icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

puhinka
6. feb 2012

@yokralovnayo ,no pekne 🙂

janusa_
6. feb 2012

@yokralovnayo a ked je to spolocna chodba ako si jej mohla obsadit miesto?!? fakt niektore zeny nepoznaju hranice.

puhinka
6. feb 2012

@janusa_ ,v pohode,nemala si od kiaľ vedieť

yokralovnayo
6. feb 2012

@puhinka my bývame v čr a tu stojí najlacnejši asi 25-30 kč. ale na Slovensku sú myslím drahšie, ja som si tam kupovala až za 8eur tiez pred 2 rokmi 😝

janusa_
6. feb 2012

@puhinka asi nema rada zvierata 😅 ale ked ich chovate na svojom pozemku tak nema co do toho vam kecat..

puhinka
6. feb 2012

@yokralovnayo ,to je v píp,idem do čr...

puhinka
6. feb 2012

@janusa_ ,ževraj jej maŤko (syn) už 8x zaplatával plot,čo moja Cow rozorvala plot...tomu verím...ale mohla mi to povedať jednak slušne a keď som jej už 10 x zopakovala,že to beriem na vedomie a opravíme ten plot,že ma to mrzí atď a on furt pi*ovala,tak som jej povedala,že môjho psa neodstránim kôli nej a že nech sa stará o svoj bordel,čo sa ozýva z ich domu...kebyže zavolám sociálku,tak by sa na nich vybláznili

janusa_
6. feb 2012

@puhinka a tehu testy viem ze vela ludi vravi ze najspolahlivejsie su mamatesty tie stoja cca 4€ a potom rapiclear tiez tak 3-4€ ale existuju aj testy priklad tie z dm-ka za 1,5€ ale tie su vraj o nicom, a samozrejme digitalne clearblue okolo 9€ 😉

puhinka
6. feb 2012

@janusa_ a ešte...čo mi to nepovedala skorej? prečo až teraz? nie?
a to som mala vtedy takú super náladu...celý deň mi posrala

janusa_
6. feb 2012

@puhinka a ukazaal ti niekedy ze je ten plot skutocne rozorvaty?

yokralovnayo
6. feb 2012

u nás predávajú asi 3-4 druhy v Tescu- volne, medzi drogériou.. skus pozret aj u vás 🙂 baby ja som zistila prave ze mame uz stary chlieb, podla datumui by mal byt dobry, ale je plesnivy,,, nemame pecivo... 😅
tak si idem zohriat aspon ryzu 😀 nechce sa mi ist do obchodu v takej zime.... na obed este dorobim pecene zemiaky a na veceru si snah hodim pizzu do truby 😎 alebo maso ak zostane z obeda.... hmm neviem co zajtra varit, poradteeee

kacena85
6. feb 2012

@puhinka heh ja kupujem testy jak na beziacom pase a napr naposledy mamatest 10 tkovy 2 ks za necele 4 eura.koljo ti to meska?10 tkove su citlivejsie ;)

filipka21
6. feb 2012

baby vy tolko pisete že ja to v robote nestíham ani čítať. 😀

puhinka
6. feb 2012

@janusa_ ,clearblue si kúpim asi až keď budem tušiť,že som naozaj tehu a ten si aj odložím do krabyčky spomienok 🙂

janusa_
6. feb 2012

@puhinka take zenske dokazu najviac vyryvat vtedy ked ma clvoek najlepsi den oni maju na totalent odhadnut take dni 🙂

janusa_
6. feb 2012

@yokralovnayo ja som kupila dukatove buchticky a spravim cokoladovy puding, vcera som sa vyblaznila pri vareni dnes sa mi nechce 😅

puhinka
6. feb 2012

@janusa_ ,hej bol,bola som sa na to pozreť,hneď ako som došla domov
@yokralovnayo ,ja rozmrazím zásoby z mrazáku,tiež sa mi nechce do obchodu
@kacena85 ,presne týždeň mešká

janusa_
6. feb 2012

@puhinka len mam pocit ze z tych clearblue vysledok casom mizne.

janusa_
6. feb 2012

@filipka21 sme sikovne 😀 ahlavne ked treba ohovarat hnsune susedy 😅 😀

janusa_
6. feb 2012

@puhinka ale ked jej ho chces opravit tak nechapem preco robi take cirkusy ja tie zeny fakt nepochopim 😖

puhinka
6. feb 2012

@janusa_ ,nevadí...ten si odfotím a priložím k tomu 😀 😀 😀

janusa_
6. feb 2012

@puhinka ty vyriesis asi vsetko 😀

kacena85
6. feb 2012

@puhinka my mame 2 rocnu vlciacku,vymysla od rana do vecera,nasu stranu plotu sme celu az po koniec pozemku urobili nanovo a cca v strede je pozemok predeleny a tam je branka do zahrady.a mladi susedia co maju novy dom tak od nich plot z 1.svet asi este.najprv nic.e ked ona neni blba a najde si miesto a beha potom po dedineebo oni nemaju uzavretu spodok.no a potom nas ohovaraju sak co parada

puhinka
6. feb 2012

@janusa_ ,opustil ju muž...odišiel za mladšou...na kom si má vybiť zlosť,ak nie na mladučkej susede od vedľa,ktorá jej príde ešte moc mladá na to,aby som mala vlastný názor...aj mi to povedala,že som sopláčka...nevadí...čo by dala ona za to,mať znova 23 😎

janusa_
6. feb 2012

Kocky idem zobudit draheho aaa poctivo snazilkovat 😉 poobede neviem ci dojdem tak pekny den 🙂

janusa_
6. feb 2012

@puhinka ti zavidi ze si mladsia krajsia 😀

puhinka
6. feb 2012

@kacena85 ,poteší... 😒

anjelik87
6. feb 2012

Ahojte baby. Ja som sa chcela povedne zaradit do tejto temy ale ani som nestihla lebo sa nam to tento mesiac hned podarilo takze nestihla som byt ani snazilkou. Dufam ze nic nezakriknem a vsetko bude ok 🙂 Drzim vam vsetkym palceky nech sa vam zadari tiez co najskor a nech sa tesite z tehu tak ako ja teraz 🙂

maryjou
6. feb 2012

@mauerka starý kalendár 🙂 🙂 🙂 🙂

maryjou
6. feb 2012

@misel1 nevadí bude druhý chlapec..