V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@wolawka...ved aj ja som v totmo novacik...a ked piese ze 17 den cyklu-to je den ktory sa rata od prveho dna poslednej mestruacie?
@zuzula77 No tak to máte super a je to len otázka času 🙂 Ja som si včera spravila ešte jeden ovu test (pila som ráno kávu, asi hodinu predtým ako som si robila ranný) a hnusoba zas vyšiel negatívny, teplota stále stúpa, tak si spravím aj dnes test a ked výjde negatívny tak ja užť neviem 🙄
Ovu test negatívny.. bazálna teplota 36,9... má niekto skúsenosti s digitálnymi testami či je to zbytočné a iba drahšie??
@wolawka not ot sme dve ale si najdem nejaku zabavku radcsej hned....ja mam doma dva posledne testy tak ich setrim...pockam ci mrcha sa dostavi ale sa zacinam nejako na tvari vyhadzovat tak ale dufam v to najlepsie este....
😖 😖 ja mam nejaky divny vytok tak ale neviem co to je ci pred mrchou alebo nieco ine....
baby poraďte ☹ krvavý hlien cca 10 - ty DPO môže znamenať tehotenstvo alebo skôr predčasnú mrchu? 😒
@milacik3 Ahoj!
Díky🙂Ja verím aj napriek tomu,veď už mám malého synčeka aj napriek ťažkostiam a ak nebude druhé,tak tu je ešte stále možnosť adoptovať si,veď je mnoho opustených detičiek ktoré potrebujú rodičovskú lásku a pomoc 😉 ,len im treba otvoriť naše srdcia a prijať ich 😵
@vera3000 Práveže aj ja som tomu príklad,že nemôžem mať podľa lekárov a mám jedného synčeka prirodzenou cestou po 4 rokoch snaženia,a tak verím,že aj druhé bude a ak nie,tak si časom adoptujeme🙂
@janusa_ Ďakujem🙂
Ja verím,že sa podarí,lebo tomu je príklad náš anjelik,a to ma vtom ešte viac utužilo,keďže po 4 rokoch sa nám podaril,aj napriek tomu,že nás na umelé oplodnenie už posielali a už pár dní som vtedy bola tehu.A držkám Ti palce aby bolo u vás všetko ok a krásne tehulkovanie Ti prajem🙂
@dasa118 Ahoj!
Díky za opítanie,celkom fajn,až na málo spánku,malý sa veľa budil vnoci,zrejme ho trápia zas zúbky,zatiaľ má vonku prvý,ale tak vidno,že vedľa neho sa rysuje už druhý,tak zrejme budúci týždeň i ten bude vonku.A trápia ma hemoroidy,ale už sa na ne liečim,je už lepšie,lenže mám genetickú predispozíciu a aj tá dieta,je fajn,len akosi zo dňa na deň nezaberá a aj krém,nuž,čo už takéto dedičstvo som dostla po starkom,mame a tete 😀 .A ty?
@januliatko1985 ahoj akurat citam ze mame ten isty problem mne konecne dorazila po roku od potratu mrcha ale dr mi neodporuca otehotniet, ze mam nizku sliznicku ked mi mrcha zacala bola len 3,6 mm.ty mas kolko a na to je len ta alchemilka dobra alebo este nieco ine?
@januliatko1985 nie? No spočiatku som aj ja hladala, ale našla som, že 30ml, tak preto som si chcela porovnať, či ma ešte od toho citlivejšie, lebo tehu testíky mám 10ml, a tie ovu sú 30ml 😨
@kacena85 veru sme na tom podobne, mne len povedal, ze mam tenku sliznicu, nic ine, tak cakam, ze kedy dorazi, sa neviem dockat och.viem,ze ta alchemilka je dobra,a tiez este zistujem, ze co ine by tej sliznici pomohlo,hmm 😒
@januliatko1985 juj tak škoda... ale super výsledky na prehliadke, takže sliznica zhrubne a pôjde to 🙂 asi to chce väčší odstup od dojčenia v tvojom prípade 🙂 aspoň tu pobudneš ešte chvíľku s nami, držím palce 😉
@vera3000 super, tak určite to sem nahoď, som zvedavá 🙂 ovulka zrejme bola, ak máš bifázický pribeh krivky (nižšie a potom vyššie teploty). prečo si nezaložíš konto na ff alebo wz, tam budeš mať grafík v elektronickej podobe a program ti ovu vypočíta 😉
jaj a ešte mi napadlo - testuješ dúfam popoludní a 2 h predtým nepiť.

baby,co znamenaju tie skratky co pisete..napr. 17DC alebo 5DPO...ci kao to bolo 😕 ??