V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
ahojte.... no viem ze uz k vam nepatrim, tak sa chcem rozlucit s touto temou a presuvam sa niekde do tehotenskych tem.... dnes som bola na sone a na obrazovke sa uz naozaj ukazovali dve malinke babenka 🙂) takze coskoro nas z trojclennej rodinky bude patclenna 🙂)
@sloto jeej gratulujem 😵 teším sa s tebou 🙂 veľa šťastia, nech ste všetci zdravý
@zelovocka a kde si to možem zaobstarať taky grafik?troška ma dajte do obrazu...som v tomto novačik 😉
@januliatko1985 cakas na mrchu?no ta alchemilka je dobra,aj caj zensky gynastan,inak alchemilky som objavila v dmke v cukrikoch brusnica dula + vit c+ byliny.tak aj to cmulam tak dva denne.si mala nejaky zakrok,ked mas nizku sliznicu?
@kacena85 zakrok ziadny, len ja som este od porodu nemala ms, lebo som kojila dlllho, prestala som len pred 7mimi tyzdnami, tak sa telo spamatava, tu alchemilku isto kupim 😉
@januliatko1985 no mne to pokafrali dr ked ma cistili pri kyrete, rok som cakala na ms, dosla tuto sobotu a ked som sa uz tesila ze mrcha dosla a je tu nadej na babo tak dr ze este nie sliznica je nizko no poraziii ma ☹
@kacena85 ta sliznica sa nam da do poriadku, uvidis, alchemilka fakt pomaha, pila som ju aj pri prvom tehu, takze drzme si palceky a hor sa do snazenicka 😉
@januliatko1985 no ja uz fakt neviem a alchemilku som pila po potrate faaakt dlho a vidis cakala som rok na mrchu a sliznica stale nizko ale tak snad sa to uz spamata konecne 😠
baby radte už 4 dni mi meškajú a testy na tehu negatívne ......????
@maryjou ,určite to nevzdávaj a nezabudni myslieť pozitívne 🙂 ja začínam 14-ty deň cyklu brať duphaston,tak snáď budem mať cyklus normálny,len mi to tak blbo teraz vychádza s tou ovulkou,že obe mám na prelome mesiacov...prvú z februára na marec a druhú z marca na apríl...tak dúfam,že to víde... 🙂
@silvuska47 ahoj, ak si meriaš BT, tak môžeš si ju zapisovať sem: fertilityfriend.com (stránka je v angličtine), alebo sem: womenzone.cz (v češtine) 🙂 dúfam, že som pomohla, inak všetky odpovede na tvoje prípadné otázky určite nájdeš tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html (po česky)
kocky dakujem za gratulacia, tehu mame potvrdene aj od dr. 😉 zatial len z krvicky ale mame! 🙂
@januliatko1985 vit. E vraj zvysuje plodnost 😉

@janusa_ super!!! nech sa ti darí..