icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

maryjou
17. feb 2012

@janusa_ super!!! nech sa ti darí..

maryjou
17. feb 2012

@misel1 no prajem ti aby si nedostala!

maryjou
17. feb 2012

@e.l.i vitaj!

nelicefo
17. feb 2012

@dany85 aj aj. verím že to v tvojom prípade znamená tehu. držím palce 😉

sloto
17. feb 2012

ahojte.... no viem ze uz k vam nepatrim, tak sa chcem rozlucit s touto temou a presuvam sa niekde do tehotenskych tem.... dnes som bola na sone a na obrazovke sa uz naozaj ukazovali dve malinke babenka 🙂) takze coskoro nas z trojclennej rodinky bude patclenna 🙂)

yokralovnayo
17. feb 2012

@sloto jeej gratulujem 😵 teším sa s tebou 🙂 veľa šťastia, nech ste všetci zdravý

nelicefo
17. feb 2012

@sloto ahoj. Gratulujem a moc! 😵 Wow...občas nakukni aj sem..daj vedieť ako sa Vám darí. 🙂

katty27
17. feb 2012

@sloto jeee blahoželám,,hlavne nech sa tam fazuľky držia,,, 🙂

kemonka
17. feb 2012

@sloto mojko, tak len sa pekne o vás staraj, prajem, aby všetko dobre dopadlo, no a občas sa ukáž, aspoň tak, že ako sa darí, čo čakáte,... 😉 😉 😉 😵 😵 😵

misel1
17. feb 2012

@maryjou pekna foto 🙂 🙂 🙂

misel1
17. feb 2012

@sloto So srdca vam to prajem aby ste hlavne zdravy boli.... 🙂 🙂 🙂

puhinka
17. feb 2012

@petuska86 , DOSTALA SOM MS !!! 😎
sa teším ako malááá

silvuska47
17. feb 2012

@zelovocka a kde si to možem zaobstarať taky grafik?troška ma dajte do obrazu...som v tomto novačik 😉

kacena85
17. feb 2012

@januliatko1985 cakas na mrchu?no ta alchemilka je dobra,aj caj zensky gynastan,inak alchemilky som objavila v dmke v cukrikoch brusnica dula + vit c+ byliny.tak aj to cmulam tak dva denne.si mala nejaky zakrok,ked mas nizku sliznicu?

maryjou
17. feb 2012

@misel1 díky, trocha prirodzenejšia ako tá pred tým 😉

januliatko1985
17. feb 2012

@kacena85 zakrok ziadny, len ja som este od porodu nemala ms, lebo som kojila dlllho, prestala som len pred 7mimi tyzdnami, tak sa telo spamatava, tu alchemilku isto kupim 😉

maryjou
17. feb 2012

@puhinka aj mne sa už blíži, ale som bez tej radosti 😎

maryjou
17. feb 2012

@sloto fúha budeš mať veľa starostí a radostí, prajem veľa zdravia a úspechov!

puhinka
17. feb 2012

@maryjou ,nevyšlo tento mesiac?

kacena85
17. feb 2012

@januliatko1985 no mne to pokafrali dr ked ma cistili pri kyrete, rok som cakala na ms, dosla tuto sobotu a ked som sa uz tesila ze mrcha dosla a je tu nadej na babo tak dr ze este nie sliznica je nizko no poraziii ma ☹

maryjou
17. feb 2012

@puhinka nie test negatívny, a MS na spadnutie aspoň sa tak cítim....nevadí ideme ďalej, hádam to tento rok bude, a keď nie...mám dcérku...čo narobím....osud nezmeníš....ale nevzdávam sa ( zatiaľ ) 😉 😉 😉 😉

januliatko1985
17. feb 2012

@kacena85 ta sliznica sa nam da do poriadku, uvidis, alchemilka fakt pomaha, pila som ju aj pri prvom tehu, takze drzme si palceky a hor sa do snazenicka 😉

kacena85
17. feb 2012

@januliatko1985 no ja uz fakt neviem a alchemilku som pila po potrate faaakt dlho a vidis cakala som rok na mrchu a sliznica stale nizko ale tak snad sa to uz spamata konecne 😠

dasa118
17. feb 2012

@zora256 ja celkom v pohode. Cakam ako tento mesiac dopadne :D ... Buduci tyzden mam dostat ... Tak tak.

julinka88
17. feb 2012

baby radte už 4 dni mi meškajú a testy na tehu negatívne ......????

puhinka
17. feb 2012

@maryjou ,určite to nevzdávaj a nezabudni myslieť pozitívne 🙂 ja začínam 14-ty deň cyklu brať duphaston,tak snáď budem mať cyklus normálny,len mi to tak blbo teraz vychádza s tou ovulkou,že obe mám na prelome mesiacov...prvú z februára na marec a druhú z marca na apríl...tak dúfam,že to víde... 🙂

zelovocka
17. feb 2012

@silvuska47 ahoj, ak si meriaš BT, tak môžeš si ju zapisovať sem: fertilityfriend.com (stránka je v angličtine), alebo sem: womenzone.cz (v češtine) 🙂 dúfam, že som pomohla, inak všetky odpovede na tvoje prípadné otázky určite nájdeš tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html (po česky)

maryjou
17. feb 2012

@puhinka neboj podarí sa ti, šak si mladučká...ja myslím pozitívne a keď to nevyšlo prvý krát som bola oveľa sklamanejšia, teraz to beriem športovo... 😉

janusa_
17. feb 2012

kocky dakujem za gratulacia, tehu mame potvrdene aj od dr. 😉 zatial len z krvicky ale mame! 🙂

janusa_
17. feb 2012

@januliatko1985 vit. E vraj zvysuje plodnost 😉