icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

lili_mia
2. feb 2012

jéééj aj ja plánujem toho roku počať dieťatko .. ale chýba mi k tomu partner 😀 😀 😀 poznáte to, ked niečo cítite, že sa to stane? tak ja cítim, že na vianoce budem tehu 🙂

maggie37
2. feb 2012

@lili_mia držím palčeky aby to vyšlo 🙂

janusa_
2. feb 2012

@lili_mia a ako ti k tomu moze partner chybat? 😕 to sa da otehotniet i bez chlapa? 😕 si ma trosku zaskocila 😅

lili_mia
2. feb 2012

@janusa_ nooo najprv sa zoženie partner, s ktorým budem chcieť dieťa, ved je ešte len február

janusa_
2. feb 2012

@lili_mia ja som asi ina stara generacia, cize chces chodit s partnerom hoc len mesiac a potom otehu?. Drzim palce nech sa podari 🙂

lili_mia
2. feb 2012

@janusa_ ale niee, dá sa zoznámiť hned zajtra a sex až v novembri 🙂 podrobnejšie v IP

kacena85
2. feb 2012

@janusa_ ja mam book na stole a bola minule u nas neter tak som jej dala iba klavesnicu z normal pc,ze nech tuka.odisli a ja idem pisat a hadaj kam som tukala?nervacila som a potom ze ahaaa

puhinka
2. feb 2012

@janusa_ ,ty koky...super deň...to sa oplatí 🙂

kacena85
2. feb 2012

@tweetinka.co ahoooj,do dobrej temy si sa vtierkla jak ja xi.uz sme pisali spolu

puhinka
2. feb 2012

@janusa_ ,nie,len 2 mesiace,necelé 🙂 ale určite k tomu prispel fakt,že v deň ovulácie som bola u mojej gynekologičky a tá mi povedala,že sa mi uvoľňuje vajíčko a tak sme na to doma vhupli a dnes tu vedľa m%na ležká môj 19.mesačný syn 🙂

tweetinka.co
2. feb 2012

@kacena85 spominam 😉 ako Ti je?

puhinka
2. feb 2012

@lili_mia ,tak nech ťa pocit neklame 🙂

puhinka
2. feb 2012

@janusa_ ,my sme sa začali snažiť tiež po vyše mesiaci,prosto sme to tak cítili a teraz chceme druhé 🙂

lili_mia
2. feb 2012

@puhinka v to verím, dosť som toho pokazila, tak verím, že dostanem šancu na nápravu a nakoniec bude aj to bábo

kacena85
2. feb 2012

@tweetinka.co no meriam bt,stupa a udrzuje sa.ale to bu bol zazrak keby som.teraz ma trapi mykoza a priatel mi kupil vagin.tabletky a neviem ci si ju mozem dat?

puhinka
2. feb 2012

@lili_mia ,za rok sa dá toho hodne zmeniť.Keď u mňa prepukla prvý krát túžba po dieťatimbola som s jedným,potom s druhým a až s tretím to vyšlo a došiel on za mnou,že chce dieťa,napísal mi to do sms-ky a ja som súhlasila,teraz zase lámem ja jeho 😀

alka127
2. feb 2012

@yokralovnayo Juuuj, asi to tak malo byť ☹ Alebo možno budeme spolu tehu🙂 študujem špeciálnu pedagogiku mentálne postihnutých a poradenstvo...my sme sa tahovali ked mal Samko 1mesiac, teraz už máme všetko porobené, takže pohoda🙂

puhinka
2. feb 2012

@yokralovnayo ,ja by som zase chcela zimné bábo ,ešte by som prijala skorú jar alebo jeseň,ale leto určite nie...keď si spomeniem na ten pôrod,keď vonku bolo bezvetrie a 36 stupňov,potom na to kojenie,keď mi všade stekali kropaje potu a po dome som chodila ako domorodec...😀

kapokapo
2. feb 2012

@delfinik855 ahoj, to som nevedela, ze to automaticky ides na rizikove po potrate.... alebo si mala nejaky specialny dovod?
Neboj, v nemocnici aspon budes oddychoat, doma by ta vzdy nieco len zbytocne lakalo.... Drzim ti palce, nech ti to zbehne a nech vsetko dopadne dobre...

reiva
2. feb 2012

@maryjou 🙂 tak to bolo podobné aj u mňa 🙂 Ja som to mala "len" cca 150km, tak ale aj tak to bolo na dlhé trate 😅 Malá mala 4 týždne, keď bola so mnou na cvikách v škole, väčšinou ma viezol kamarátkin manžel, ktorý nemal problém postrážiť malú kým som bola na cvikách... Počas cvík a prednášok som každé 2,5až3hodiny odbiehala kojiť, prípadne ma kamoš prezvonil 😀 poklepem si, že pri takýchto podmienkach som dokázala kojiť až do roka a malá mi nebývala vôbec chorá 🙂 Dva mesiace pred štátnicami som prehovorila manželovho strýka a párkrát ma odviezol aj s malou, aj dal pozor spolu so svokrou 🙂 Ja som študovala poľnohospodárstvo, nemusela som, len som mala záujem o jeden odbor 🙂 a verím, že ho raz dokončím aj pri deťoch 🙂 No už to máme za sebou a môžme sa venovať rodine 🙂
@puhinka Prepáč 😅 to mi nejak ušlo...držím palce nech je všetko v poriadku 😉

yokralovnayo
2. feb 2012

@lili_mia 🙂 ahoj, na rodinnej oslave v 2008 som sa stretla s jednym znamym, ktory sa venuje vykladaniu z kariet... nikdy som takým veciam neverila, ale vtedy mi povedal, že o rok v novembri uz budem tehotná 😀 ja som tomu vobec neverila, nemala som priatela.... a aj som mu to povedala... on ze to mam nechat na osud.... s mužíkom som sa zoznámila na další rok v septembri a v novembri som otehotnela!!!! a vtedy som si na to spomenula... 😵 neviem ako to mohol vediet, nerozumiem tomu. v tehotenstve som mu volala, ze sa to splnilo a on povedal ze citi ze to bude dievca... a BOLO!! rada by som sa s nim este stretla, len byva daleko .. ale je to úžasné 🙂 🙂 😵

yokralovnayo
2. feb 2012

@lili_mia takže držím palce 🙂 hlavne ver tomu čo chces 😉 😀

puhinka
2. feb 2012

@reiva ,ďakujem moja 🙂 si zlatá

lili_mia
2. feb 2012

@yokralovnayo verím na 🙂 ufónov .. neodolala som, mne sa stáva, že občas vidím, možno je to aura, nejaké vlny okolo človeka, ale nevenujem sa tomu, tak neviem bližšie popísať .. ale verím na prvý dojem z nového človeka, ten ma nikdy nesklamal

puhinka
2. feb 2012

@yokralovnayo ,ááá karty...tak to je iná káva...v práci,kde som sa stretla s mojim manželom som mala kolegiňu a tá zvykla vykladať s kariet.Všetci vraveli,že jej to vychádza,tak som to skúsila.
Pýtala som sa jej na môjho terajšieho manžela,ako to s nami dopadne,povedala ,,miluje ťa,bude svadba,,
opýtala som sa na dieťa ,,bude,keď sa usadíte,, otehotnela som necelý mesiac potom,ako sa ku mne nasťahoval...povedala ,,finančné problémy,dostane vás z toho starší pán ,,áno,mali sme obrovské fin problémy a pomohol nám môj dedo a jeho otec-môj svokor.Všetko,čo mi povedala vyšlo...do posledného slova!!!
Od vtedy si nedávam vyložiť karty,nechcem vedieť,čo ma čaká.Chcem byť šťastná v súčasnosti 🙂

ivi17
2. feb 2012

@tweetinka.co Ahoj, my sme na tom podobne. Tiez sme minuly rok prisli o fazulku, ale uz sa zaciname naplno snazit. 😉 Vcera bola ovulacia tak snad sa podarilo alebo este podari zamiesit 🙂

ivi17
2. feb 2012

Neviete mi niektora poradit ako spravne interpretovat ovu testy? Vcera bol pozitivny a aj priznaky ovulacie, kedy teda prebehne alebo prebehla ovulacia a dokedy sa da potom otehotniet? 🙂

puhinka
2. feb 2012

inak,keď tu riešite tie ovu testy,tak by som sa chcela opýtať
kamoška si ich kúpila a testovala každý deň...odrazu mala dve paličky,slabé...tak si myslela,že na druhý deň zosilnie a bude mať ovulku,na druhý deň ale ostala prekvapená...na teste bola len jedna čiarka a ona nechápala...to čo?

zora256
2. feb 2012

@delfinik855 Ahoj!
Gratulujem!A držkám palčeky aby si bábo úspešne donosila a zdravé porodila.Aj ja som brala Duphaston prvé 4 mesiace aby sa posilnila maternica a nebol potrat a aj som si poležala od 8tt do 9tt,a potom od 32tt do 33tt. 😉

nelicefo
2. feb 2012

Ahojte...nestíham čítať..už sú tu tehuľky? 🙂 nech už môžem s radosťou spraviť novú tabuľku s názvom-naše tehuľky 😵 😵 😵 Ja mrchu očakávam/teda neočakávam 8.2. 😝 😕 😕