icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

janusa_
8. feb 2012

@misel1 folikulometria- je to take ako beznyultrazvuk kedy ti lekar meria velkost dozretych vajicok folikulov 😉 aspon tak som to mala vysvetlene ja 😅

maryjou
8. feb 2012

@misel1 no ja pracujem, tak keď nebudem budem robiť, som spokojná v robote...
a ovu som si ešte nikdy nerobila, lebo sa nechcem stresovať....ešte počkám...a môj muž robí rôzne, takže nejde to že je ovu skoč na mňa....chápeš...
uvidíme čo bude.. 🙂 🙂 🙂

misel1
8. feb 2012

@maryjou chaapem... 🙂 🙂 vsak u nas to iste muz casto tu neni takze sa spolieham na tie dni ked tu je....Som zvedava ako dopadnu tie jeho vysledky z pondelka uz aby to bolo....

mirellka
8. feb 2012

@misel1 ahoj,folikulometria je ked ti sleduje doky cez sono ci maš vajíčka ,kedy máš ovuláciu a vie presne určiť plodný deň.Ak riešite otehotnenie cez lekára tak to asi máš za sebou je to také prvé vyšetrenie čo sa robí keď sa nedarí...Chodí sa na to 9ty deň cyklu ..ako dlho sa už snažíte ?

misel1
8. feb 2012

@janusa_ no ja som teraz najnovsie absolvovala odberi krvi tri krat do mesiaca na zaciatku mrchy v strede cyklusu a nakonci cyklusu podla toho zistoval hormony ako su a povedal ze vsetko v poriadku ale aj tak mi dal uzivat "aprednislon" zevraj to je navsetko len pomoze tak som zvedava...vy sa ako dlho snazite???

mirellka
8. feb 2012

@janusa_ ĎAKUJEM ! 😵

sloto
8. feb 2012

@maryjou no vsetko ukaze az dalsi UZV. su tam sice dve, ale zatial bilo srdieckolen jednemu. neviem ci je to normalne....ale doktorka hovorila, ze vsetko sa uvidi az buduci tyzden

misel1
8. feb 2012

@mirellka no my sa snazime skoro 2 roky medzi tym som mala mimomaternicove potom sme mali klud a teraz zase ale bohuzial iba s jednym vajecnikom ale nevdavam to 😵 😵 😵

supi
8. feb 2012

ahojte, poradte mi prosim nejaky vami odskusany test, ktory vam este pred vynechanim mrchy ukazal //. Je taky vobec? som strasne netrpezliva, dakujem 🙂

janusa_
8. feb 2012

@misel1 presne tak s arobi hormonalny profil teda by sa mal, je dober ze vies ze mas vo vsetkych fazach cyklu hormony ok 🙂 a my sa snazime 8mesiacov 😒

janusa_
8. feb 2012

@supi trpezlivost ruze prinasa 😉 ale su testy s citlivostou 10jednotiek tie by ti mali ukazat aj pred mrchou 😉

misel1
8. feb 2012

@janusa_ teraz mam dojst doktorovi zase ked zacne mrcha hned tam naklusat a uz budu aj vysledky od manzela spermiogramm budeme mudrejsi potom...niekedy ma to uz prestava bavit dnes je taky den blbec... 😖

supi
8. feb 2012

@janusa_ dakujem, aaaaaaaa ja som strasne nervozna , len som chcela ci memate nejaky konkretny odskusany

janusa_
8. feb 2012

@misel1 aj take blbe dni musia byt. Amanzel bol na spermiograme? Inak je pravda ze chlap musi pred spermiogramom drzat tyzden celibat?

janusa_
8. feb 2012

@supi ja som v zivote 2ciarky na vlastnom teste nevidela zial ☹ cize nemam odskusany, ale vraj znacky mamatest, rapiclear su spolahlive.

misel1
8. feb 2012

@janusa_ hej bol teraz v pondelok no nam doktor povedal 5dni stare spermie to musia byt ale nakoniec to bolo 6 dni lebo on nedokazal vzorku tam vyprodukovat tak sme to zobrali domov a na druhy den hned "po" sme to do 10minut museli doktorovi zaniest,to boli fofry 😀 😀 😀

janusa_
8. feb 2012

@misel1 😀😀 aspon vidis ze ta tvoj chlap lubi nadovsetko ze to bez teba nedokaze 😀 🙂
partnerovi mojmu hovori lekar tyzden abstinencie, cize u nas sa to preklada z mesiaca na mesiac kedze drahy dostane stale na mna chut a neodola 😅 😖

misel1
8. feb 2012

@janusa_ no u nas to tiez dlho trvalo az kym som neurobila pevny termin u urologa a muselo sa vydrzat.akedze ja mam uz tiez vysledky chcem moj zensky aj od neho vysledky ako spolu pasujeme aj ked uz dceru mame ale hormony sa vekom menia a mozno to treba riesit inak...no sa uz neviem dockat kedy pojdem na kontrolu po vysledky 😎 😎

supi
8. feb 2012

@janusa_ dakujem, tak ti velmi dzim palce aby si ich co najskor nasla, a aj ostatne baby snazilky 🙂

katty27
8. feb 2012

@mia258 nie nerobila, ani rano, lebo som už nestihla lekáreň, ale zajtra ked pojdem z prace, tak si zajdem kupit,,no inokedy pred ms ma neuveritelne uz boli brucho a teraz nic,,prsia mam take pevne a manžel vraví,že mam ich a väčšie,,zajta dam vedieť ako dopadol test 🙂 inak dostanem taky vlci hlad, že by som zjedla čo vidím,,

katty27
8. feb 2012

@janusa_ trocha mam strach kupovat si test a potom sklamanie,,ale zajtra kupim a otestujem.

mirellka
8. feb 2012

super,si úžasná bojovníčka 😉 dzržím vám palčeky a želám aby sa čoskoro zadarilo 😵

mia258
8. feb 2012

@katty27 tak to budem netrpezlivo čakať, ako si dopadla 😵 Držím palce!

katty27
8. feb 2012

@mia258 dakujem 🙂) aj ja si držim palce xi

mia258
8. feb 2012

@katty27 dúfam, že zajtra po práci sem napíšeš, že sa pridávaš ku mne 😅

janulap
8. feb 2012

Baby ,teraz radte 😀 sestra mala dostat menzes 28.1(sranda,vtedy som ho dostala aj ja 😀 ).zatial jej mrcha neprisla,minuly piatok si robila tehot.test a bol negativny 😕 Moze byt aj tak tehu?Aj ked test robila tyzden po vynechani?? 😕

januliatko1985
8. feb 2012

@janulap moze, niekomu ukaze test az neskor, lebo moze jej pomaly stupat hcg 😉

januliatko1985
8. feb 2012

Ja som taka nasrata, som dnes bola objednana ku gyn na prehliadku, uz pred dvoma tyzdnami skoro ma preobjednal, lebo al vela objednanych a mna nestihol a dnes tam pridem a sestricka mi hovori, ze siel k porodu a , ze dnes uz ordinovat nebude, a ze najblizsi volny termin ma 21.2 😠 no som myslela, ze ma poraziiiii, ale mi povedala, ze ked pridem v priebehu buduc tyzdna a zaplatim si prednostne vysetrenie 10e tak ma hned vezme, tak asi pojdem, bo uz ma to stve tolko cakat, a neviem na com som, aaaach 😒

A tu co nove?ziadne nove tehulky,hmmm?

yokralovnayo
8. feb 2012

baby ja som úplne k.o. 😝 mali sme na návšteve do teraz 5 detí + moja malá..... byt hore nohami.... pomaly upratujem... všade pomrvené kekse, 4hračky pokazene 😠 pri vchode do detskej odbitý asi 8cm kúsok steny s omietkou!!!! decká sa vozili na motorkách po byte..... 😖 proste ja nemám slov.... čakám príde mm z práce... z tej steny sa "poteší" ... pred 2 mesiacmi sme malovali... može ísť zajtra sádrovať 🤐 od teraz budú chodiť návštevy maximálne po 3 deťoch.... lebo tá spúšť waaaaa pomooooooc 😔

januliatko1985
8. feb 2012

@kemonka no, k tym ovu testom a pitnemu rezimu, mne ked treba na wc tak idem, sak by ma rozpucilooo, a po dvoch hodkach aj ked nic nevipijes, tak ver tomu , ze daco pojde 😀
A tu moj grafik: http://www.fertilityfriend.com/home/3ac8b0
A dnes som po sto rokoch nasla na intimke maly hnedo-krvavy fliacik, nechapem, to co moze byyyt a boli ma podbrusko.To som nikdy nemala, ani ked som normalne mala mrchu.