icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

veonka
20. nov 2011

@vardzikova ja mam tiež jeden cyklus dlhší ako druhý, ja si to vysvetľujem tak, že jeden vaječník je pomalejší ako druhý, pretože by to malo fungovať tak, že raz sa ti vajíčko uvolní z jedného raz z druhého vaječníka a teda raz je mrcha tak raz tak. Veď uvidíš, za pokus nič nedáš a možno sa podarí ten rozdiel aspoň skrátiť. Ono, neviem či je toto brané ako nepraidelný cyklus, lebo nejaká odchýlka sa ráta ako normál, ale neviem presne koľko dní.
Tak veľa zdaru v meraní, s tým gelom skúsenosti nemám, tak to ti neporadím, ale niekde v diskusiách som čítala nejaké takéto geliky že baby používajú, ale neviem či to bol presne tento.

veonka
20. nov 2011

@kemonka tak nech ti padne na úžitok, potom daj vedieť či ti nejak pomohol. 🙂

vardzikova
20. nov 2011

@veonka dakujem 😀 , jedna holka mi poslala link na diskusiu ohľadom toho geliku ale nazory tam boli iba negativne - tak si to radšej neobjednam , vyhodiť 20 Eur a v podstate mi to ani nepomôže , škoda penazí. Zajtra idem k dokymu na kontrolu tak som zvedava čo mi povie - možno poradi. Inak môj doky je neskutočni frajer 😎 , je ked idem na prehliadku tak sa normalne tešim 😀

veonka
21. nov 2011

@vardzikova 🙂 sranda, že sa tešíš k dokymu 😀 no veď aspoň ja to vyšetrenie "príjemnejšie" keď už to musí byť... ja mám dokyho takého starého pána a je dosť nemluvný, tak keď chcem niečo vedieť musím to ťahať z neho ako z chlpatej deky, a aj tak sa dokopy nič nedozviem, je strašne rýchly a som tam päť minút aj s cestou, teda nieže by som potrebovala byť na kresle hodinu, ale skôr aby sa viac vyjadril a venoval pacientke. No tentokrát budem ždímať z neho informácie, tak sa zapotí, a ešte by som chcela aby ma poslal na vyšetrenie prsníkov, lebo som na ňom ešte v živote nebola, a tiež by som chcela výpis z karty, nech viem čo tam je popísané, keď už so mnou nekomunikuje. Tebe dáva kopiu záznamu z vyšetrenia? Máme na to právo, ale mne je to vždy také odveci pýtať... aj ked by som to fakt chcela. Toho dokyho som chcela už dávnejšie zmeniť za jednoho "pohľadného" ale hlavne viac ukecanejšieho, ale potom som tu na fore čitala jednu diskusiu o hroznom prístupe lekára, ktorý nechal kočke roztrhnúť vaječník lebo nezistil že má mimomaternicové tehotenstvo a tak som jej písala aby ho odhalila, nech ostatné babenky vedia kam nemajú ísť a si predstav, že to bol ten doky ku ktorému som sa chcela prehlásiť. Tak som mala hneď rozhodnuté, ale keby sa pritrafil nejaký dobrý tak asi neváham. Hm, tak gelik nič, mne sa tiež zdalo že som na to počula skôr negatívne info. No veď ešte sa len začínate snažiť, tak nevieš, či ti vôbec také gely treba, možno nestihneš ani dopiť čaj a budeš tehu 😀

havana21
21. nov 2011

Ahojte 🙂 tak ako baby???? Ste sa riadne rozpísali....Môj najdrahší bud.manželík je konečne stotožnený s tým, že chce babo na bud. rok. Tak som zvedavá ako sa podarí 🙂

alyce
21. nov 2011

@vardzikova
ahoj, ja som si ten gel objednala minuly mesiac, takze zatial sme ho skusali len jeden cyklus a zatial nic. No ja som nevedela kedy mam ovu, a nejak sme sa zas od aktivity nesli pretrhnut, takze mozno aj keby chcel gel pomoc, tak nemal velmi sancu 🙂 Ale mam z neho dobry pocit, lebo sme aj tak pouzivali lubrik. gely a tie vraj spermie zabijaju, takze teraz aspon viem, ze tam preziju 🙂

vardzikova
21. nov 2011

@veonka no tak moje vyšetrenia su povačšine o srande, ale môj doky je neeeeskutočny frajer - ma v sebe neskutočny sexepíl - och 😅 , moj len rozprava a rozprava až je ho niekedy ťažké zastaviť, ano ja dostavam kopiu zaznamov z každeho vyšetrenia. Pana beka tak chvala bohu si k nemu nešla lebo by určite zrobil viac škody ako užitku , no a takých doktorov máme my tu na Slovensku aj ked česť výnimkám. Ja svojho dokyho odporučam všetkym babam ked sa bavime o doktoroch. On je proste fantasticky. Tvoja posledna veta ma poriadne rozosmiala 🙂 ale možno kto vie , dnes som si bola kupiť v lekarni všetky potrebne vecičky : kyselinu listovu, gynastan čajik , inak dala mi ešte jeden a vola sa ARFODITIN ČAJ ZDRAVIA, vraj je tiež taky dobry ako gynastan. a obsahuje alchemiku.Tak uvidim, vyskušam 😀 Inak dnes ako som čakala v čakarni tak chvala bohu nebola tam žiadna tehulka 😝 lebo to by mi na nalade nepridalo 😎 , a ty sa inak ako maš? polovička ešte nezmenila nazor?

vardzikova
21. nov 2011

@havana21 Tak dufam že vam to vyjde 😀 , budem držať pršteky 😉

vardzikova
21. nov 2011

@alyce ja s kupou geliku zatiaľ počkam uvidim ako sa nam to bude dariť a ak nič tak potom by som si to objednala, potom ma informuj ako ste natom 🙂 či sa to nahodou s tym gelikom podarilo 😉

alyce
21. nov 2011

@vardzikova jasne, dam vediet. Aj sme si povedali, ze to ideme tento mesiac skusat obden, tak este ked pridam ten gel tak sa hadam aj zadari 🙂 Mojej kamoske sa zadarilo prave ked to robili kazdy druhy den aj bez geliku po roku skusania.

havana21
21. nov 2011

@vardzikova Ďakujem budeme držať pršteky a hááááádam sa podarí..... 😉

vardzikova
21. nov 2011

@alyce po roku ? 😅 , ja to vidim tiež nieak takto , aj ked niekomu sa to ani neviem akym zazrakom podari na prvy krat 😖

havana21
21. nov 2011

A aký gélik to tu spomínate?????? Musím kuknúť diskusiu lebo akosi som mimo 😀

vardzikova
21. nov 2011

@havana21 rozoberame Conceive Plus gél- ktorý pomáha spermijkam aby sa dostali rychlejšie do ciela 😢

alyce
21. nov 2011

@vardzikova No skusali to rok ale nie kazdy druhy den, len ked si myslela ze ma plodne dni... Az ked to robili kazdy druhy den, tak to vyslo. Mne to napr. v auguste vyslo na prvy sup, a to sme robili len 9DC, 11DC a 13 DC. Akurat ze to aj rychlo skoncilo, ale to je ina tema. No teraz presli 3 cykly a my to skusame zas 🙂

alyce
21. nov 2011

@vardzikova ja mam Pre-seed, ale to je to iste

vardzikova
21. nov 2011

@alyce a si s nim spokojna?

havana21
21. nov 2011

@vardzikova akurát som dočítala.... čo nevyskúšame, pravda, len aby sme mali tých naších drobcov 🙂 neboj nič, určite sa zadarí, len to chce kľud.... 😉

alyce
21. nov 2011

jasne, je slizky 🙂 bez vone no a zatial mi nesposobil ani ziadne svrbenie alebo tak... Hovorim, ze my aj tak pouzivame lubrikacne gely, tak nech je aspon kvalitny. Ved 20 euro dnes oplieskas v potravinach, a toto ti predsa len vydrzi aspon 2-3 mesiace (zalezi ako casto toto...)

alyce
21. nov 2011

Ozaj baby, mam pre vas este jeden tip. Ja som po poslednej MS zase zacala cvitit brusne tance, tak aj to by malo mat pozitivny vplyv na nase vnutorne zenske partie... Predtym mi to pomohlo po porode napravit uvolnene panvove svalstvo a teraz pekne nech sa mi to tam zas prekrvi a tak...

luculus
21. nov 2011

aj ja by som sa chcela pokusit o dalsie babatko. mam 13 mes dceru a tiez tak vaham ci teraz, ci potom. Planovala som z financnych dovodov ist do prace ale je hrozne tazke nejaku pracu zohnat, tak to vypada tak, ze ostavam na MD, co znamena, ze pri 1 dietatku sa druhe uz nejako zvezie :D a radsej si to odkrutit teraz ako potom sa konecne zamestnat a otehotniet. A to som sa rozhodla vcera a pred tyzdnom som predala nas milovany, kvalitny kocar. tak ak sa zadari, tak sa zacneme snazit tak o 1 - 2 mesiace

kemonka
21. nov 2011

@havana21ahoooj dlho si tu nebola 😅 tak to je super, a kedy chystáte svadbu?

kemonka
21. nov 2011

@veonka dám vedieť, aj ja som zvedavá 😉

kemonka
21. nov 2011

@luculus super, tak ak sa podarí, tak potom môžeš vyberať nový kočiar..... 😀 😀 😀 Ja som tiež už všetky kočiare predala, len jeden som si ešte nechala na také rýchle vybavovanie, ja som taký pramoholik 😀 😀 😀 mali sme 7 kočiarikov 😝 😝 😝

vardzikova
21. nov 2011

@havana21 no poväčšine všetko možne aj nemožne ☹ , ja len dufam že všetka naša snaha nevyjde nazmar a že pridu //

vardzikova
21. nov 2011

@luculus Tak nech ti to vyjde 🙂 😉

zuszana
21. nov 2011

@katey ahoj ja som bola na kyrete 25.10. takže skoro ako ty a tiež už len čakám na prvý menzes, teraz mám pocit, že ovulujem, ale to sa ešte bojím no po ďalších krámoch ideme na ostro, nechcem nejak dlho čakať, aj tak si myslím, že ak to má vyjsť tak to vyjde🙂 a ako ti lieči ten zápal maternice? len tabletkami?

katey
21. nov 2011

ano, antibiotikami, ale mam pocit, ze mi nejako putuje ten zapal, lebo ma bolia aj krize aj vajecnik.. ☹

nelicefo
21. nov 2011

@havana21 super. teskam sa s tebou. 😵

vejula
21. nov 2011

ahojte kočky dlho som tu nebola, tak ako prebiehaju pripravy? 😀 😀 😀