icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

kemonka
2. feb 2012

@delfinik855 joj mojko, tak držím palce, nech to bude dobre, nech ťa len odsleduju a pustia čo najskôr domov, potom sa určite ozvi, cmuk na bruško 😉

sloto
2. feb 2012

@kemonka ahoj akurat 8.2. pojdem potom dam info 🙂)

delfinik855
2. feb 2012

@kemonka dakujem velmi pekne, snad to len tak bude, ze polezim tyzden a pojdem domov , urcite sa potom ozvem 🙂

maryjou
2. feb 2012

@puhinka už som to zistila v profile... 🙂

janusa_
2. feb 2012

@kacena85 ja verim ze kazdemu sa raz podari otehu len treba verit a dufat 🙂

@puhinka a tehu nie si ? 🙂

@maryjou mas krasnu pracu urcite aj narocnu ale krasnu 🙂 obdivujem ta 🙂 a kolegynky boli aj dnes zlate, praca okej len keby ja som nemala den blbec..

@kemonka ja som administrativna pracovnicka 😉 a ked si zvyknem bude dobre🙂

puhinka
2. feb 2012

@janusa_ ,myslím,že nie,asi som len prechladnutá...a ja som mala vždy nepravidelný cyklus...teda okrem obdobia,kedy som brala Hak alebo duphaston pred prvým tehu...nič to,dokina povedala,ak nedostanem do dvoch týždňov a test bude negatívny,tak mi pichne asik vyvolávačku a keď do apríla neotehotniem,dám si predpísať duphaston ...

janusa_
2. feb 2012

Inak ahojte, ja mam dnes den blbec. Rano som nenastartovala auto, trvalo mi polhodinu kym som si zohnala taxik, prisla som do prace, smykla sa na lade spadla, roztrhla pancuchy, ok derave pancuchy ale snad ten den prezijem,pracujem pracujem a hla zrazu pozeram- dolezite dokumenty a na kazdom peciatky 1.2.2012- cize som vypisovala 45opravnych formularov , z prace som isla peso mam to 4km- zastavila som sa v obchode ze nieco na veceru kupim- z obchodu som vysla z troma igelitkami!!, hladam telefon ze si zavolam texik- ostal v robote, tak som sa trmacala celym mestom, a asi 10metrov pred panelakom sa mi utrhla rucka na taske, pozberala veci, prisla som domov. navarila obed -nic mi neprihorelo tak som si myslela ze bude dobre uuz. tak som chcela ist umyt schody lebo cez vikend nebudeme doma- a nejako sa mi pdoari kopnut prevrhnut velke plne vedro vody- rovno dole schodami- cize som neumyvala nakoniec len nase poschodie ale aj vsetky styri pod nami 😀
Konecne pomaly konci den 😅😀
Dlhy prispevok ale ten moj den stal dnes zato 😒 😀

puhinka
2. feb 2012

@maryjou , 🙂

janusa_
2. feb 2012

@puhinka tak nepravidelny cyklus je riadna svina s prepacenim 😒 uvidis vydrzis dva tyzdne a mozno nedostanes a test bude pozitivny 🙂

kacena85
2. feb 2012

neviete mi poradit?asi mam nejaku mykozu,davam si mast canesten ale uz tri dni a nepomoha tak som si kupila vaginalnu tabletu.ked je moznost ze som tehu tak mozem si tu tabletu zaviest?lebo na letaku je ze poradte sa s dr..jemine ako keby to tam nemohli narovinu napisat.nemate niektora skusenost?

kacena85
2. feb 2012

@janusa_ citam citam ale o tom canestene tam nic neni ☹

janusa_
2. feb 2012

@kacena85 a keby si skusila pre istotu zavolat lekarovi a oyptat sa ho? alebo zajdi len niekde do lekarne lekarnicka by ti mala poradit.

kacena85
2. feb 2012

@janusa_ no asi sa zajtra spytarm v lekarni, lebo mi to kupoval priatel a vies chlap 😉

zuszana
2. feb 2012

@janusa_ tak teda, tomu fakt hovorím deň blbec, to je ako zo zlej komédie, dúfam, že teraz už si doma v kľude 🙂

vejula
2. feb 2012

@kacena85 ja by som preplachla rosalginom, ten mi gyndoš predpisal aj počas tehu 😉 a hlavne obmedziť sladkosti

janusa_
2. feb 2012

@kacena85 to sa netreba cudovat, asi bol rad ze to kupil a bol z lekarne vonku, chlapi sa vecsinou hanbia kupovat zenske veci..

janusa_
2. feb 2012

@zuszana sedim pri notebooku a mam zapnutu pracku ale kazdych 5minut beham pozriet ci este nevytiekla 😀

zuszana
2. feb 2012

@janusa_ no ja by som na tvojom mieste dnes už nič nerobila 😀

kacena85
2. feb 2012

@janusa_ no tak asi dnes dam este ten krem a zajtra sa v lekarni spytam ale myslism si, ze urobi to co ja, otvori a pozre letak hehe.aj ja perem a ta nasa pracka tiez neviem co ma raz tece, inokedy bucha no hruza idem si spravit veceru vlocky s mliekom a ovocim mnaam

janusa_
2. feb 2012

@zuszana nemam na vyber ale uz len pockam kym pracka skonci a dnes si dam pokoj 😀 snad bude zajtra lepsi den. 🙂

janusa_
2. feb 2012

@kacena85 skus dneska, a zajtra uvidis mozno bude mat lekarnicka nejaku tu skusenost. A ja sa pracky nebojim ja sa bojim seba lebo dnes mam strasny den 😖 😀 dobru chut k veceri 😉

kacena85
2. feb 2012

@janusa_ jaaj ozaj citala som aj ja mavam take dni a potom sa bojim aj nieco spravit isto si sa na tom dobre pobvila...ja byvam v takeho dni najprv nervna a potom od zufalstva sa len smejem 😉

janusa_
2. feb 2012

@kacena85 posmiala sa ponadavala si oplakala 10eurove pancuchy a svet sa toci dalej 😀 ale snad zajtra bude lepsie 🙂

kacena85
2. feb 2012

@janusa_ nosak ano co narobime,ja som teraz mala iny zachvat smiechu, akoze vybili sa mi baterky v mysi a tak sa musim posuvat na booku tym dotykom a isla som ti odpisat a sucham po stole a kuk co to nejde, priatel kuk na mna ze ty co robiss?

janusa_
2. feb 2012

@kacena85 😀 to sa stava 😀 to je bezne :D ja som tiez na pocitace antitalent , a chlap sa tiez zo mna smeje lebo minule som nadavala vrieskala ze nam nejde myska a ona mala len vytiahnuty kabel 😀 ale to su chlapi oni nechapu ze my zeny na taketo pocitacove veci nemame rozum..

puhinka
2. feb 2012

@janusa_ ,to by bol ten lepší prípad 🙂

janusa_
2. feb 2012

@puhinka nadej umiera posledna 😉 pri prvom babatku ste sa dlho snazili?

tweetinka.co
2. feb 2012

tak.. idem sa sem nenápadne vtierknuť.. my sme sa snažilkovali minulý rok.. nedávno sme prišli o 6tt "fazuľku".. ale.. tento rok by sme tiež boli radi, ak by sme boli traja..

janusa_
2. feb 2012

@tweetinka.co vitaj, je mi luto ze ste o babo prisli, ale urcite vam anjelik z nebicka coskoro zosle dalsie tehu a tentokrat uspesne drzim palce 🙂