icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

maryjou
3. feb 2012

@misel1 toto by asi môj chlap neabsolvoval...klobúk dole

rika04
3. feb 2012

Ahojte babulky.moze mi niektora z vas poradit?kedy mam zacat pit grepovy dzus ked ovulku mam okolo 16DC?dnes som 9DC.

misel1
3. feb 2012

@maryjou no u nas bola tiez ticha domacnost tri dni ked som mu termin urobila ale kedze uz skusame skoro 2 roky a doktor zacal mne testy robit tak musi aj on nech vieme co je vo veci....No vsak este nekricim hop lebo este nieje pondelok aby nahodou si to nerozmyslel 😒

maryjou
3. feb 2012

@misel1 aha tak je to...tak vám držím palce a prajem veľa úspechu!!!!...čo sa tu človek nedočíta....ach jaj...a hlavne pevné nervy!!!!!..

janusa_
3. feb 2012

@rika04 ja som ho pila od zaciatku cyklu do konca 😅 😀

tweetinka.co
3. feb 2012

@vateska awoj asi sa lahko povie, ze priroda to zariadi.. ked clovek velmi chce (a uz vynalozil vela krat velke usilie) a stale nic.. ale verim, ze nam to vyjde 😅 podla tehotenskej kalkulacky na nete nas s mangelom caka vycerpavajuci vikend 😀 😀 😀

mauerka
3. feb 2012

@misel1 Inak byvame v rovnakej krajine, "Nachbarin"... 🙂 Tiez velmi pochybujem, ze moj chlap by podstupil toto vsetko. Podobne ako @maryjou pisala. Takze koniec tichej domacnosti 😉 a pevne nervy v buducich dnoch.

reiva
3. feb 2012

@maryjou Je to ťažko uveriteľné, ale je to tak 🙂 zvládli sme to... myslím si, že aj deťúrence nám istým spôsobom dodávali silu zvládnuť to čo sme museli 😉

puhinka
3. feb 2012

@janusa_ ,ďakujem moc 🙂

maryjou
3. feb 2012

@reiva tak to je super! 🙂

misel1
3. feb 2012

@mauerka zijes tiez v Rakusku uz som si myslela ze som tu sama...A kde byvate?No vsak som zavelila tak musi co uz vsak ja som u mojho zenskeho castiejsie ako by som chcela tak jemu jedno vysetrenie neuskodi...a fakt mi uz natom zalezi je je s nami ked 2 roky nic a hrozne chceme.... ☹

puhinka
3. feb 2012

@rika04 ,to som ešte nepočula s tým grepovým džúsom,o čo ide?

mauerka
3. feb 2012

@misel1 My byvane v pohranici /Hainburg/, pracujeme obaja na SK, tu si len uzivame prijemne byvanie 🙂

puhinka
3. feb 2012

@maryjou ,prečo je tvoje tehu v nedohľadne? máš niake problémy?
@cillamilla11 ,sexuj počas celého cyklu 2-3 x do týždňa 🙂 a nehovor drahému,že dnes musíme,bo mám plodné dni..sadni si mu do lona v podprsenke a v nohavičkách,hoď na neho sexi pohľad,pobozkaj na uško a už to pôjde...chlapi s tým majú menší problém ako my ženy 😀

misel1
3. feb 2012

@mauerka tade sme raz prechadzali pekne domceky tam stoja popri ceste...a teraz tiez by ste radi druhe??

maryjou
3. feb 2012

nie nemám problém ( dúfam ),muž by chcel, ale problém je v tom že nieje furt doma...robí a robí...stáva a aj o 4 h, a robí do 23h dobre??? a plodné dni tak ubehnúúúú sakra....normálne strácam nádej....budúci mesiac to nechcem skúšať, keby sa podarí tehu , rodenie na Vianoce a to nechcem,a zas mesiac ubehne,,,ja sa snáď toho nedožijem,,,,,ach jaj... 😒 😒 😒 😒 😒

puhinka
3. feb 2012

@maryjou ,držím vám pästičky,nech to víde 🙂

puhinka
3. feb 2012

teraz čítam články na najmama.sk a tam...polnišová tehotná,čírová...obe boli tehotné zarovno somnou...no už by som aj ja mohla teda sa k ním opäť pridať 🙂

ivi17
3. feb 2012

@tweetinka.co bodaj by si mala pravdu 😎 Zeby oktober? No este si musim trpezlivo pockat aspon do 15. Februara ako to tentokrat dopadne. 😎

maryjou
3. feb 2012

@puhinka no to dúfam....skúsime dačo cez víkend..ale veľa nedávam tomu veľa,,,,nuž čo, som s tým vyrovnaná...a to som to chcela mať aj porodené tento rok...ale asi nie...
nevadí, budeme sa tešiť s iných vecí zatiaľ....

maryjou
3. feb 2012

@puhinka aoni čakajú druhé???? super, vraj aj Rolincová s Rytmusom ak je to pravda..

puhinka
3. feb 2012

@maryjou ,rolincovú som ešte nepočula,ale toto je potvrdené...čakajú druhé,obe 🙂

puhinka
3. feb 2012

@maryjou kde si to počula? dá sa to niekde prečítať?

mauerka
3. feb 2012

@misel1 Ano, chceli by sme...ale - vek nic moc uz, priatel sustavne pracovne vytazeny...Tento mesiac sme sa snazili prvykrat, takze uvidime ako dlho vydrzime.

mauerka
3. feb 2012

@puhinka Mas rada Daru? 🙂

mauerka
3. feb 2012

@rika04 Ako je to s tym grepovym dzusom???

puhinka
3. feb 2012

@mauerka ,nemusím ju,prečo?

julinka88
3. feb 2012

@rika04 ahoj prepáč ale chcem sa spýtať aký vplyv má grepový džuz?????Ďakujem

maryjou
3. feb 2012

@puhinka niečo naznačovala v reflexe, tak neviem...ale moje žiačky mi to hovorili, zrejme majú prehľad... 🙂 🙂 🙂 🙂

maryjou
3. feb 2012

@mauerka podobný prípad, aj s tým vekom...