V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
Ahojte babulky.moze mi niektora z vas poradit?kedy mam zacat pit grepovy dzus ked ovulku mam okolo 16DC?dnes som 9DC.
@vateska awoj asi sa lahko povie, ze priroda to zariadi.. ked clovek velmi chce (a uz vynalozil vela krat velke usilie) a stale nic.. ale verim, ze nam to vyjde 😅 podla tehotenskej kalkulacky na nete nas s mangelom caka vycerpavajuci vikend 😀 😀 😀
@mauerka zijes tiez v Rakusku uz som si myslela ze som tu sama...A kde byvate?No vsak som zavelila tak musi co uz vsak ja som u mojho zenskeho castiejsie ako by som chcela tak jemu jedno vysetrenie neuskodi...a fakt mi uz natom zalezi je je s nami ked 2 roky nic a hrozne chceme.... ☹
@maryjou ,prečo je tvoje tehu v nedohľadne? máš niake problémy?
@cillamilla11 ,sexuj počas celého cyklu 2-3 x do týždňa 🙂 a nehovor drahému,že dnes musíme,bo mám plodné dni..sadni si mu do lona v podprsenke a v nohavičkách,hoď na neho sexi pohľad,pobozkaj na uško a už to pôjde...chlapi s tým majú menší problém ako my ženy 😀
nie nemám problém ( dúfam ),muž by chcel, ale problém je v tom že nieje furt doma...robí a robí...stáva a aj o 4 h, a robí do 23h dobre??? a plodné dni tak ubehnúúúú sakra....normálne strácam nádej....budúci mesiac to nechcem skúšať, keby sa podarí tehu , rodenie na Vianoce a to nechcem,a zas mesiac ubehne,,,ja sa snáď toho nedožijem,,,,,ach jaj... 😒 😒 😒 😒 😒
teraz čítam články na najmama.sk a tam...polnišová tehotná,čírová...obe boli tehotné zarovno somnou...no už by som aj ja mohla teda sa k ním opäť pridať 🙂
@tweetinka.co bodaj by si mala pravdu 😎 Zeby oktober? No este si musim trpezlivo pockat aspon do 15. Februara ako to tentokrat dopadne. 😎

@misel1 toto by asi môj chlap neabsolvoval...klobúk dole