icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

misel1
18. feb 2012

@janusa_ bodaj by tvoje slova boli sväte 😀 😀 😀

janusa_
18. feb 2012

@kemonka asi som prehliadla otazocku. Ano pridas si lieky do meds. a tam ti ich hodi tu tabulku das si add a malo by ti to hodit do tej "zakladnej" tabulky a tam si to len "odskrtnes" a das ulozit a malo by ti to ukazovat..
skusim ti to pridat aj vo fotkach snd to bude zrozumitelne 🙂

kemonka
18. feb 2012

@ivi17 ja by som na tvojom mieste zobrala novú prácu, ak cítiš, že chceš do toho ísť a terajšia práca ťa nebaví, nenaplňa a stresuje (šef, atmosféra.....) 😉 a snažiť sa budete nadalej

janusa_
18. feb 2012

@misel1 treba verit ze budu 😉 zaciatok tohto roka je plodny
🙂

kemonka
18. feb 2012

@reiva
@janusa_
škoda len že sa ku vám oktobrovkam už nestihnem pridať, ak vôbec sa do niektorého mesiaca ešte vôbec pridám ☹

janusa_
18. feb 2012

@kemonka urcite sa pridas nebud smutna 😉 raz to urcite vyjde 🙂 mozno uz ked nebudes vobec dufat tak vtedy.-)

misel1
18. feb 2012

@janusa_ hej plodny to mas odkade???ja sam take divne tlaky v podbrusku a aj taky vytok an nie vytok ale som vlhka,tak preto ze vyskusam test ale asi si to nahovaram 😔 😔 😔

ivi17
18. feb 2012

Asi je pravda, ze to az prilis analyzujem, ale som uz raz taka 🙂 Chvilu som rozhodnuta tak, chvilu tak. Odvaha mi nikdy nechybala, tak sa novej prace nebojim. Verim, ze by som ju zvladla. Skor rozmyslam nad "istotou" starej prace, kde je sice stres, ale uz to tam poznam. Zatial som rozhodnuta ist do noveho a snazilkovanie do maja vynechat (to uz budem mat po vypovednej lehote). 🙂

janusa_
18. feb 2012

@misel1 ked uz aj ja som tehu tak musi byt v tomto roku nieco zazracne 😉 😀 ale vseobecne viem o zenach ktorym sa nedarilo a teraz su tehu 🙂
mozno si nenahovaras, na zaciatku tehu vrraj hcg stupa zo dna mozno o par dni test ukaze iny vysledok 🙂

kemonka
18. feb 2012

@janusa_ no neviem prečo mi to nejde, dám add, potom označím alchemilku, ktoru som tam pridala, aj kyselinu, dam save a potom nič, v grafe mi to stále nezobrazí

misel1
18. feb 2012

@janusa_ vsak my uz tak dlho skusame uz by bolo nacase 🙂 🙂 vsak hej aj ja dufam a nadej umiera posledna ako si povedala ale nech uz je to cakanie zamnou... 😠

janusa_
18. feb 2012

@kemonka a to perco to robi? ja fakt neviem uz, skus sa spytat v teme grafy bt 🙂

janusa_
18. feb 2012

@misel1 trpezlivost ruze prinasa 😉 uvidis ze vyjde raz urcite len netreba zufat🙂

reiva
18. feb 2012

@kemonka Ahoj, nezúfaj, isto sa raz pridáš do fóra budúcich mamičiek 😉 ako to teraz vyzerá s tvojím cyklom? Kedy máš plodné dni?

puhinka
18. feb 2012

snažilky,našla som túto stránku,kde si môžte zadara skúsiť Jonáša
http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-...

janusa_
18. feb 2012

@reiva ahoj, ako sa citis? pripadas si ako tehu? lebo ja vobec 😅

reiva
18. feb 2012

@janusa_ Neviem zatiaľ, ja nepoznám ranné nevoľnosti a zvláštne chute, prvé tehotenstvo som si doslova vychutnávala 🙂 ani nohy nepuchli, nič, proste pohoda 🙂 teraz zatiaľ nič... akurát som celá vyrážkavá, a v noci ma chytá hlad, tak jedávam ešte aj o jedenástej a tak idem spať 🙂 a ty ako? Nejaké zmeny? Podľa mňa je ešte skoro, tak za mesiac sa môže niečo objaviť 🙂

supi
18. feb 2012

tak som si dnes rano (25 DC) robila zase test... ☹ 😢 ziadny naznak druhej ciarky, uz asi ani nebude...citim ze mrcha sa hlasi... ja neviem baby, mna to tak vzalo, od rana revem jak blazon...strasne, neskutocne ma to vzalo, ja som na istotu isla tento mesiac ze to vyjde, pri prvom sme nemali najmensi problem...nechapem ☹ ☹ 😢 😢

janusa_
18. feb 2012

@reiva u mna ziadne mozno ze som viac unavena ale to aj zo stresu v robote 🙂 a to mas pravdu ze mozno na to typycke tehulkove je skoro este 😉 ale urcite sa dockame 🙂

reiva
18. feb 2012

@janusa_ No k tej únave, tak asi len to, objavila sa len pár dní a cez deň si musím trocha zdriemnuť, aspoň na polhodku, normálne ma láme do spánku 😅

reiva
18. feb 2012

@janusa_ No ja predpokladám, že ak ma zastihnú ranné nevoľnosti, tak to bude chlapec ako vyšitý 😀 😀 😀 😎 lebo aj vyrážkavá som, pri malej som nemala žiadne tehu príznaky, pleť zdravšiu ako pred tehu.

mirellka
18. feb 2012

@puhinka no som prekvapená lebo mi vypočítal deň počatia zrovna v ten deň ako mám byť budúci mesiac plodná .Ak mi teraz príde menzes ( čo by nemusela ) tak potom je to takmer presne 🙂 to som faaakt teraz zvadavááááá 😕 😀

reiva
18. feb 2012

@mirellka Jéj, ty si si dala vypočítať Jonášovi 🙂 čo ťa to vyšlo?

mirellka
18. feb 2012

@supi žiaden smútok, neboj aj na teba sa šťastie usmeje.Viem že to bolí pri srdiečku keď sa nedarí no netreba sa trápiť,tvoje budúce bábo chce maminku usmiatu,vyrovnanú a šťastnú.Ja to naše bábo ľúbim už teraz,myšlienkami ho hľadím a,usmievam sa a premýšľam ako bude vypadať...Verím že ku nám príde,možno o mesiac,možno o niekoľko mesiacov no verím že príde zdravé , krásne bábo 😲 lebo si ho veľmi želáme a tešíme sa už teraz na neho... Tak ti držím palčeky aby si pozbierala všetku silu, myšlienky sklamania odohnala a dala priestor láske pre to čo si najviac želáš 😵

mirellka
18. feb 2012

@reiva 😨 😨 😨 😨
klikla som na ten link čo si tu dala a tam mi vyskočilo že mám zadať údaje o mojom narodení a pak mi vyskočili tie dátumy kedy by som mohla otehotnieť,len ma šoklo ako mohli vyjsť zrovna tie dátumy kedy mám byť v 😨plodnom období za predpokladu že sa nič na mojom cykle nezmení........tam je že zadara inak som si nedávala robiť žiadne výpočty 🙂

reiva
18. feb 2012

@mirellka Fíha 🙂 tak ja ani neviem, že som sem niečo dala 😀 😀 😀 pamätám si len na ten link na menštruačný kalendár 😀 či to si myslela 🙂

janusa_
18. feb 2012

@reiva ja by som si cez den zdriemla keby som mohla 😝

reiva
18. feb 2012

@janusa_ A kde pracuješ? 8 hodinovky?

mirellka
18. feb 2012

@reiva tam má takú kolonku že výklady online zdarma a pak výpočet počatia- zistením postavenia slnka a mesiaca.....do koloniek zadáš dátum,hodinu a mesto narodenia a pak dáš vypočítať .... skús ešte raz pozrieť 😀

janusa_
18. feb 2012

@reiva az teraz pozeram ze ty uz jedno babo mas tak aspon budes moct porovnavat🙂