icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

zora256
2. feb 2012

@puhinka Ahoj!
To poznám 😀 ,a aj to tehu,každý deň sa sprchovať aj 3x počas tehu,ale jedno by som za ten čas nedala tie tričká tehu,vktorých som vyzerala fakt pekne s bruškom,a mohla som ho ukazovať,ale na druhej strane je i zima fajn,keď nik ani netuší že si tehu,lebo sa môžeš naobliekať a veľké kabáty schovajú bruško,nuž ani jedno bruško nie je rovnaké ja som len 4kg pribrala pri malom,takže nebolo veľké,akurát.

zora256
2. feb 2012

@kapokapo Ahoj!
AJ ja som bola na rizikovom hneď preto,že sa mi nedarilo otehotnieť a aj muž mal menej kvalitný spermiogram,tak aby som nepotratila,keďže som mala aj zamestnanie na 80km každý deň cestovať tam a späť a boli tam aj chemické výpari tak som bola až do pôrodu na rizikovom,ke´dže som sa v 32tt začala otvárať aby som neporodila skoro.

zora256
2. feb 2012

@yokralovnayo Ahoj!
Ja si vykladám raz ročne celoročné karty a v roku 2010 som prestúpila k druhému gyndošovi a v kartách mi vyšlo že v októbri otehotniem a stalo sa a ja som si nato tiež spomenula až keď mi lekár povedal tehu týždne,že vktorom som🙂A na tento rok mi vyšlo na september,ale tak sme to preložili,na 3,5roka,ale mám možnosť otehu aj tento rok,zrejme mám každý rok len jednu šancu,ke´dže podľa lekára nemám šancu prirodzene otehu kvôli polycystickým vaječníkom,ale verím,že ke´d sa budeme znovu snažiť tak sa podarí,ešte raz.
Držkám Ti palce,mimochodom dajú sa vykladať karty aj na diaľku,skús sa toho známeho nato opítať🙂

zora256
2. feb 2012

@ivi17 Ahoj!
Ja tak viem že pri ovulácií je možnosť otehotnieť 3-5dní.Ak si mala ovu test pozitívny tak už môžeš otehotnieť držkám palce,spermie žijú 72hod.Ak chceš chlapca tak sa treba snažiť čím skôr ak dievča tak ku koncu čiže 4-5deň.držkám palce! 😉

5759
3. feb 2012

@nelicefo Ahoj aj ja som na tom tak isto 08.02-ju neočakávam,tak uvidíme 😔 Dúfam,že sa nám to podari. 😵 😵 😨

nelicefo
3. feb 2012

@5759 aj ja tajne dúfam 😔 Budeme na seba myslieť 😉 Koľko snažilkujete? 😉

5759
3. feb 2012

@nelicefo Už to bude asi rok a pol ☹

nelicefo
3. feb 2012

@5759 ☹ u nás to budú čoskoro 2 roky ☹

5759
3. feb 2012

@nelicefo Ja už mám jednu dcérku a chceli by sme druhe ,ale akosi sa nám nedarí 😕 😕Tak dúfam 😉 😉 😉

puhinka
3. feb 2012

@nelicefo , a ty si bola aj u lekára,keď sa tak dlho snažíte?

tweetinka.co
3. feb 2012

@ivi17 dúfam, že sa stretneme v inej téme 😎 rovnaký termín 😉 Ja som tento mesiac na tom tak, že som sa ani nechcela snažilkovať... ale nedá mi to.. 🤐 ale zas.. ak to tento mesiac nevyjde, tak to budem brať úplne v pohodičke - že je ešte skoro.. ale aj tak tajne dúfam, že to vyjde 😅

zdenka270921
3. feb 2012

Ahojte, no ako sa máte? Nové tehuľky sú? Ja som sa prišla s vami potešiť, že som teda dnes bola u lekára a pogratuloval mi, že je to nejaký 5- 6tt .. Jaaaj, takže.. 😅 Ale vám držím palce, nech sa aj vám čoskoro zadarí a buďte pozitívne naladené! A ja sa už len idem modliť, nech je všetko v poriadku 😉 (Ja už radšej chodím menej na koníka,lebo sa tu také katastrofické scenáre dozvedám a dočítavam ,že chodím doplašená ako neviem čo🙂)

magic08
3. feb 2012

@yokralovnayo wau, aj ja chcem stretnut takeho vykladaca kariet... 😀 doteraz som mala stastie len na podvodnikov a bajkarov, ktori vela rozpravali a nic nepovedali... 😀

magic08
3. feb 2012

@zdenka270921 gratulujem k tehu a drzim palce, nech mas tehu pohodove... 😀

magic08
3. feb 2012

kocky u mna tento cyklus anovulak, tak som zvedava na dalsi cyklus, nech uz pride mrcha... inak nemate niektora skusenosti s odstavovanim? chcem zacat malu odstavovat, no neviem ako na to...

vejula
3. feb 2012

@magic08 ahoj, tak si sa rozhodla malu odstaviť??? No tak to tu hadam ostanem jedina v teme dojčiaca 😅
Ja sm včera začala merať BT, tak zatial som namerala hodnoty 36.6 a dnes 36.5, už som zvedava na zajtrajšiu teplotu 😀 😀

vejula
3. feb 2012

@zdenka270921 gratulujem uživaj si tehu 🙂

magic08
3. feb 2012

@vejula nei som este pevne rozodnuta, no v aprili mala nastupuje do jasli a podla nazoru p. riaditelky, bude to jednoduchsie pre malu v jasliach, ked dojcena nebude... a samozrejme aj pre mna... vraj dojcene deticky sa adaptuju tazsie, co je prirozdzene ,kedze chcu mat pri sebe mamu a hlavne cicu... a zas moja mala je pocas dna na cici aj 100x... zaspava na cici, neviem si predstavit ako ju uspia v jasliach bez prsnika, takze zvazujem, ze to pre nu bude fakt jednoduchsie, ak uz v aprili dojcena nebude... len sa musim na to dohodlat, lebo mi je tazko ju odstavit... tie chvilky mi budu chybat.

vejula
3. feb 2012

@magic08 nastupuješ v aprili už do prace???

magic08
3. feb 2012

@vejula jo... :-/ musim...

magic08
3. feb 2012

no verim, ze som coskoro opat na PN- tehotna... 😀

vejula
3. feb 2012

@magic08 hmmm.... to je zvlaštne 😖 notak to ti prajem aby si čim skôr otehu teda nech si pri detičkach doma. Ja si to fakt neviem predstaviť. tiež sa ešte často dojčime

magic08
3. feb 2012

@vejula co je zvlastne? ze nastupujem do prace?

vejula
3. feb 2012

@magic08 že ťa nutia nastupiť.. ja som si myslela že ked žena ide pred 3 rokom do prace je to len na dobrovolnosti
ale realita jwe asi ina čo?

magic08
3. feb 2012

nenutia, financna situacia ma nuti... 😝 som doma od augusta 2009, cela domacnost na manzelovi, uver, byt, dieta... tazko z jedneho platu a v podstate, aj tak bol plan, ze s malou budem doma do 2 rokov...

vejula
3. feb 2012

@magic08 jaj takto 🙂 sme sa nepochopili.... tak jasne. A teraz si platite to pripoistenie? my sme začali teraz tak snad sa nam do tych 270 dni podari otehotnieť

kemonka
3. feb 2012

ahojte, vitam nové snažilky 😉

kemonka
3. feb 2012

@zdenka270921 asi máš pravdu, netreba niektoré veci čítať, tak ti držím palce, vychutnávaj si to a neznepokojuj sa 😀 ale občas príd na pokec 😀 😀 😀

kemonka
3. feb 2012

@vejula a ty ako? už si meriaš BT? Píšeš si ešte s tou pani?

vejula
3. feb 2012

@kemonka hej prve dva dni mam odmerane 🙂 a napišem jej až ked sa niečo bude diať s tou teplotou,, nech mi to povysvetluje a ty ako meriaš? či ešte maš menstruaciu?