V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
ahojte....no ja som sa vcera dozvedela ze mam helikobaktera a idem na gastro....neviem teraz ci sa mame snazit o babetko ci to nie je lepsie prerusit...co myslite ma niekto z vas s tym skusenost???
@janka3a hoj!
Zrejme pri nich stoja všetci svätý.Nuž aj my sme tak,že mm mal v roku 2010 len 50% šancu,a ja som nemala ovuláciu a po liečení až 2rokov po ročnom snažení sa nám podarilo dokopy po 3 rokoch mať malého a dúfam,že i polycystické vaječníky povolia a podarí sa nám ďalšie do 4 rokov. 😵
Držkám Ti palčeky aby bolo všetko ok a bábo bolo vporiadku🙂
@vateska mala som ho, dajú ti trojkombináciu antibiotik,,,ale mudr, mi povedal že 85% ľudí ho má, len záleží sa niekomu prejaví, alebo nie..
ak dajú antibiot. radšej sa nesnažte môže to poškodiť dieťatko keby náhodou si tehu..
prajem skoré uzdravenie, ak ti býva zle, zaručujem ti že po dvoch dňoch brania antib. ti bude fajn.. 🙂
@misel1 Ahoj!
U chlapov trvá cyklus vývoja spermií 72dní,takže môže mať i neplodný muž deti,ak má spermie,len sčasti poškodené ako mm mal 50% zdravých a máme zdravého syna,takže ak ide len o percentá neschopných spermií,tak časom sa podarí,ale ak nemá spermie vôbec,tak operačne,ale ak ani v semennímoch nieto,tak len darcovskými.Držkám palce aby tvoj muž bol ok,a stáva sa že ani u zdravých oboch partneroch sa nedarí nejaký čas,ide aj o psychiku.Držím palčeky aby sa vám čoskoro zadarilo🙂
ja s ak Vám pridávam tiež......snažíme sa už rok,medzitým sa podarilo ,ale ...nastal spontanny potrat..tak dúfam že tento rok nám to vyjde a držím palčeky aj Vám všetkým... 😉
ahojte,
@katty27 jej, gratulujem!kazdym dnom bude ciarka este silnejsia 🙂
@puhinka tak ako, MS stale neprisla?!
ja mam dnes 35DC a mrcha stale nikde 😠 😖 skusala som test ale bola len jedna ciarka co som aj vedela ale tak pre isotu som spravila. ja len dufam ze mi ta mrcha pride, snad len meska a nebude v tom nic vaznejsie 😖 .
baby otazocka ?
kedy je podla vás najidealnejsie robit si tehu test, 1.2 som mala byt podla dokt.najplodnejsia tak sme siali od stredy so soboty 🙂 povedala som si test si spravim az 14 teho no problem mam vydrzat,este na mna aj chripka lezie ... na testoch píšu ze uz po druhom dni od pocatia ukaze no moc im neverim bo aj prve tehotenstvo som si casto robila a ukazovalo ze nie som tak az po tom co mrcha 2 tyzdne meskala ukazalo prvy krat 2 ciarocky tak aky mate na testy nazor ? 😨

@janusa_
@mauerka tak som rada ze to do soboty vydrzi lebo este taky expert niesom v tychto ovu testoch....Tak dobre ze vas tu mam 😉 😉 ste mi pozdvihli naladu 😎 😎