icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

karinka2105
5. feb 2012

@maryjou tak to dufam,estee mame cas,ccheme zacat az na jar

yokralovnayo
5. feb 2012

@puhinka Ahoj, vidim ze sa bavite o Evite 🙂 včera mi kamoška priniesla knihu od nej Príliš oso vná známosť, večer od 22.00 do 00.30 bola celá prečítaná 😀 fakt super kniha.. nikdy som od nej nič nečítala,, myslím že začnem.. 😉

cillamilla11
5. feb 2012

no vcera som teoreticky mala plodny den ...tak sme isli nato 😉 chudak moj partner sa trosku opil nooo...dobre trosku 😒 ledva stal na nohe a aj grcal 🤐 nepil vela ale nepadlo mu dobre...hm ale no nic sexovat sa muselo aj ked som sa bala ze mi hlavu otickuje 😝 ....viem je to blbe takto na silu ale chcem vyskusat ci ostanem tehotna ,po kyrete 😔

vejula
5. feb 2012

@cillamilla11 Tak my sme minuly tyžden prepasli ovulku(ak teda bola) presne preto lebo si vypil... No a ja teda s opitym človekom nemožem sexovať. ani ked su plodne dni ani nikdy.... Neviem. PRoste to nieje pre mna prehovarať sa k sexu 😒

maryjou
5. feb 2012

baby, varím klasika nedeľa nie...a na prime český seriál o tehu, ovu...gynekológii...nie je to osud🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ?????

mauerka
5. feb 2012

@maryjou Hned som si prepla telku 🙂

janusa_
5. feb 2012

Peknu nedelu prajem 🙂 ja som navarila a mam oddych poobede sa idem s drahym a jeho krstniatkom sankovat sice je trochu zima ale treba sa vyvetrat 🙂

janusa_
5. feb 2012

@cillamilla11 pekne si draheho donutila k sexiku 😅 moj by v stave hoc len jemnej opitosti nedokazal vobec nic 😉 drzim palce nech ste trafili ten spravny dnik 🙂

janusa_
5. feb 2012

http://www.fertilityfriend.com/home/Janusa2 inak moj dnesny graf 😉 aj s tymi mojimi chemikaliami dopisany.

puhinka
5. feb 2012

@maryjou ,jejda,ja som trúba,ja sa ťa pýtam dva krít tú istú otázku,no dobre...sorry 😀

puhinka
5. feb 2012

@yokralovnayo ,ona je nenormálna...ja až tak rýchlo nečítam,ale tak za deň pri synovi stíham jednu dať dole 😀

janusa_
5. feb 2012

@puhinka aj pri synovi stihas tolko citat? 🙂tichucko zavidim ze sa ti chce ja som kedysi citala, ale ked v robote presedim 8hodin za pc tak som rada ze doma mozem zavriet oci 😒

misel1
5. feb 2012

@puhinka to je tiez moj pripad aj by mi chutilo si vypit ale ze si spomeniem na tie stavy na druhy den aj mi chut prejde 😀 😀 😀

maryjou
5. feb 2012

@mauerka no nie je to zákon sch 🙂 válnosti???

maryjou
5. feb 2012

@puhinka nevádí, aj mne sa to tu niekedy pletie... 🙂 🙂 🙂

maryjou
5. feb 2012

@janusa_ idem aj ja na prechádzku s dcérkou

maryjou
5. feb 2012

@cillamilla11 čo urobíš to je osud....potom sú naše plány márne..

misel1
5. feb 2012

@maryjou ako som pisala odpoved tak pod tym je spinka a pridaj fotku a cez to sa mi to dalo...vyskusaj....

maryjou
5. feb 2012

@misel1 už to vidím, asi som slepá idem sem dať môj tip kočíka, ak ho raz budem mať...vôbec...
tento je on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

misel1
5. feb 2012

@maryjou peknyyyyy,mas aj foto v sportovej casti????

vateska
5. feb 2012

@tweetinka.co ahoj tak to vam budem drzat vsetky prsteky nech si to uzijete a nech vam to vyjde.....ja mam dnes dostat menzes takze my si musime este pockat.....papa

dadanr
5. feb 2012

@katus83 ahoj katus aj ja mám 2r. dcérku a teraz sa pokúšame 1 mesiac (nevyšiel) ☹ ☹ tá myšlienka ako to budem zvládať mi hlavou prebehne asi 10x ale nakoniec si poviem prečo by som nezvládala čo ja som nejaké "B" keď si poviem zvládnem, tak jednoducho zvládnem. Som nejak smutná, že nám to nevyšlo aj keď skúšame len 1 mesiac. Ja som si myslela, že keď Nellinka bola na 1 šup aj druhé bábenko tak nám tak podarí. Neviem asi je priskoro na obavu. Ale tá túžba mať druhé bábo ma úplne pohltila.

maryjou
5. feb 2012

@misel1 daj si ho google tam ti ich vybehne milión, aj sedačku má...
čo povieš???

maryjou
5. feb 2012

@misel1 už sa presne vidím ako kočíkam... 🙂 🙂 🙂 🙂

mauerka
5. feb 2012

@maryjou @misel1
Tak asi som nasla svojho prveho favorita 🙂

Phil&Teds Vibe alebo Stokke

- smiena som, hlavne by bolo byt tehotna 🙂))

janka3a
5. feb 2012

@zora256 ...neviem ako dlho...my sme otehotneli uz v decembri,neplanovane.. a v januari sme na to prisli, presnejsie, den pred mojimi narodeninami...ale davali sme si pozor...len sa nam to nepodarilo 🙂

filipka21
5. feb 2012

Ahj baby mžem sa pridať ku vám 😅

filipka21
5. feb 2012
misel1
5. feb 2012

@maryjou dizajn pekny,treba ho este na real pozriet aky je velky ked je zlozeny lebo ako cestujeme na slovensko aby v aute miesto bolo,ale peknyyyy...

misel1
5. feb 2012

@mauerka no stokke je aj moj favorit a hlavne ked sa teraz podari tak mozme do toho hupnut hned s winter setom a tou krasnou kozusinkou 😉 😉 😉