V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@puhinka Ahoj, vidim ze sa bavite o Evite 🙂 včera mi kamoška priniesla knihu od nej Príliš oso vná známosť, večer od 22.00 do 00.30 bola celá prečítaná 😀 fakt super kniha.. nikdy som od nej nič nečítala,, myslím že začnem.. 😉
no vcera som teoreticky mala plodny den ...tak sme isli nato 😉 chudak moj partner sa trosku opil nooo...dobre trosku 😒 ledva stal na nohe a aj grcal 🤐 nepil vela ale nepadlo mu dobre...hm ale no nic sexovat sa muselo aj ked som sa bala ze mi hlavu otickuje 😝 ....viem je to blbe takto na silu ale chcem vyskusat ci ostanem tehotna ,po kyrete 😔
@cillamilla11 Tak my sme minuly tyžden prepasli ovulku(ak teda bola) presne preto lebo si vypil... No a ja teda s opitym človekom nemožem sexovať. ani ked su plodne dni ani nikdy.... Neviem. PRoste to nieje pre mna prehovarať sa k sexu 😒
baby, varím klasika nedeľa nie...a na prime český seriál o tehu, ovu...gynekológii...nie je to osud🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ?????
Peknu nedelu prajem 🙂 ja som navarila a mam oddych poobede sa idem s drahym a jeho krstniatkom sankovat sice je trochu zima ale treba sa vyvetrat 🙂
@cillamilla11 pekne si draheho donutila k sexiku 😅 moj by v stave hoc len jemnej opitosti nedokazal vobec nic 😉 drzim palce nech ste trafili ten spravny dnik 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/Janusa2 inak moj dnesny graf 😉 aj s tymi mojimi chemikaliami dopisany.
@yokralovnayo ,ona je nenormálna...ja až tak rýchlo nečítam,ale tak za deň pri synovi stíham jednu dať dole 😀
@tweetinka.co ahoj tak to vam budem drzat vsetky prsteky nech si to uzijete a nech vam to vyjde.....ja mam dnes dostat menzes takze my si musime este pockat.....papa
@katus83 ahoj katus aj ja mám 2r. dcérku a teraz sa pokúšame 1 mesiac (nevyšiel) ☹ ☹ tá myšlienka ako to budem zvládať mi hlavou prebehne asi 10x ale nakoniec si poviem prečo by som nezvládala čo ja som nejaké "B" keď si poviem zvládnem, tak jednoducho zvládnem. Som nejak smutná, že nám to nevyšlo aj keď skúšame len 1 mesiac. Ja som si myslela, že keď Nellinka bola na 1 šup aj druhé bábenko tak nám tak podarí. Neviem asi je priskoro na obavu. Ale tá túžba mať druhé bábo ma úplne pohltila.

@maryjou tak to dufam,estee mame cas,ccheme zacat az na jar