa budeme na buduci rok snazit o druhe 😉 ale asi az tak od jula... 😉

kemonka
10. nov 2011

@marecek1 detičky su zlaté, no my tiež ideme do takého veku už, že malá mi tiež začína klasť otázky. A všetko je "prečo?" prečo?" 😀 A kam idem? A prídem? Čo to je? 😀

vejula
10. nov 2011

@irsina83 jej tak vitaj. ja chcem začať hned od januara, ale tak uvidime ako to pojde u mna 😒 Nedavam si velke šance, ale nevzdavam to 🙂
mame takmer rovnako starew detičky 🙂

kemonka
10. nov 2011

@vejula hej meriam si, asi 2 mesiace, no mám budík nastavený a potom spím ďalej ako zabitá 😀 Už som si zvykla.... 😀

kemonka
10. nov 2011

@irsina83 ahoj, vitaj 😀

irsina83
10. nov 2011

@vejula ani ja si nedavam velke sance, ja mam PCOS a prve nam prislo ako zazrak ked sme to necakali a teraz uvidime.... a este aj trombofiliu mam k tomu tak mam aj stach....

irsina83
10. nov 2011

@kemonka ahoj, dakujemmm 😉 🙂

kemonka
10. nov 2011

@irsina83 a čo je PCOS 😕

vejula
10. nov 2011

@kemonka no u mna budik neprichadza do uvahy, kedže by som aj maleho s tym zobudila, a navyše mam pocit že ta mtreba inekolko hodin nerušeneho spanku, kedže moj maly sa ešte v noci niekolko krat dojči tak je to uplne nepraktizovatelne

@irsina83 ja ešte dojčim a nemam menštruaciu, takže moje šance su minimalne, ale skušať možem 🙂

irsina83
10. nov 2011

@kemonka syndrom polycystickych vajecnikov
@vejula ja tiez 😉 sice ms uz prisla ale mam ju hrozne nepravidelnu a pri PCOS mi nedozrievaju folikuly alebo len obcas.... ale hned si nasadim Femibion 800 ked pojdeme na to 😉

kemonka
10. nov 2011

@vejula no ved to je jasné hej, že keď máš prerušovaný spánok, tak výsledok by bol skreslený, no ja som to skúsila hlavne kvôli tomu, že ja mám M veľmi nepravidelne. ☹

kemonka
10. nov 2011

@irsina83 aha ☹ a to si mala problem aj pred prvým tehu, či to až teraz?

irsina83
10. nov 2011

@kemonka aj pred prvym 😉 a cele tehotenstvo velmi komplikovane a predcasny porod v 31 tt ale dobre to dopadlo 😉 preto mam teraz strach co bude pri druhom 😉

vejula
10. nov 2011

@kemonka ale aspon nejaku maš 😅

@irsina83 no ved uvidime, budeme si držať prsty 😵

kemonka
10. nov 2011

@irsina83 juj, tak chvalabohu, že to tak dobre dopadlo, malinka taká malička sa narodila, to bola asi ešte dlho v inkubátore, že?

irsina83
10. nov 2011

@vejula 😵 jasne zvladneme to 😵

vejula
10. nov 2011

@irsina83 ten femibion to su nejake vitaminy?

irsina83
10. nov 2011

@kemonka ano, 6 tyzdnov v inkubatore a 10 dni v postielke a potom domov 😉 ale zvladla to super 😉

irsina83
10. nov 2011

@vejula ano, to su prenatalne vitaminy...je dobre ich nasadit 2 mesiace pred planovym tehu 😉 vdaka nim som otehu 😉 lebo obsahuju jednu latku co moje telo netvori a vdaka nej som otehu 😉

vejula
10. nov 2011

@irsina83 aku latku? a može sa to aj počas kojenia?

kemonka
10. nov 2011

@vejula hej no da sa to tak povedať, že aspoň nejakú mám 😀 asi tak 3x do roka mám 😖 😠 😀

irsina83
10. nov 2011

@vejula jasne ze mozes, l-metafolat ktory pomaha metabolizovat kyselinu listovu. tym ze ja mam PCO tak ja kys. listovu nemetabolizujem a vdaka tymto vitaminom ano 😉

vejula
10. nov 2011

@kemonka to važne? až tak? či si robiš srandu? 😅 maš nejake problemy zdravotne?

@irsina83 aha, tak som zas o čosi mudrejšia 🙂

kemonka
10. nov 2011

@vejula nie nerobim si srandu, ja to mám tak odjakživa, cyklus mám tak každé 4 - 5 mesiacov 😒 no a práve tým meraním BT, som zistila, že ja normálne mám ovuláciu aj tak

vejula
10. nov 2011

@kemonka a v ktore dni ju mavaš?

kemonka
10. nov 2011

@vejula tak v tom septembri som ju mala na 10 deň, a v oktobri na 18 deň, no a teraz čakám každú chvílu, ale stále nič a som cca 17 deň 😒

vejula
10. nov 2011

@kemonka na 10DC a menštruaciu maš až potom o 4 mesiace? To potom nechaoem vôbec tomu fungovaniu tych vajičok, ja som myslela že ked dozrie vajičko a uvolni sa (ovulacia) a ked nieje oplodnene tak sa vyplavi z tela von aj s krvou(menstruacia) A že to cele trva tie 2 tyždne. Teraz tomu systemu už vôôôbec nechapem 😕 😕

irsina83
10. nov 2011

@kemonka tak to je super, ze mavas ovulku. mne zas dr. povedal, ze mam asi tak 3x do roka 😒 a otehotnela som v cykluse kedy mi tvrdil, ze ovu nebude 😉

kemonka
10. nov 2011

@vejula mňa na to upozornila jedna doktorka, že môžem mať ovuláciu ale nekrvácam,a podla BT som zistila, že je to naozaj tak, tiež to viem len pol roka, že také niečo existuje 😨