icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

misel1
9. feb 2012

@janusa_
@mauerka tak som rada ze to do soboty vydrzi lebo este taky expert niesom v tychto ovu testoch....Tak dobre ze vas tu mam 😉 😉 ste mi pozdvihli naladu 😎 😎

janusa_
9. feb 2012

@magic08 nestretla som sa s tym este. najlepsie by ti asi poradil lekar 😔

janusa_
9. feb 2012

@misel1 drzim palce a pekne snazilkovanie v sobotu 😉

magic08
9. feb 2012

@janusa_ hej, ale kvoli tomu sa mi nechce bezat do lekara... poldna stravim v cakarni, a nakoniec mi nic nepovie... este sa mi to nestalo, tak len, ci nahodou tuna nenajdem babu, co ma s tym skusenost... 😉

janusa_
9. feb 2012

@magic08 no uvidis co bude dalej mozno sa to este rozbehne..

magic08
9. feb 2012

@janusa_ hej, uvidim, ked nepride mrcha, tak mozno skocim za dokim... 😝

misel1
9. feb 2012

@janusa_ tak to dufam ze ked muz dojde sobotu vecer domov ze este nieco poriesime,musim nejaku strategiu vymysliet na neho 😵 😵 😵

janka3a
9. feb 2012

@zora256 Dakujem...ja osobne poznam jeden par, maju taku diagnozu: on je neplodny a ona nemoze donosit ziadne dieta...a maju krasne tri zdrave deti...jedno im sice zomrelo, ale cakaju dalsie.

misel1
9. feb 2012

@janka3a hmm?otazka ako moze neplodny chlap slodit dieta?ci sa doktory zmylili????

janka3a
9. feb 2012

@puhinka mojej spoluziacky z VS mala babina najskor jedno...potom sa jej narodili dvojicky...par rokov trojicky a zakoncili to 4 kami. nevymyslam si, poznam osobne. ja ja uz mam v lufte, co kazdy vravi....

janka3a
9. feb 2012

@misel1 neviem, mozno sa pomylili... ale nic nie je nemozne....tu ma jedna pani 54 a caka mimo, a je v 4 mesiaci

maryjou
9. feb 2012

@ja.nu.la som majsterka, mám mentálne postih. dievčatá vek 15-19r... 🙂

vateska
9. feb 2012

ahojte....no ja som sa vcera dozvedela ze mam helikobaktera a idem na gastro....neviem teraz ci sa mame snazit o babetko ci to nie je lepsie prerusit...co myslite ma niekto z vas s tym skusenost???

iskrickaa
9. feb 2012

@vateska Viem len to, ze na vyliecenie helikobaktera sa beru kadejake kombinacie antibiotik, tak na tvojom mieste by som sa najprv dala dokopy.

zora256
9. feb 2012

@janka3a hoj!
Zrejme pri nich stoja všetci svätý.Nuž aj my sme tak,že mm mal v roku 2010 len 50% šancu,a ja som nemala ovuláciu a po liečení až 2rokov po ročnom snažení sa nám podarilo dokopy po 3 rokoch mať malého a dúfam,že i polycystické vaječníky povolia a podarí sa nám ďalšie do 4 rokov. 😵
Držkám Ti palčeky aby bolo všetko ok a bábo bolo vporiadku🙂

janusa_
9. feb 2012

@misel1 urcite nieco vymyslis 😉

janusa_
9. feb 2012

@vateska na helicobaktera sa beru antibiotika a tie su same o sebe chemikalie 😒 vraj by sa nemal o snazit , ja som brala teraz atb 10dni, potom prisla ovu ale dr. povedala ze ked ich neberiem po ovu tak bude dobre 😉

kemonka
9. feb 2012

@magic08 ahojky
a nemohlo to byť uhniezdovanie? Aký maš graf?

kemonka
9. feb 2012

@vateska Ahoj,
no najprv treba helikobaktera preliečiť dobre, tak pre istotu to radšej asi nechajte na neskôr, a ked ti da doktorka lieky, tak ju určite upozorni na to, že sa snažíte, či môžete aj počas uživania liekov snažilkovať 😉 držím palcee

magic08
9. feb 2012

@kemonka nie to isto nie. Teploty su vacsinou dole

maryjou
9. feb 2012

@vateska mala som ho, dajú ti trojkombináciu antibiotik,,,ale mudr, mi povedal že 85% ľudí ho má, len záleží sa niekomu prejaví, alebo nie..
ak dajú antibiot. radšej sa nesnažte môže to poškodiť dieťatko keby náhodou si tehu..
prajem skoré uzdravenie, ak ti býva zle, zaručujem ti že po dvoch dňoch brania antib. ti bude fajn.. 🙂

maja367
9. feb 2012

@boogina ahoj ja mam taky isty problem priatel je preč v zahraniči kde pracuje a začali sme sa snazit v oktorbri a potom az v decembri a tiez pokial budem mat plodne dni tak ubehne znovu minimalnne 2-3 mesiacee ... 😒 a vy ste teraz ako na tom ?

zora256
9. feb 2012

@misel1 Ahoj!
U chlapov trvá cyklus vývoja spermií 72dní,takže môže mať i neplodný muž deti,ak má spermie,len sčasti poškodené ako mm mal 50% zdravých a máme zdravého syna,takže ak ide len o percentá neschopných spermií,tak časom sa podarí,ale ak nemá spermie vôbec,tak operačne,ale ak ani v semennímoch nieto,tak len darcovskými.Držkám palce aby tvoj muž bol ok,a stáva sa že ani u zdravých oboch partneroch sa nedarí nejaký čas,ide aj o psychiku.Držím palčeky aby sa vám čoskoro zadarilo🙂

zora256
9. feb 2012

@janka3a Ahoj!
Ako píšeš nieč nie je nemožné.A jedna u nás v dedine,má tiež najskôr jedného syna a o 10 rokov nato porodila 3-čky a rok nato jedno,nie 4,ale predca zničoho nič 3-čky a všetko dievky a aj vlaňajšie je dievča.Ten chlapček má 4 sestry to je iná sranda😀DD

anetka85
9. feb 2012

ja s ak Vám pridávam tiež......snažíme sa už rok,medzitým sa podarilo ,ale ...nastal spontanny potrat..tak dúfam že tento rok nám to vyjde a držím palčeky aj Vám všetkým... 😉

kemonka
10. feb 2012

@anetka85 ahojky, to mi je luto, že ste prišli o bábätko, vitaj 😉

lucia99
10. feb 2012

ahojte,
@katty27 jej, gratulujem!kazdym dnom bude ciarka este silnejsia 🙂
@puhinka tak ako, MS stale neprisla?!
ja mam dnes 35DC a mrcha stale nikde 😠 😖 skusala som test ale bola len jedna ciarka co som aj vedela ale tak pre isotu som spravila. ja len dufam ze mi ta mrcha pride, snad len meska a nebude v tom nic vaznejsie 😖 .

anetka85
10. feb 2012

@kemonka dakujem za privitanie....

mirellka
10. feb 2012

baby otazocka ?
kedy je podla vás najidealnejsie robit si tehu test, 1.2 som mala byt podla dokt.najplodnejsia tak sme siali od stredy so soboty 🙂 povedala som si test si spravim az 14 teho no problem mam vydrzat,este na mna aj chripka lezie ... na testoch píšu ze uz po druhom dni od pocatia ukaze no moc im neverim bo aj prve tehotenstvo som si casto robila a ukazovalo ze nie som tak az po tom co mrcha 2 tyzdne meskala ukazalo prvy krat 2 ciarocky tak aky mate na testy nazor ? 😨

lucia99
10. feb 2012

@mirellka este by som urcite pockala aj ked viem ze je to tazke vydrzat 🙂 a ako pises tak po prvych skusenostiach kedy ti test ukazal dve ciarky az po dvoch tyzdnoch meskania, tak by som urcite testovala bud v den kedy by mala MS prist alebo az ked ti bude meskat...