icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

misel1
11. feb 2012

@mauerka hihih 😀 😀 tak ty takto budes na nas mysliet tak ale len v tom dobrom 😉 😉 no vsak my vcera oznamil ze dnes az okolo 23hod pride dom tak ak nezaspim bude dobre 😅 😅

mauerka
11. feb 2012

@lia2712 Ja som ani nestihla zachytit, kedy si pisala, ze si tehu 🙂 Takze BLAHOZELAM, velmi to prajem kazdej z vas. Ja som po styku nekrvacala nikdy, teda mozno drobne zaspinenie po "divokom behu", ale inak neviem... mala si aj bolesti? Aka to bola krv? Jasna cervena alebo skor tmava?

peuska
11. feb 2012

ahojte, takze dnes rano tehu test negativny... 😢 tak preco mi vcera vysiel ovu test??? Co si mam o tom mysliet? ms dnes meska 2 den...

lia2712
11. feb 2012

@mauerka no ja stale neviem ci som tehu ,ale uz siesty den mam teplotu 37,1-37,2...a test mi vysiel pozitivny...v pondelok sa chystam k lekarovi.a tak krv bola hned po styku,jasne cervena,no isla zo mna len v sprche...potom a aj dnes rano uz nic..mam z toho divny pocit,toto sa mi v prvom tehu nikdy nestavalo.

mauerka
11. feb 2012

@lia2712 Asi sama najlepsie a spravne tusis, ze tehu na 99% si - pretrvavajuca zvysena BT, pozit. test...a to zakrvacanie mohlo byt skutocne hocico. Ked to bola jasne cervena krv, tak to muselo byt nieco akutne, prave vtedy "prasknute" /cievka/. A ak to prestalo hned potom, tak by som sa asi ukludnila - jasne, mne sa to hovori, ale keby to malo byt nieco s babatkom, pretrvavalo by to a asi aj krv by sa uvolnila aj tmavsia, taka ako pri ms.... Vyckaj, nepresiluj sa a po vysetreni u dok budes mudrejsia. Drzim palce.

mauerka
11. feb 2012

@peuska Na ovu testy sa vykasli - to, ze potvrdzuju tehu je fama a aj so stanovenim samotnej ovulacie by som sa nevedela na nich spolahnut na 100%. Nakup si zasobu teh. testov a ked si nedockava, tak ich rob kazde rano 🙂 Nic ine ti v tomto stadiu pripadne tehu nepotvrdi...hlavne nie ovu test.

peuska
11. feb 2012

@mauerka dakujem... no skusala som lebo mavam presnu a pri prvom mi hned ukazalo tak teraz neviem asi som prechladla... no co uz.... drzim palce vam aby ste nachadzali len // 😉

misel1
11. feb 2012

@mauerka no mala si pravdu dnes to vyzera najsilnejsie....a ano neglize uz nachystaneee 😵 😵 😵

lia2712
11. feb 2012

@mauerka dakujem ti 😉 trosicku si ma upokijila...aj som si myslela,ze to bolo skor z podrazdenia...v poslednych dnoch ked si kontrolujem krcok tak ho mam dost nizko.ale ved uvidim v pondelok.este raz dakujem 🙂

ivi17
11. feb 2012

@peuska tehu test skus pripadne o 2 dni, na zaciatku tehu stupa hcg rychlo, tusimkazde 2 dni sa zdvojnasobuje, takze by mohol ukazat tehu test rano a skus taky s citlivostou 10mlU, drzim palce 🙂 o tych ovu testoch som citala aj tu na konikovi, ze mali baby skusenost ze im najprv ukazal a tehu test este nie, lebo tie hormony su ze vraj podobne. No a stava sa aj to, ze tehu test ukaze az po 10 dnoch meskania, ale to si myslim ze len taky menej citlivy.

ivi17
11. feb 2012

@mauerka ahoj spolucakatelka na test 😀. Mas nejake priznaky? Ja som mala 2 dni ruzovy vytok, uz prestal a dnes mam naliate bolave prsia. To bude este napinave, lebo to moze byt aj PMS 🙂

janusa_
11. feb 2012

@maryjou aj mna to mrzi ale raz pride ten cas a zacneme snazilkovat opat a potom az do vitazneho konca len teraz sa neda..

@kemonka dr. navrhla laparoskopiu, ale odlozime to az na jesen, pre pracu si nemozem dovolit marodku.

janusa_
11. feb 2012

@maryjou aj mna to mrzi ale raz pride ten cas a zacneme snazilkovat opat a potom az do vitazneho konca len teraz sa neda..

@kemonka dr. navrhla laparoskopiu, ale odlozime to az na jesen, pre pracu si nemozem dovolit byt PN.

janusa_
11. feb 2012

@misel1 gratulujem hovorili sme ti ze akurat do soboty to bude.

peuska
11. feb 2012

@ivi17 dakujem skusim neskor ak nepride ms... mala som mamatest 10tkovy...

mauerka
11. feb 2012

Baby, ja teda priznaky take ako pisu baby - cervenkasty vytok - nemam. Uz tyzden mam vytok vyslovene biely a redsi, ale bielucky biely. Podbrusko ma pobolieva. Prsia ma tiez pobolievaju, ale u mna to je aj pred ms typicke. Viete, my sme sa az tak nesnazili tento mesiac, skor okrajovo, takze skor si myslim, ze to bude PMS ☹
@ivi1 @mirellka

@misel1 Ich drück´ dir die Daumen! Len pohodicka a klud, mas na to 48h, tak ho "neodrad" 🙂

reiva
11. feb 2012

Ahojte baby. Tak som sa sem konečne dostala... všetkým tehuľkám gratulujem 🙂 a dúfam, že sa náš počet zvýši 😉 ja som mala dostať MS včera, a nič, tak ešte počkám do zajtra 😅 a spravím si test, hádam sa podarilo 🙂

katty27
11. feb 2012

takže asi nas bude o niečo viac tehu,,tesim sa,,a vyzerá to narovnaký termín,,aj ja som mala mať včera ms a neprišla,,🙂))

kacena85
11. feb 2012

@katty27 ahoj,gratulujem k tehuuuu....moje testy neg,dnes strasna bolest v podbrusku a krize.zajtra urobim test a ked nic idem na prijem do nemocnice a pondelok rano hysteroskopia...zacinam stresovat,ale taaa bolest by uz mohla prestat ;(

mia258
11. feb 2012

@katty27 gratulujem!!! 😵

mirellka
11. feb 2012

@mauerka no ja som na tom ako ty akurát že prsia mám bolestivejšie ako inokedy a v maternici cítim také pichanie a cikať chodím častejšie no ale vo mne dnes vypukla riadna chrípka tak fakt neviem ale vydržíme testujeme 14 teho,dúfam že si dnes vydržala a @ivi1 tiež 😨 😨 😀

maryjou
11. feb 2012

no ja tiež o týždeň čakám MS, myslím že príde 😠 ...

vateska
11. feb 2012

@anetka85
@yokralovnayo
@kemonka ahojte ....dakujem vám za vysvetlenie priebehu gastro vysetrenia....idem tam v stredu....uz teraz mam strach...no ale ked sme vydrzali porod tak toto hadam zvladneme....ozvem sa vam ako som dopadla. 🙂

ivi17
11. feb 2012

@mirellka drzim drzim 😉 ale v noci som mala bolesti v brusku a dnes trochu krvy na intimke. To som fakt zvedava ako toto dopadne 😨

monhla
11. feb 2012

Ahojte. Chcela som sa pridať k snažilkovaniu. Dokonca som "písala ježoškovi, nech zariadi malej pod budúci stomček bračeka alebo setričku" a manžel si dal dokonca bábenko ako "novoročný záväzok :D" - - - no zistili sme že sa nám bábenko podarilo už pred Silvestrom. Veľmi sa tešíme a prajeme aj ostatným podobné milé prekvapenia.
Držím vám všetkým palce.

mauerka
11. feb 2012

@maryjou Nikdy nevies... 😉

@mirellka Vies, ked mne to pride tak, ze sa teraz zrazu pozorujem ovela viac ako inokedy pred ms. Mozno som si predtym ani neuvedomovala kazde jedno pichnutie v podbrusku, nesledovala som si hlien pred ms a tak... Drzim nam palce. Nejak bolo, nejak bude 🙂

@monhla Tak vidis, ako pekne vam to vyslo. Prajem vela zdravia.

mauerka
11. feb 2012

Idem si na hodinku zacvicit, nech myslim aj na nieco ine... 🙂

katty27
11. feb 2012

@kacena85 a kolký den ti mešká,,aj ja mám bolesť krížov a podbruška,,ale to preto,,lebo sa naťahuje maternica

katty27
11. feb 2012

@mia258 dakujem,,zajtra zavolam mojej doktorke, kedy môžem prísť,,no chcem sa vypísať na PN

kacena85
11. feb 2012

@katty27 ja nem ms rok,od potratu.mna to tak boli,ze neviem co uz robit so sebou