icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

janusa_
15. feb 2012

ahojte, ja som sa dnes hodinu nemohla dostat z roboty 😠 neznasam zimu!.. http://www.fertilityfriend.com/home/Janusa2/ tot dnesny graf 🙂 v nedelu doberiem tabletky a buducu stredu by mala dorazit mrcha ach 😔

janusa_
15. feb 2012

@puhinka vitajspat 🙂

janusa_
15. feb 2012

@maryjou drzim palce aby mrcha nedorazila 🙂

mia258
15. feb 2012

@katty27 momentálne len študujem na výške 😀

januliatko1985
15. feb 2012

@mauerka ved mrcha za par dni prejde a hor sa do dalsieho snazilkovania a hlavne treba mysliet pozitivne 😉

mauerka
15. feb 2012

@januliatko1985 Ved jasne, bol to prvy pokus 🙂

maryjou
15. feb 2012

@mauerka idem s tebou test negatívny...to sa dalo čakať....MS v nedeľu aj keď príznaky nie sú... 😠

maryjou
15. feb 2012

@terez24 test negatívny čo už...ideme ďalej... 😒

maryjou
15. feb 2012

@janusa_ asi dorazí, test negat. ....sklamanie je...ale čudujem sa že žiadne príznaky MS...

janusa_
15. feb 2012

@maryjou nevesaj hlavu, ak ma prist tak pride nic s tym nespravis 😔 cim skor pride tym skor odide a mozte sa snazit opat 🙂 a mozno si len skoro testovala...

terez24
15. feb 2012

@maryjou to ma mrzi... ja nechcem byt popredu sklamana, ale ja urcite napisem to iste... uz coskoro. A ktory DC si?

mauerka
15. feb 2012

@maryjou Takze si necakala 🙂 Otestuj cez vikend, ja uz nikdy nebudem testovat skor ako po meskani ms. Nema to vyznam.

ivi17
15. feb 2012

@mauerka suhlasim s tym testovanim...ani ja uz nebudem skor testovat, uz som bola 2krat sklamana. Budem radsej naopak ocakavat, ze pride MS a necham sa radsej prijemne prekvapit. 🙂 Ideme teda do dalsieho kola spolu 😅

maryjou
15. feb 2012

@janusa_ jasné, veď nič sa nedeje...len mi chýbajú tie príznaky...inak som o.k. 🙂

maryjou
15. feb 2012

@terez24 vidíš...som 24DC..no?? nevadí ideme ďalej...

maryjou
15. feb 2012

@mauerka čo narobím,,,,už keď bol doma....myslím že ten prvý krát som to brala horšie, teraz som viac realistka...
zas sme na jednej lodi,,,, 🙂 🙂 🙂
dám si pauzu, a myšlienkami, bude dovolenka oddych ....a naše cesty riadi aj tak ten hore..on to rozhodne...my mu len pomôžeme..... 🙂 🙂 🙂 🙂

terez24
15. feb 2012

@maryjou no tak to este stale moze byt pozitivny, hm? 🙂 ja som dnes 27 DC. Robit si budem teda az rano test, pokial MS nepride. Vcera som bola 26 DC a jasne, ze negativny.. Ale nestracam nadej, aj ked... Ved niektore zeny maju pozitivne testy aj 17 DPO

maryjou
15. feb 2012

@terez24 neboj nádej nestrácam, len to bude v inom kole.....začal ma pobolievať vaječník , inak nič...a príznaky neprišli...dokonca som neni ani nervózna ako bývam pred MS...ani prsia nič...nechápem , zrejeme som zamrzla spolu s touto zimou.... 😉 😉 😉 😉
tak a tebe držím palce... 🙂

terez24
15. feb 2012

@maryjou aj ja Tebe v dalsom kole ;)

maryjou
15. feb 2012

@terez24 díky...potom daj vedieť čo test..

katty27
15. feb 2012

@maryjou ja som nemala žiadne príznaky,,len ma sem-tam pichlo v podbrušku,,inak nič zvláštne,,dokonca až teraz cítim prsia.

puhinka
15. feb 2012

@maryjou ,fakt? to je také zlaté...ešte hovorím drahému,že som vám tu chýbala a on mi neveril,tak som mu dala prečítať len upozornenia z dvoch tém a kukal ako puk 😀
inak riť ma bolí z tej vyvolávačky ako sviňa...au 😀

danaah
15. feb 2012

@zora256 ahoj Zorka, tak som zvedava, ked mi skončia moje dni, že ako sa počas milovačky rozhodne....či ma opelí a či si bude dávať zas pozor...🙂 Už donho nebudem hustit....nechám mu volný priestor, ved o mojej túžbe vie a je na nom, ako sa rozhodne....

terez24
16. feb 2012

@maryjou no, takze test negativny... Aj som to uz cakala, lebo od rana citim, ze MS velmi skoro pride... No skoda. Ale drzime si palce v dalsom kole ako si napisala ;)

wolawka
16. feb 2012

ked Vás tak čítam...sa bojím aj testy vytiahnuť🙂 ...aaaa to čakanie ma nebavííí....:(

mirellka
16. feb 2012

@mauerka kurnik šupa 😠 no nič to , tak ale aspoň už môžeš od dnes počítať 😉 ja som stále čakatelka,včera som bola u môjho dokt. a vravela som že test bol negatívny , povedal že som si ho robila ešte skoro , že mám počkať či príde mrcha , tak maličká nádej vo mne ešte tlie tak uvidíme 😕 20 teho by mala (ne)prísť 😨 🙂
premýšľam že predsa začnem merať aj BT . Ty meriaš???

zora256
16. feb 2012

@danaah Ahoj!
Držím palce,aby sa Ti splnilo počom tak veľmi túžiš,aby aj tvoja polovička túžila ťa spraviť šťastnou 😉

kacena85
16. feb 2012

@katty27 ahooj gratulujem k tehu velmi ti to prajem a hlavne nech je vsetko ok, super ze si sla na pn, je to lepsie ako v praci, to som aj ja vravela, po mojej zlej skusenosti tiez ked zistim, ze som tehu pojdem na pn

vera3000
16. feb 2012

Ahojte my sa snažíme teraz aktívne druhý mesiac (viem ešte málo), začala som s ovulačnými testami, ale mám z toho zmätok... Začala som sa testovať pred 4 dňami... prvý mal druhú čiarku slabučkú, druhý silnejšiu, tretí ešte silnejšiu a dnes (čo mám presne 14. deň cyklu) je tá špina čiarka zase úplne slabá tak ja už neviem 🙂 Návod som čítala, ale jediné čo mi to robí sú stresy, tak som sa rozhodla, že sa k vám pridám, keďže prežívate podobné veci 🙂

zuzula77
16. feb 2012

@vera3000 kooonecne ma v tom niekto zmatok, lebo ja som z tych vsetkych veci uuuplny blázon, snazime sa tiez "uz" druhy mesiac, aj teplotu meriam, no mam pocit, ze nikde nic, z coho by mi bolo jasne, ze co 😀 merias si ty teplotu?