V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@kapokapo Ahoj!
AJ ja som bola na rizikovom hneď preto,že sa mi nedarilo otehotnieť a aj muž mal menej kvalitný spermiogram,tak aby som nepotratila,keďže som mala aj zamestnanie na 80km každý deň cestovať tam a späť a boli tam aj chemické výpari tak som bola až do pôrodu na rizikovom,ke´dže som sa v 32tt začala otvárať aby som neporodila skoro.
@yokralovnayo Ahoj!
Ja si vykladám raz ročne celoročné karty a v roku 2010 som prestúpila k druhému gyndošovi a v kartách mi vyšlo že v októbri otehotniem a stalo sa a ja som si nato tiež spomenula až keď mi lekár povedal tehu týždne,že vktorom som🙂A na tento rok mi vyšlo na september,ale tak sme to preložili,na 3,5roka,ale mám možnosť otehu aj tento rok,zrejme mám každý rok len jednu šancu,ke´dže podľa lekára nemám šancu prirodzene otehu kvôli polycystickým vaječníkom,ale verím,že ke´d sa budeme znovu snažiť tak sa podarí,ešte raz.
Držkám Ti palce,mimochodom dajú sa vykladať karty aj na diaľku,skús sa toho známeho nato opítať🙂
@ivi17 dúfam, že sa stretneme v inej téme 😎 rovnaký termín 😉 Ja som tento mesiac na tom tak, že som sa ani nechcela snažilkovať... ale nedá mi to.. 🤐 ale zas.. ak to tento mesiac nevyjde, tak to budem brať úplne v pohodičke - že je ešte skoro.. ale aj tak tajne dúfam, že to vyjde 😅
Ahojte, no ako sa máte? Nové tehuľky sú? Ja som sa prišla s vami potešiť, že som teda dnes bola u lekára a pogratuloval mi, že je to nejaký 5- 6tt .. Jaaaj, takže.. 😅 Ale vám držím palce, nech sa aj vám čoskoro zadarí a buďte pozitívne naladené! A ja sa už len idem modliť, nech je všetko v poriadku 😉 (Ja už radšej chodím menej na koníka,lebo sa tu také katastrofické scenáre dozvedám a dočítavam ,že chodím doplašená ako neviem čo🙂)
@yokralovnayo wau, aj ja chcem stretnut takeho vykladaca kariet... 😀 doteraz som mala stastie len na podvodnikov a bajkarov, ktori vela rozpravali a nic nepovedali... 😀
kocky u mna tento cyklus anovulak, tak som zvedava na dalsi cyklus, nech uz pride mrcha... inak nemate niektora skusenosti s odstavovanim? chcem zacat malu odstavovat, no neviem ako na to...
@vejula nei som este pevne rozodnuta, no v aprili mala nastupuje do jasli a podla nazoru p. riaditelky, bude to jednoduchsie pre malu v jasliach, ked dojcena nebude... a samozrejme aj pre mna... vraj dojcene deticky sa adaptuju tazsie, co je prirozdzene ,kedze chcu mat pri sebe mamu a hlavne cicu... a zas moja mala je pocas dna na cici aj 100x... zaspava na cici, neviem si predstavit ako ju uspia v jasliach bez prsnika, takze zvazujem, ze to pre nu bude fakt jednoduchsie, ak uz v aprili dojcena nebude... len sa musim na to dohodlat, lebo mi je tazko ju odstavit... tie chvilky mi budu chybat.
nenutia, financna situacia ma nuti... 😝 som doma od augusta 2009, cela domacnost na manzelovi, uver, byt, dieta... tazko z jedneho platu a v podstate, aj tak bol plan, ze s malou budem doma do 2 rokov...
@zdenka270921 asi máš pravdu, netreba niektoré veci čítať, tak ti držím palce, vychutnávaj si to a neznepokojuj sa 😀 ale občas príd na pokec 😀 😀 😀

@puhinka Ahoj!
To poznám 😀 ,a aj to tehu,každý deň sa sprchovať aj 3x počas tehu,ale jedno by som za ten čas nedala tie tričká tehu,vktorých som vyzerala fakt pekne s bruškom,a mohla som ho ukazovať,ale na druhej strane je i zima fajn,keď nik ani netuší že si tehu,lebo sa môžeš naobliekať a veľké kabáty schovajú bruško,nuž ani jedno bruško nie je rovnaké ja som len 4kg pribrala pri malom,takže nebolo veľké,akurát.