icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

wolawka
18. feb 2012

@misel1 ahoj,ja tiež testovala teraz,velmi skoro🙂 Tebe vlastne kedy vyšla ovulka? mne podla počtov 10,11,12... nemám žiadne ovulačné testy,tak uvidím či čosi sa stalo alebo nie🙂 zatial test negatívny,počkám už až do mrchy ..

silvuska47
18. feb 2012

@misel1 no tak to budeme dve čo budeme čakať buducu sobotu či príde niečo či nie..ale dufam že nie... 😠

silvuska47
18. feb 2012

@petacvicka no asi niečo na tom bude..aj moje okolie to hovorí... 😠 čím viac na to myslíš tak to nejde..

katty27
18. feb 2012

ja som sa riadila podľa menštruačného kalendára na nete,, a vyšlo to. Žiadne ovu testy a meranie BT,, Už sme to aj vzdali a povedali si, že nebudeme sa nato sústrediť. A čo nečakane vyšlo to 🙂 nemyslite nato,,ja viem, že je to ťažke, ale najdite si nejakú aktivitu/činnosť 🙂

janusa_
18. feb 2012

@reiva moj sef si cestu najde 😉 pretoze ked zistim ze v priebehu dvoch rokov je na tej jednej pozicii tehu uz tretia zena tak 😅

janusa_
18. feb 2012

@katty27 vwecsinou to vyjde vtedy ked sa clovek vzda 🙂

wolawka
18. feb 2012

@silvuska47 ee,tri budeme 🙂 aj ja čakám tiež buducu sobotu🙂

wolawka
18. feb 2012

@katty27 aký menštruačný kalendár? 🙂

wolawka
18. feb 2012

Baby,podla výpočtu plodných dní mi vyšla ovulka 10,11,12 febr.. vtedy ma sem tam máličko zabolelo vo vaječníkoch,ale ako je možné,že teraz cítim skôr že by mohla byť ovulka,ked ma neskutočne pobolievaju vaječníky? myslíte,že je ozaj lepšie si kupit ovulačné testy alebo si merat teplotu? ...jooj...guláš 🙂

maryjou
18. feb 2012

@karinka2105 bude mať 8 rokov...ja som testovala a nič, a nemám pocity ako mávam pre MS, až mi je to divné...

karinka2105
18. feb 2012

@maryjou ja tiez ziadne priznaky,ani na ms,uvidimeee....lebo vacsinou uz mavam priznakyyy

danuska111
18. feb 2012

ahojte baby, no ja ani ms nemám, uvidíme, či uvidíme, dnes som 35 DC, ale to ja mám také pošahané, potrebujem jednu info, vyznáte sa v DNP

reiva
18. feb 2012

@janusa_ Bohužiaľ to asi takmer všade tak funguje... kopec mojich kamarátok prišlo týmto spôsobom o zamestnanie 😢 ale dôležité je, že čoskoro budeš mamina a budeš držať v náručí svoje bábätko a to je ten najkrajší pocit, ktorý ti nevezme ani "blby" šéf 😉 😀 neboj bude dobre 😉

reiva
18. feb 2012

@danuska111 čo by si potrebovala s DNP?

januliatko1985
18. feb 2012

@kemonka aale nesmut, sak tento rok ma byt plodny, tak musime veriiiit.Hod grafik.jas tale meriam, lebo dr mikazal, ale mam to stale take skoro rovnke, joj, uz nech mam tie vysledky HP, bo ma drbne.

janusa_
18. feb 2012

@wolawka aj bt aj ovu testy 😉 bt mozes mat niekedy skreslenu vzhladom na rozne okolnosti a ovu testy idu viac do penazi- ale nevyzaduju taku presnost.

janusa_
18. feb 2012

@reiva zamestnanie ma teraz najmenej trapi dostatocny pocet dni na to aby som dostavala matersku i tak mat nebudem, a ked ma vyhodi tak aspon budem moct spokojne oddychovat doma 🙂

janusa_
18. feb 2012

Inak zienky nemate info ze ako velmi skodia antidepresiva v tehu?
Asi mi neostava nic ine len dnesnu noc stravit citanim ..

kemonka
18. feb 2012

@petacvicka
@severankaa2
vitajte 🙂)) už máte nejaké detičky, či prvé?

kemonka
18. feb 2012

@reiva ja mám MS tak 2x do roka ☹ a od augusta si meriam BT, čiže teraz je to ešte len druhý cyklus od augusta, v tom prvom som zaznamenala 3x ovu grafmi, ale teraz žiadna, ktovie kolko ovu mám v roku 😀 v pondelok idem opäť do sanatoria, tak dúfam, že mi povie dobré správy, že ovulka ešte len bude, alebo čo 😝

kemonka
18. feb 2012

@danuska111 a čo potrebuješ poradiť? 😉

kemonka
18. feb 2012

@januliatko1985 hej to len taká chvilka na mňa dnes dolahla, ako sa mi to nazbiera a potom prásk 😀 teším sa v pondelok na kontrolu do Heliosu 😝
a toť môj čudný grafík 😀
www.fertilityfriend.com/home/38be16

kemonka
18. feb 2012

@janusa_ no podla mňa najlepšie žiadné lieky neužívať, ale ak ti ich predpisuje lekár, určite sa poradiť so všetkým, čo sa užíva !!! A ak nebudeš čítať knihu, tak forum 😀 😀 😀

kemonka
18. feb 2012

@januliatko1985 ozaj a tebe vlastne neodporučil vyvolavačku, či ešte treba počkať, kým sa hormony dajú samé dokopy?

janusa_
18. feb 2012

@kemonka ved to ze k tomuto dr. sa dostanem az v marci 😒 myslela som ze vydrzim bez liekov ale nedalo sa 😔 ach snad to nie je az taka katastrofa..
a ja stle nieco citam ked nie knihu tak forum alebo blbosti v robote😅

kemonka
18. feb 2012

@janusa_ skús si ešte prečítať príbalový leták, tam zvykne písať, že neužívaať v tehu, alebo tak, alebo ti ostáva už len zavolať doktorovi a po telefone sa spýtať. Radšej pre istotu. 😉

zora256
18. feb 2012

@dasa118 Ahoj!
Držkám palčeky aby všetko dopadlo tak ako má,a nemysli moc nato či príde,alebo nie,väčšinou vtedy nepríde keď naň ani nepomyslíš 😉 .lebo veľa robí aj psychika uvolni sa užívaj si chvíle s mužom a nemysli na plodenie,a príde to a oto je krajšie prekvapenie,keď sa objavia // 😵 .Pekné chvíle prajem🙂
@julinka88 Ahoj!
Nezúfaj,vydrž ešte pár dní a skús znova zrejme je ešte skoro mne až takmer po mesiaci ukázalo //,tak sa neboj,ešte máš čas,len mysli pozitívne,a možné je aj to že si len prechladla a o pár dní prídu,ale ak nie tak skús testnúť budúci týždeň.Nie u každej ukáže hneď pozitívny test.Držkám palčeky🙂

janusa_
18. feb 2012

@kemonka v pribalovom letaku je akurat tolko ze: riziko spojené s užíváním lieku vzhledem k nedostatku klinických studií není známo, proto by se přípravek neměl předepisovat v těhotenství 😔 uzasne. asi budem musiet v pondelok tam zavolat ale pochybujem ze existuju nejake jemnejsie lieky 😔
inak ten grafik mas zvlastny trosku, aky dlhy mavas cyklus?

kemonka
18. feb 2012

@janusa_ 156 dnový cyklus som mala minule 😀 😀 😀

zora256
18. feb 2012

@janusa_ Ahoj!
Ja som brala Tiež nejaké antidepresíva,a tak som sa skôr objednala k doktorke a povedala jej že som tehu a že by som nemala lieky brať,lebo ja som sa o liekoch bavila hneď z gynekológom a on nariadil všetky lieky vysadiť a len vitamíny brať pre tehotné a Duphaston,a tak my aj psychiatrička vysadila a aj alergologička a bolo všetko ok,keďže som žiarila šťastím,že som čakala svoje vytúžené dieťatko🙂
Tak sa porozprávaj z gynekológom čo Ti poradí,zanes aj pribalený leták z liekov a on Ti povie,či to škodí,menej akoby by si ich nebrala alebo viac.Ak Ti nariadi vysadiť,tak sa objednaj k Psychiatričke a porozprávaj sa sňou,možno Ti poradí nejaký podobný liek,ktorý by neškodil bábu.