V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
Krasneho Valentina vsetkyyyym 😵
Aaaa baby tak ja som rano testla,a je tam tieniiik, uuplne slabucky, vidi ho aj mm,som dnes 13dpo.
@januliatko1985 no superr gratulka,ale zatial len taka tichuckaa,
@januliatko1985 jeeeeeeeeeeej, gratulujeeeem, to je krásna správa, skvelé sa ti to podarilo, aj bez MS, užasné 😉 😉 😉 Krásny valentín tebe aj všetkým babenkám 🙂
@januliatko1985 úžasné,to sme chceliaj mi dnes vidieť na testíku ale bola len jedna ☹ Želám vám to a a ako karinka2105 tíško gratulujem 🙂
@januliatko1985 Tak snad sa olatilo meranie a ovu testy a vsetko okolo toho 🙂 Drzim prsty!
@kemonka no dufam, ze ta ciarocka nezmizne,,jooooj, neveriiim. 😅 celkom uverim, az ked zosilnie.
@januliatko1985 Držím palce nech zosilnie a tiež prajem krásneho Valentína 🙂 🙂
Ahojte baby!
Prajem krásneho Valentína a sexík plný vášne,tým ktoré dnes nemajú ms.A prajem vám všetkým aby tento deň bol čarovný každej ktorá má ovulku,a tie ktoré nevedia a majú aby sa im tiež podarilo otehu 😵 !
@januliatko1985 Gratulujem i ja🙂 nech je všetko tak ako si želáš🙂
@karinka2105 Ahoj!
Tíško gratulujem,a držkám palčeky,aby všetko bolo ok 😉
A všetkým tehulkám aby všetko dobre dopadlo a aby ste mali zdravé bábätká, a pohodové tehotenstvo,a užite si ho plnými dúškami,kým je čas,lebo rýchlo prejde tých 9 mes.🙂
@januliatko1985 super! gratulujem 🙂 len nech pekne tmavne 🙂 drzim palce🙂
mm pride 25,zase 2 dni pred ms,takto neotehotniem ani do konca roka 😠 😠 😠
zienky uzite si aspon vy valentina,neh je dnes plodny dnikk
Ahojte inak aj ja sa pridavam ku krasnemu valentiskemu dnu 🙂 idealny den na plodenie babetiek ze? 😉
Inak ja som vcera oslavovala veselila sa a dnes mam uchvatnu migrenu, ze ja sa stale necham nahovorit na tolko vina 😖
@maryjou Ja viem... vazne to treba brat "sportovo" a aj tak - nase "snazenie" tento mesiac nebolo take naozajstne ako by asi malo byt.... len keby ten ms uz prisiel...takto som vlastne stale v napati Dnes uz vlastne ziadne kramove priznaky pre zmenu /oproti vcerajsku a predvcerajsku/.
Akurat som precitlivela /placem pri reklamach/ a podrazdena...hormony si s nami casto robia asi co chcu ☹
@mauerka neboj, ako sa hovorí :ešte bude svietiť slnko aj na teba...precitlivelosť chápem...mávam to...a vôbec sa to nedá ovplyvniť...hlavu hore...a najbližšie hor sa do toho!!!
uvidím čo ja, príznaky stále nič až mi je to divné....my sme snažili celkom dosť...ale zajtra asi kúpim test čo myslíš???..nerobila som si test takmer 9 rokov....

@maryjou ahoj,ráno som test robila,ale negatívny... avšak ešte je skoro robit testy,kedže cez víkend som mala vraj plodné dni,tak uvidím neskor🙂 test som si robila preto,lebo som mala také slabé špinenie a menzes mám mať až po 25 tom..tak neviem čo to malo znamenať..