V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@janusa_ Ahoj§
Nemáš,zač🙂
Iste bude dobre ak sa opítaš lekárov,oni vedia pomôcť,aj mne by bola dala niečo,keby som nebola vpohode,lenže odvtedy nepotrebujem našťastie vôbec nič.Ak by som zas cestovala Autobusom,určite by som musela k nej zájsť,lebo mám fóbiu z uzavretých autobusov,kde sa nedajú okná otvoriť ☹ .
@karinka2105 ale isto dostanem, mám zvláštny pocit... 😉
@silvuska47 ja uz tolko na tu sobotu cakam az si to privolam urcite....
@karinka2105 uz tak skoro mas priznaky???no ja zatial nic ale dnes rano pri "snazilkovani " s manzelom ma to dost bolelo tak tiez neviem co sa deje ☹ ☹ ☹
@misel1 ja vacsinou tyzden pred ms mam uz bolesti v podbrusku sem tam,...zeby sa tam nieco dialoo?
@danuska111 joj tak ja ti neviem poradiť, teda len si myslím, ale teraz sa toho vela menilo a nechcem ti poradiť zle. Teraz je od februára po novom, najlepšie by ti bolo v januári zrušiť a ešte v januári sa prihlásiť na novo, lebo potom ku koncu januára to mali všetkým rušiť, či ako - keďže od 1.2. sa už berie do uvahy len celý balík. Jedine že by si začala platiť celý balik poistení ale to asi najlepšie ti poradia v Socialnej poisť. nechcem fakt zavádzať, keďže mám z toho trochu zmetok 😀
@karinka2105 no nemam tusenia co to moze byt alebo pride mrcha este skor ako planujem,hmm?nemam ani tucha....nechcem si robit zbytocne nadeje a potom zase sklamanie ako kazdy mesiac tak uvidime ale nadej je tu ta umrie az ked mrcha dojde 😉 😉
@janusa_
@januliatko1985
hihi kuk dnes môj graf 😀 nieže by stúpal ale klesá 😝 ale vyzerá to tak, že asi dôjde MS načas, lebo ma zase začali bolieť prsia a kríže
@misel1 tak tak a kolko sa snazite?
@karinka2105 skoro uz dva roky a medzi casom bolo mimomaternicove a teraz bojujem len s jednym vajecnikom ale vsetko uz pod dohladom lekara,ale nevzdavame to kedze doktor povedal ze som zdrava a ten jeden vajecnik prebera funkciu aj za ten co chyba 😒 tak nech len maka a nieco aj vyprodukuje 😀 😀
@kemonka áno už mám jedného syna má 7 rokov.
@misel1 tak neh sa poponahlaa🙂)
ja som zacala brat kyselinu listovu tento tyzden iba,sak nacoo...hihi
@karinka2105 ja neviem ako sa tu to vola beriem tabletky femibion tie su pred tehotenstvo az do 6 tyzdna tehotestva sa mozu brat ale stoja na mesiac 15ecok dost ale dufam ze pomozu...
@misel1 a ako dlho ich beries?
aj tu mame take ..
@karinka2105 a nevies ci su neni lacnejsie???zacala som ich brat v oktobri a teraz poslednych 20 dni som mala od doktora aprednislon povedal ze to len pomoze ze to je na vsetko tak uvidime preto sa neviem dockat tej soboty ci to vsetko funguje ale nie.....
@misel1 tu som pozerala ze 400g az 21e
http://www.mojalekaren.sk/femibion-400-dha-30tb...
@karinka2105 ja berem tento aleten som v tejto lekarni nenasla,to co ty si dalal ze az od 13 tyzdna tehu...ten tvoj je az potom mojom na pokracovanie

@kemonka a to preco taky dlhhyy??