V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@misel1 ahoj,folikulometria je ked ti sleduje doky cez sono ci maš vajíčka ,kedy máš ovuláciu a vie presne určiť plodný deň.Ak riešite otehotnenie cez lekára tak to asi máš za sebou je to také prvé vyšetrenie čo sa robí keď sa nedarí...Chodí sa na to 9ty deň cyklu ..ako dlho sa už snažíte ?
@janusa_ no ja som teraz najnovsie absolvovala odberi krvi tri krat do mesiaca na zaciatku mrchy v strede cyklusu a nakonci cyklusu podla toho zistoval hormony ako su a povedal ze vsetko v poriadku ale aj tak mi dal uzivat "aprednislon" zevraj to je navsetko len pomoze tak som zvedava...vy sa ako dlho snazite???
ahojte, poradte mi prosim nejaky vami odskusany test, ktory vam este pred vynechanim mrchy ukazal //. Je taky vobec? som strasne netrpezliva, dakujem 🙂
@janusa_ no u nas to tiez dlho trvalo az kym som neurobila pevny termin u urologa a muselo sa vydrzat.akedze ja mam uz tiez vysledky chcem moj zensky aj od neho vysledky ako spolu pasujeme aj ked uz dceru mame ale hormony sa vekom menia a mozno to treba riesit inak...no sa uz neviem dockat kedy pojdem na kontrolu po vysledky 😎 😎
@mia258 nie nerobila, ani rano, lebo som už nestihla lekáreň, ale zajtra ked pojdem z prace, tak si zajdem kupit,,no inokedy pred ms ma neuveritelne uz boli brucho a teraz nic,,prsia mam take pevne a manžel vraví,že mam ich a väčšie,,zajta dam vedieť ako dopadol test 🙂 inak dostanem taky vlci hlad, že by som zjedla čo vidím,,
super,si úžasná bojovníčka 😉 dzržím vám palčeky a želám aby sa čoskoro zadarilo 😵
Baby ,teraz radte 😀 sestra mala dostat menzes 28.1(sranda,vtedy som ho dostala aj ja 😀 ).zatial jej mrcha neprisla,minuly piatok si robila tehot.test a bol negativny 😕 Moze byt aj tak tehu?Aj ked test robila tyzden po vynechani?? 😕
@janulap moze, niekomu ukaze test az neskor, lebo moze jej pomaly stupat hcg 😉
Ja som taka nasrata, som dnes bola objednana ku gyn na prehliadku, uz pred dvoma tyzdnami skoro ma preobjednal, lebo al vela objednanych a mna nestihol a dnes tam pridem a sestricka mi hovori, ze siel k porodu a , ze dnes uz ordinovat nebude, a ze najblizsi volny termin ma 21.2 😠 no som myslela, ze ma poraziiiii, ale mi povedala, ze ked pridem v priebehu buduc tyzdna a zaplatim si prednostne vysetrenie 10e tak ma hned vezme, tak asi pojdem, bo uz ma to stve tolko cakat, a neviem na com som, aaaach 😒
A tu co nove?ziadne nove tehulky,hmmm?
baby ja som úplne k.o. 😝 mali sme na návšteve do teraz 5 detí + moja malá..... byt hore nohami.... pomaly upratujem... všade pomrvené kekse, 4hračky pokazene 😠 pri vchode do detskej odbitý asi 8cm kúsok steny s omietkou!!!! decká sa vozili na motorkách po byte..... 😖 proste ja nemám slov.... čakám príde mm z práce... z tej steny sa "poteší" ... pred 2 mesiacmi sme malovali... može ísť zajtra sádrovať 🤐 od teraz budú chodiť návštevy maximálne po 3 deťoch.... lebo tá spúšť waaaaa pomooooooc 😔
@kemonka no, k tym ovu testom a pitnemu rezimu, mne ked treba na wc tak idem, sak by ma rozpucilooo, a po dvoch hodkach aj ked nic nevipijes, tak ver tomu , ze daco pojde 😀
A tu moj grafik: http://www.fertilityfriend.com/home/3ac8b0
A dnes som po sto rokoch nasla na intimke maly hnedo-krvavy fliacik, nechapem, to co moze byyyt a boli ma podbrusko.To som nikdy nemala, ani ked som normalne mala mrchu.

@misel1 folikulometria- je to take ako beznyultrazvuk kedy ti lekar meria velkost dozretych vajicok folikulov 😉 aspon tak som to mala vysvetlene ja 😅