V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@yokralovnayo a ked je to spolocna chodba ako si jej mohla obsadit miesto?!? fakt niektore zeny nepoznaju hranice.
@puhinka my bývame v čr a tu stojí najlacnejši asi 25-30 kč. ale na Slovensku sú myslím drahšie, ja som si tam kupovala až za 8eur tiez pred 2 rokmi 😝
@janusa_ ,ževraj jej maŤko (syn) už 8x zaplatával plot,čo moja Cow rozorvala plot...tomu verím...ale mohla mi to povedať jednak slušne a keď som jej už 10 x zopakovala,že to beriem na vedomie a opravíme ten plot,že ma to mrzí atď a on furt pi*ovala,tak som jej povedala,že môjho psa neodstránim kôli nej a že nech sa stará o svoj bordel,čo sa ozýva z ich domu...kebyže zavolám sociálku,tak by sa na nich vybláznili
u nás predávajú asi 3-4 druhy v Tescu- volne, medzi drogériou.. skus pozret aj u vás 🙂 baby ja som zistila prave ze mame uz stary chlieb, podla datumui by mal byt dobry, ale je plesnivy,,, nemame pecivo... 😅
tak si idem zohriat aspon ryzu 😀 nechce sa mi ist do obchodu v takej zime.... na obed este dorobim pecene zemiaky a na veceru si snah hodim pizzu do truby 😎 alebo maso ak zostane z obeda.... hmm neviem co zajtra varit, poradteeee
@yokralovnayo ja som kupila dukatove buchticky a spravim cokoladovy puding, vcera som sa vyblaznila pri vareni dnes sa mi nechce 😅
@janusa_ ,hej bol,bola som sa na to pozreť,hneď ako som došla domov
@yokralovnayo ,ja rozmrazím zásoby z mrazáku,tiež sa mi nechce do obchodu
@kacena85 ,presne týždeň mešká
@puhinka my mame 2 rocnu vlciacku,vymysla od rana do vecera,nasu stranu plotu sme celu az po koniec pozemku urobili nanovo a cca v strede je pozemok predeleny a tam je branka do zahrady.a mladi susedia co maju novy dom tak od nich plot z 1.svet asi este.najprv nic.e ked ona neni blba a najde si miesto a beha potom po dedineebo oni nemaju uzavretu spodok.no a potom nas ohovaraju sak co parada
Kocky idem zobudit draheho aaa poctivo snazilkovat 😉 poobede neviem ci dojdem tak pekny den 🙂
Ahojte baby. Ja som sa chcela povedne zaradit do tejto temy ale ani som nestihla lebo sa nam to tento mesiac hned podarilo takze nestihla som byt ani snazilkou. Dufam ze nic nezakriknem a vsetko bude ok 🙂 Drzim vam vsetkym palceky nech sa vam zadari tiez co najskor a nech sa tesite z tehu tak ako ja teraz 🙂

@yokralovnayo ,no pekne 🙂