icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

janusa_
16. feb 2012

neda mi sem nenakuknut kym je drahy v sprche, kocky dakujem vam krasne za podporu 🙂

@mirellka
@gotana
@ivi17 dakujem krasne 🙂

@kemonka drahy to vie to bolo slz radosti 😵

dasa118
16. feb 2012

@zora256 Ahojky, som tu davno nebola a teraz som si precitala co si mi napisala a chcem ti za tie slova podakovat su ako pohladenim na dusu 🙂, DAKUJEM. A ano verim tomu ako si napisala, ze Pan Boh rozhodne kedy to bude najlepsie a najvhodnejsie. Tak sa len modlim a nechavam tomu volny priebeh.
A ty sa mas ako??

janusa_
16. feb 2012

@januliatko1985 bala som sa nedufala som mala som chut sa vzdat a dopadlo to takto strasne sa tesim 🙂 ale aj bojim 😔
a je mi luto ze sa u teba tehu nekona, ale aspon ta dr poriadne pozrel a teraz sa to urcite pohne tym spravnym smerom 🙂

janusa_
16. feb 2012

@nelinocka vitaj 🙂

5759
16. feb 2012

@januliatko1985 škoda ☹ Ale ide sa ďalej 😵 🙂

nelinocka
16. feb 2012

@janusa_ heh a nic nepytaj...............dakujem babulik 🙂 ako si na tom

mirellka
16. feb 2012

@nelinocka juuj no to ani ja ,ja teraz 20 teho (ne)čakám... 😒
prečo berieš gynex,na čo je to dobré

maryjou
16. feb 2012

@januliatko1985 no vidíš zase s nami na jednej lodi, neboj príde to....

zuszana
16. feb 2012

poslušne hlásim príchod ms, aspoň že konečne načas 🙂 a po nej sa ide na romatický pobyt, tak tam by to mohlo vyjsť 🙂

puhinka
16. feb 2012

@petuska86 ,no pekne a ja stále nič 🙂 držím pästičky 🙂

nelinocka
16. feb 2012

@mirellka kuk do googlu gynex

vera3000
16. feb 2012

@lenkastar ešte nie, ten môj sa do toho celkom aj hrnie 21. júla máme oficiálny termín 🙂 vždy som si myslela, že sa budem vydávať s bruškom no asi to tak nebude, ale to je asi to nejmenej... chlapi si to predstavujú strašne jednoducho ja do toho môjho hustím, že má prestať úplne fajčiť, že to určite nepomáha, ale on, že fajčí málo a podľa neho to nič nerobí atď atď atď však chlap čo si budeme hovoriť 😀 potom som rezignovala, nechcem, aby sme sa kvôli tomu hádali a musím priznať, že čo sa týka tohto je neuveriteľný, zje vitamíny bez brblania, keby mu poviem, že chcem, aby sa dal vyšetriť, tak sa dá, ale ja to nechcem, ešte sa radšej potrápime 🙂

katty27
16. feb 2012

@maryjou a vaječník ma bolel neuveritelne,,už som si myslela, že dojde mrcha,,a nedošla,,tak ver tomu,,že nepríde 🙂

vera3000
16. feb 2012

@kacena85 však to.. tým doktorom je to jedno, ich kvázi iba otravuješ, ale myslím, že od toho sú tu... ja sa snažím všetko dozvedieť z "múdrych" knižiek a googlovať, ale každej žene pomohlo niečo iné a všetko nemôžem brať... rozmýšľala som, že pokiaľ ma tie ovulačné testy nebudú stále poslúchať, tak jednoducho či chce môj gynekológ alebo nie, budeme mať podrobné posedenie a skúsi povedať, že nie 😉

katty27
16. feb 2012

@kacena85 neviem akú mam hrubu sliznicu,, na PN som preto,,lebo som mala potrat v 19tt,,som na rizikovom, duphaston beriem na udržanie,,29.2 idem na kontrolu, tak som zvedavá čo mi povie 🙂 neber antiku,,potom je vraj problem s otehotnením,,,,on ti nemôže zakázať otehotnieť,,ved ak sa to ma udržať, tak sa udrží 🙂 dajte si troška pauzu a potom smelo do toho 🙂 ber kys. listovu

mirellka
16. feb 2012

@nelinocka ouuuuuuuuuuuu už sa nič nepýtam 🤐 🙂 dobrú nocku všetkým 😔

e.l.i
16. feb 2012

ahojte..no ja som necela chodit uz radcej do ziadneho fora... bo mi bolo stale smutno...ze kazda je teho len ja nie...ale predsa by som sa k vam chcela pridat, svami mi urcite prejde rychlejsie cas cakania na vytuzeneho drobca ...sice snazime od minuleho roka (jul)... ale stale pokracujeme... 😉

osicka36
16. feb 2012

@janusa_ waw gratulujem...to je skvelé 🙂 ešte pár stránok dozadu si to chcela vzdať a teraz si tehu 🙂 držím palčeky a veľa zdravíčka 🙂

osicka36
16. feb 2012

@e.l.i ahoj , máš pravdu tu ten čas beží rýchlejšie 🙂 ...a hlavne je krásne čítať o dvoch // ...a neúspech sa tu tiež lepšie znáša 😉 ...tak príjemné snažilkovanie 😀

mauerka
17. feb 2012

@januliatko1985 Tak teda konecne si sa k nemu dostala - cesta zarubana 🙂 Tak aspon vies, co a ako, hoci urcite zamrzi falosna pozitivita... 😒 Ale tak ano, ideme dalej!

kemonka
17. feb 2012

@januliatko1985 juj to ma mrzí, veď vyzeralo to tak, aj grafikom, aj testom 😨 😨 a to ti ako zistil že nie si tehu, brali ti krv na HCG?

nelinocka
17. feb 2012

babule kedy mate dostat prezidenta??????????????? ja okolo konca februara aleboo 1,2 marca...........ovulku som citila....10 11 12 13 14 15 posledne dni az take bolesti vajecnikov ze az....silna bola ovula 1 po mesiaci s gynexom 🙂

januliatko1985
17. feb 2012

@kemonka no sliznica tenka a nemala by sa kde vajko uhniezdit,takze zacinam pit alchemilku a meriam aj bt dalej, ked mi dr nakazal.a fuurt ma pobolieva podbrusko,jooj.uz nech su tie vysledky.

januliatko1985
17. feb 2012

@mauerka takze ovu testy teraz necham tak, budem len merat bt, a budem pit alchemilku na zhrubnutie sliznice.

@janusa_ ty si brala aj vitamin E.na co je vlastne dobry?

kemonka
17. feb 2012

@januliatko1985 ahaaa tak 🙂

kemonka
17. feb 2012

baby ovulačné testy s akou citlivosťou máte? !!!

januliatko1985
17. feb 2012

@kemonka mne citlivost nepise...

misel1
17. feb 2012

@silvuska47 vsak sa snazima akurat si vybavujem robotu na dve doobedia v tyzdni tak to ma trosku odreaguje ale len doma...

mauerka
17. feb 2012

Gynex - baby, nemate skusenost?
@januliatko1985 Rozmyslala si nad GYNEXom? Posielam aj link, mne sa to celkom pozdava - hlavne - uplne prirodne fytofarmakum.
http://bezchoroby.sk/gynex-30ml-energy.html#popis
Alchemilku si tiez kupim, pijem vela cajov, takze ked tam pridam nejake 2-3 salky alchemilkoveho, tak minim. na hydrataciu v ramci pitneho rezimu...

zuzula77
17. feb 2012

@vera3000 nuz nerobil nam nikto nic, ja som absolvovala klasicke gyndacke vysetrenie s tym, ze planujeme, nech doktor kukne ci vsetko vyzera v poriadku 😅 dala som si spravit rozbor krvi a drahy bol zvedavy, tak si dal spravit spermiogram, vsetko dopadlo v poriadku, tak teraz uz len romantikus vecery praktizujeme 😀