V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@kemonka grafik mam takyto: http://www.fertilityfriend.com/home/3ac8b0
A testovat som prestala vtedy, ked mi vyznacilo ovulu....aaale vcera som si zo srandy spravila ovu test, ze co ukaze a taka silna ciarka bola, ze taku som ani nemala, odkedy testujem a dnes rano som spravila tehu a zaroven ovu test zase a ten skoro pozitivny, este silnejsi jak vcera a na tehu taky tienik, tak som strasne zvedava, ze ci to zosilnie, este tomu moc neverim, az ked uvidim pekne // 😅 Inac uz treti den mam taky husty biely hlienik, a je mi tak mdlo.zeby som mala take stastie, ze bez ms otehu, aaaach..
akurát sme došli s manželom z palacinkárne,,boli sme osláviť Valentína,,ale aj špendlíkovú hlavičku 🙂
baby,,testujte a pridajte sa 🙂)) nech je nás tu "októbroviek" viac 🙂
@januliatko1985 jaj moja gratulujem a drzim palce, nech ciarocka silnie. U mna s tym spinenim, som myslela ze bude z toho mrcha, no bolo z toho len taky krvavy vytok, a trval 2 dni, tak neviem si to vysvetlit, co to moze byt. tehu test negativny... mozem toto povazovat akoze za mrchu? zajtra zacinam merat tak uvidime ako to vypali.
@maryjou ,ahoj,dala som si pauzu od MK,bo už mi tu z toho niekedy hrabe a potom myslím na blbosti 🙂
dnes som bola na vyvolávačke a dostala som duphaston 🙂 sa teším jak malá
k tomu som momentálne na Kysuciach a oddychujem v asi najväčšej kope snehu,akú som kedy videla 🙂
a čo ty?
sú tu niake nové tehulky?
A ja nič nové...mrcha dnes s meškaním ale predsa dorazila 😝
@dariana263 ahoj,tak ta moja "kamoska" uz dorazila cez den,som tak trochu sklamana ☹ ......ach 😖
@dariana263 tak to sme tu viacere s takym valentinskym "darcekom" 😠 ideme do dalsieho kola 😉 dokonca stiham este vo february aj dalsie plodne dni.
@ivi17 joooj nespravodlivost 😠
baby,,hlavne sa nato veľmi nesústreďte,,netestujte sa ovu testami,,su to iba stresy,,ja som nic netestovala,,riadila som sa iba hlienom,,skúsili sme to 2 x a vyšlo to,,ani som nemyslela, že sa to hneď podarí,, hlavu hore a držím palčeky,,,,nech ste už skoro tehu 🙂)
ahojte, novym tehulkam gratulujeeeeeem 🙂
mne dnes konecne prisla MS 🙂 😀 na 40DC sa tesim lebo som uz zajtra chcela ist na gyndu nech mi pichnu vyvolavacku. takze nech rychlo skonci a mozme sa snazit znova 🙂
@misel1 ahoj🙂 tak sme na tom rovnako...nebooj,ja si tiež namýšlam všeličo a neviem ako sa zbaviť tej myšlienky na tehotenstvo,lebo ked človek na to stále myslí,tak sa to nedarí :-/ ...a teraz mám problémy s dcerkou trojročnou, začala chodit do školky a nechce papávať,velmi sa bojím o nu,aby neochorela. Ani doma toho moc nezje... a ja mám ešte k tomu poobednu aaa nemám sa jej kedy venovat ked príde zo škôlky :(
@wolawka no to bolo aj u nas mala nechcela nejadavt mamina do mna len hucala ked sme boli u nich len ju napchavala na silu to bolo placu a tiez nic nezjedla az som sla ku doktroke a ona mi povedala ze ci chcem mat obezne dieta ze vsak vaha je ok a ona vie kedy ma hlad a ked ma fazu ze neje tak ju nechat keby zacala az chudnut a vydno ze je slaba atd vtedy nieco podnikat... 🙂 🙂
@wolawka hej ako tak pravidelny 30-32 cyklus vzdy na ten isty datum tento mysiac by to malo byt 25teho tak uvidim uz sa neviem dockat....u nas to je tak ze mala nieje velky jedak ale raz za cas hadze vsetko do seba a potom zase pomaly a malo,ona ma 5rokov 108cm a iba 16kil ale stale je to v norme(bude modelka drzi si postavu hihi) 😉 😉
no neviem na sr ake su ovu testy ja som tu objednavala cez net velke balenie 25kusov iba za 7euro tak uvidim ci su to neni nejake smejdy ale pekne ukazoval den po dni ciarky silneli...doktor mi povedal ze to je liek na vsetko ze len pomoze ale iba 20dni ho mozem brat lebo pri dlhodobom uzivani ma vela neziaduci ucinkov a pomaha pri uhniezdovani ak by,lebo hormony mam dobre tak uvidime kde to viazne...Aj muzov spermogramm este nemam vysledky len ma napinaju 😒 😒 😀

@katty27 gratulujem 🙂 prajem nech sa babo pekne drzi, vela vela zdravicka