icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

reiva
3. feb 2012

@maryjou Nechaj tomu čas 😉 prípadne ak by sa dalo, popros mm či by si nezobral voľno sem tam v období "plodných dní" - možno je to blbosť čo ti radím, ale bolo by to istým spôsobom riešenie 😅 ak chcete bábätko čím skôr
@puhinka K tomu tvojmu dnešnému dotazu, že kam tento svet speje 😀 dnes som mala po dlhej dlhej dobe návštevu 55-ročnú pani s dcérou z manželovej strany, prišli pozrieť malú a rozprávali sme sa o deťoch a tak... vravím jej, že malú som kojila do roka, pomedzi to sme sa rozprávali čo dávam malej papať a tak, lebo bola zvedavá, moc sa pýtala...zrazu na mňa vyskočila, že však načo som jej dávala príkrmy, keď som kojila do roka... že vraj som "isto" mala slabé mlieko, takže to sa ani nedá povedať, že som kojila tak dlho, iba do 4 mesiacov 😕 som na ňu pozerala ako vyoraná a opýtala sa, že ako to myslí a ona že keď žena kojí, tak naplno, tak nekrmi dieťa ničím iným... ja som bola len v nemom úžase 😨 ...pýtam sa jej teda, a keď žena kojí do dvoch troch rokov, tak potom čo? A ona že, tak má dobré mlieko a dieťa je do troch rokov len na mlieku ... div, že som zo stoličky nespadla... a rehot nespustila 😀 😀 😀 ... nechala som ju tak nech ma poučí a čo najrýchlejšie som jej návštevu u nás ukončila...
@tweetinka.co To mi je ľúto ☹ dúfam, že čoskoro sa vám to podarí 😉 a budete v očakávaní malého drobca
@janusa_ Nezúfaj 😉 vždy je nádej, treba veriť... raz sa to isto podarí 😉

puhinka
3. feb 2012

@kemonka ,objednaj,to je super cena 🙂

reiva
3. feb 2012

@puhinka
@kemonka Ani mne sa neľúbi, ak chcú ženy bábo pozdejšie, ale niekedy majú na to možno fakt vážny dôvod. Poznám babu, ktorá bude rodiť teraz v júni, má 29r. takže temer tridsiatnička a skôr sa jednoducho nedalo s rodičmi a sestrou sa tlačili v dvojizbáku, matka alkoholička, kým si s priateľom a budúcim manželom nevybavili hypoteku, nedalo sa... nechcem súdiť druhých, človek nikdy nevie, čo všetko je za tým odkladaním...

puhinka
3. feb 2012

@maryjou ,jasné,čas všetko ukáže 🙂
@maryjou ,píšem názov ďalšej knihy...koľko vlastne napísala kníh,nevieš?

puhinka
3. feb 2012

@reiva ,hahaha... 😀 😀 😀 takéto staré premúdraliny milujem... 😀 😀 😀

cillamilla11
3. feb 2012

@mauerka noo asi som mala ten vytok asi tak na 9. den od prveho dna poslednej ms. 😕 teda ak to bolo to no nevim teda 😝

kemonka
3. feb 2012

@reiva jooj veď to je jasné, ak je výnimka, alebo sa dlho nedarí, tak to je iné, ked sa podarí po 30-tke, ja sama viem, že 8 rokov sa mi nedarilo, ale keď sa rozhodnú, že nie je čas, lebo majú dobrú prácu, lebo lebo lebo, lebo medved....tak to sa mi už nepáči, že sú presvedčené teraz nemať dieťa, ale si radšej ešte užívať....tak vtedy mam koprivku :D

puhinka
3. feb 2012

@reiva ,však to som aj napísala,že niektoré nemohli alebo nemali chlapa 🙂
moja učiteľka jógy má po 30-tke a proste ešte nestretla toho pravého,ale ona moc chce...len nechce tlačiť kočíka sama

kemonka
3. feb 2012

@maryjou hej hej, kolko má knih? Mám zatial 4? Ešte sú aj iné okrem tých, čo spomínala Puhinka?

puhinka
3. feb 2012

@cillamilla11 ,nooo...môže byť,že už si ovulku mala...ja som otehotnela s malým na 9 DC

do riti a dnes už 33 DC a stále nič...asi si fakt kúpim test...keď to nie je tehu a nemám ani cystu,lebo som bola u gyndy,tak naozaj neviem,čo sa deje :/

zdenka270921
3. feb 2012

@januliatko1985 jaaj,dakujem jani, no ved praveze este ziadne ani nemam 🙂) ved to,ze keby sa dalo "prehupnut" aspon do stvrteho,nech uz to aj vidim na sebe🙂 zatial len vidim,ze som schudla nejake3-4kila 😕

reiva
3. feb 2012

@puhinka No veď som z nej mala dosť 😀
@kemonka No tak to ani ja neuznávam, ale nesúdim ich, však takéto babenky zistia až po 30-tke, že je ťažšie... tak ti poviem, že každý sa učí na vlastných chybách..., ale nemusím zas to, keď ma také baby presviedčajú o svojej pravde... a zase myslím si, že sú aj také baby, ktoré vôbec nie sú pripravené mať deti nikdy
@puhinka No šak som čítala 😉 to som odpovedala aj kemonke 😉
@zdenka270921 Zdeni, ja som pri malej schudla v prvom trimestri dva kilá, až po prvom trimestri som začala priberať, najviac som pribrala v poslednom trimestri a poslednom mesiaci 🙂

yokralovnayo
3. feb 2012

mame nejake nove tehulky?? 😉 nestiham vas citat... zajtra mame navstevy, takze cely den upratujem, umyvam, vysavam.. pečiem, varim... este musim ist teraz umyt kuchynu a chodbu.. 😖 mm uspava malu.. rano budik o 7.00 a dovarit.. zavesit zaclony ... ja som dneska uplne dead 😔

puhinka
3. feb 2012

@zdenka270921 ,moja mama pri mne schudla 11 kg ,údajne som jej ležala na žalúdku 😀

puhinka
3. feb 2012

@yokralovnayo ,no pekne,tak veľa síl želám 🙂

lulu_uk
3. feb 2012

Ahoj babule! Mozem sa pridat k tejto teme? 🙂 Dalo by sa povedat, ze sa zaciname snazit aj my o drobceka, tak uvidime ako to dopadne. Zatial tomu nechavame volny priebeh, takze ziadne pocitanie plodnych a neplodnych dni, no kazdy testik s iba jednou ciarkou nas kusok rozosmuti.. Aaale kym pride to ozajstne babulko, tak sa nam o zabavu stara 6 mesacny kocurik 😀

maryjou
4. feb 2012

@reiva voľno si zviať nemôže, tak nechám tak... 😒

maryjou
4. feb 2012

@puhinka netuším, sú to sestrine knihy a ona to objednáva cez net asi z Martinusu

maryjou
4. feb 2012

@kemonka myslím že áno, ona ich má dosť v polici, hádam aj 10ks, ale v tejto čo som písala tiež je dosť vymenovaných na zadnej strane.. 🙂

mauerka
4. feb 2012

@kemonka @ maryjou
Ste ma normalne navnadili s tou Evitou. V poslednych rokoch som prestala citat, jedine casopisy preletim, knihu tak akurat na dovolenke...takze ked sa dnes dostanem niekam do nakup. centra, tak si niektoru Evitku kupim. Ktoru odporucate najviac?
Ja som vecera nemusela cerpat dovolenku, dostali sme studijne volno 🙂))
Inak nefunguje mi pridavanie smajlov ani priama odpoved cez preklik "Odpovedz"...Nemali ste niekto podobnu situaciu?

cillamilla11
4. feb 2012

@puhinka cystu? ja som mala 6x5 cm cystu a bola som tehotna v decembri ale bola som na revizii nieco nebolo v poriadku nevyvyjal sa plod ci co bola som v9tt ale plod bol taky na 6tt. no a ta cysta neviem ci mi uz zmizla alebo je tam este.to vadi ked ju mam ?doktor mi stym nic neurobil ze to prislo asi koli teho. a ze sa vstrebe casom hm...

vejula
4. feb 2012

čavte kočky tak za mnou uspešne tretie meranie BT a teplota zatial vždy klesla o 0,1 stupna... Tak som zvedava ako. Do pondelka pre istotu davame pozor, lebo mam isť na RTG zubov, tak nechcem nič riskovať a potom ideme na plno. Snad ak nejaka ovulka bude tak až po tom 10DC teda po tom RTG

@lulu_uk vitaj medzi nami 🙂

zora256
4. feb 2012

@cillamilla11 Ahoj!
A Bt si meriaš?Alebo prievitno-biely ťahavý hlien máš?Vtedy sa treba snažiť,keď sa cítiš mokro najviac,myslím ten hlien keď máš veľa,a závisí od cyklu ak máš 28dňový tak to býva od 9-15dňa môže byť trvá 3-5dní,u niektorých býva skôr u iných pred ms týždeň,tak to sa musíš sledovať to nieje len tak,že ti niekto povie vtedy,každý má ináč,ak si meriaš Bt tak teplota býva od36,8-37stupňov počas ovulácie,ale aj to si musíš merať pred vstaním z postele ráno vten istý čas.Držkám palce! 😉
@lili_mia Ahoj!
Ja si zvyknem raz za čas ale len sebe,tak neviem,či to funguje i na iných a pri malom moc času nemám 😒 .Ale ak myslíš,raz ak budem mať čas Timôžem vyložiť,ale to mi napíš do ip meno,aby som vedela na koho mám pritom myslieť.

puhinka
4. feb 2012

@maryjou ,tak ja som bola dne na nálete u sesterky a požičala som si od nej život mi je dlžný,všetko alebo nič 2 a ešte jednu od evita press,ale nenapísla ju Evita

puhinka
4. feb 2012

@cillamilla11 , ja som mala cystu len raz a doktorka mi pichla 10 injekcií do zadku,každý deň som si pre jednu prišla,aby mi zmizla...nečakala,kým sa vstrebe...ale možno tvoja sa vstrebe sama...neviem...nie som gynekológ

misel1
4. feb 2012

@puhinka dobry clanok ale teraz neviem ked mam starsieho muza,ale nasa prva nie zdrava ako buk takze pohoda .-)

puhinka
4. feb 2012

@misel1 ,myslím ,že matka je v tomto dôležitejšia 🙂
zlé spermie môže mať aj mladý chalan,ktorý má nadváhu,alebo fajčí,či pije alkohol...ten môj má našťastie len tú nadváhu,vďaka nemu sa mi ľahšie prestávalo fajčiť 🙂 on zarytý nefajčiar mi nechcel dať pusu po cigarete 😀

maryjou
4. feb 2012

@puhinka hej hej, nie všetky píše Evita, ale je to vydané u nej...aj to čo som písala písala nejaká Karin...

maryjou
4. feb 2012

@mauerka mne to funguje.. 🙂 🙂 🙂 🙂 a knihu, uvidíš vzadu je stručný obsah tak ktorá ti padne do oka..

janusa_
4. feb 2012

Dobre ranko baby, mna porazi i z takeho vikendu, drahy prisiel schopny lahnut spat, vonku snezi mrzne ako na severnom pole takze sme boli nuteny vikend zrusit 😠 ale aspon som konecne upratala pozehlila navarila 🙂
idem piect kolacik este a bude po sobote 😔