V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@janusa_ neboj sa oslava neutečie.. 🙂
@silvuska47 neutecie ale to je moje stale nechavam pripravy na poslednu chvilu a potom vsade meskam 😔
@janusa_ no ved to sme my ženy... 😀
baby puhinka sem už nechodí?? 😕
@yokralovnayo ja ja som si všimla aj som jej písala neviem čo je s ňou???
@kacena85 a co s takym hnedym,hnedo-zltym tahavym vytokom.......ale objavil sa iba tak vo velmi malom mnozstve? 🙂
@dariana263 kolky den cyklu si?alebo kedy mas dostat ms?nahodou si nemerias bt teplotu?alebo graf nemas?no moze to byt aj uhniezdovanie alebo prichadzajuca ms ale tak 😉
@kacena85 nic som si nemerala,mi sme to nechasli tak,ze ked sa podari,tak bude,menstruaciu som mala dostat v piatok 10.2...a som 30 DC,ta neviem nooo 😅 ...uz ako sibnuta si pripadam 😝
@dariana263 my s tvrdym y 😀
@dariana263 nie si sibnuta to je v pohode,a kedy si robila test?
@kacena85 vcera vecer a bol negativny a dva testy predtym som urobila zle....
@dariana263 ked je to takto v zaciatku vecer je na prd,ked tak skus rano alebo pockaj este 2-3 dni ci nedojde mrcha
@kacena85 vyskusam asi v stredu rano,lebo dlhsie cakat nevydrzim 😀 a dufam,ze mrcha nepride 😠
@dariana263 tak vyckaj a drziim palce,potom daj vedet som zvedava ;)
ahojte buduce mamicky.. a tehulky.. (im gratulujem, a tisko zatial zavidim.. ale v dobrom)
Ako sa Vám dari? ja zatial cakam, ako dopadne februar..
@dariana263 ja som mala dostat v piatok tiež ms,,a nedošla test pozitívny,,dnes idem k lekárke na potrvdenie 🙂
Caute, no ja mam 28DC, kramy "na spadnutie" /bolesti v podbrusku, PODRAZDENA SOM JAK SVINA, a test neg. Je to prvy mesiac, co sme skusili, viete...clovek si aj hovori, ze su zeny, kt. sa znazia roky a nic, snazi sa to brat !sportovo", ale aj tak je to take ...smutne.

@julinka88 počkaj ešte pár dní, či sa len neomeškala, aby si nebola sklamaná a možno by ti aj test chybne ukázal zatiaľ 🙂