V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@mauerka ved mrcha za par dni prejde a hor sa do dalsieho snazilkovania a hlavne treba mysliet pozitivne 😉
@januliatko1985 Ved jasne, bol to prvy pokus 🙂
@mauerka čo narobím,,,,už keď bol doma....myslím že ten prvý krát som to brala horšie, teraz som viac realistka...
zas sme na jednej lodi,,,, 🙂 🙂 🙂
dám si pauzu, a myšlienkami, bude dovolenka oddych ....a naše cesty riadi aj tak ten hore..on to rozhodne...my mu len pomôžeme..... 🙂 🙂 🙂 🙂
ked Vás tak čítam...sa bojím aj testy vytiahnuť🙂 ...aaaa to čakanie ma nebavííí....:(
@mauerka kurnik šupa 😠 no nič to , tak ale aspoň už môžeš od dnes počítať 😉 ja som stále čakatelka,včera som bola u môjho dokt. a vravela som že test bol negatívny , povedal že som si ho robila ešte skoro , že mám počkať či príde mrcha , tak maličká nádej vo mne ešte tlie tak uvidíme 😕 20 teho by mala (ne)prísť 😨 🙂
premýšľam že predsa začnem merať aj BT . Ty meriaš???
Ahojte my sa snažíme teraz aktívne druhý mesiac (viem ešte málo), začala som s ovulačnými testami, ale mám z toho zmätok... Začala som sa testovať pred 4 dňami... prvý mal druhú čiarku slabučkú, druhý silnejšiu, tretí ešte silnejšiu a dnes (čo mám presne 14. deň cyklu) je tá špina čiarka zase úplne slabá tak ja už neviem 🙂 Návod som čítala, ale jediné čo mi to robí sú stresy, tak som sa rozhodla, že sa k vám pridám, keďže prežívate podobné veci 🙂

ahojte, ja som sa dnes hodinu nemohla dostat z roboty 😠 neznasam zimu!.. http://www.fertilityfriend.com/home/Janusa2/ tot dnesny graf 🙂 v nedelu doberiem tabletky a buducu stredu by mala dorazit mrcha ach 😔