icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

janusa_
18. feb 2012

@kemonka a to preco taky dlhhyy??

kemonka
18. feb 2012

@janusa_ a viem jaaa? Nikto s tým nikdy nič nerobil, tak preto chodím teraz do toho Heliku, nech ma dajú dokopy, zatial len ten Duphaston som brala a teraz tam idem druhýkrát, tak uvidím

janusa_
18. feb 2012

@zora256 je bez liekov len tazko vydrzim 😔 asi rok a pol ich neberiem pravidelne uz len ked musim a dnes som nejak nevydrzala, k psych. budem mat problem sa dostat, ale uvidim co na to povie gyn., skusim ich v pondelok obvolat ze co mam robit..dakujem ti za radu 🙂

janusa_
18. feb 2012

@kemonka zvlastne ze tvoj gyn s tym nic nerobil 😔 lebo co je vela tak to je vela. a kde chodis do heliku?

zora256
18. feb 2012

@janusa_ Ahoj§
Nemáš,zač🙂
Iste bude dobre ak sa opítaš lekárov,oni vedia pomôcť,aj mne by bola dala niečo,keby som nebola vpohode,lenže odvtedy nepotrebujem našťastie vôbec nič.Ak by som zas cestovala Autobusom,určite by som musela k nej zájsť,lebo mám fóbiu z uzavretých autobusov,kde sa nedajú okná otvoriť ☹ .

janusa_
18. feb 2012

@zora256 fuha neprijemna fobia ale na druhej strane je to taka fobia ktorej sa mozes vyhnut 😔

danuska111
19. feb 2012

@reiva
@kemonka mám zaplatených 294 dní, začlaa som si platiť od 4, apríla 2011, platila som si z minima, vtedy tých necelých 15 eur, ale ak by som chcela z maxima, čo teraz, dá sa to doplatiť, ďakujem, ak bude všetko ok, pôrod by mohol byť niekedy v polovici októbra

maryjou
19. feb 2012

@karinka2105 ale isto dostanem, mám zvláštny pocit... 😉

misel1
19. feb 2012

@wolawka ja som mala ovulacne testy podla nich ukazovalo ciarky slabe od stredy a v sobotu to vyvrrcholilo najsilnejsia ciarka bola tak sme v sobotu skusali .takze uvidime ci sa nieci udialo...uz netestujem len pockam na mrchu a uvidime.... 😉 😉 😉

misel1
19. feb 2012

@silvuska47 ja uz tolko na tu sobotu cakam az si to privolam urcite....

wolawka
19. feb 2012

@misel1 ahoj,dobré ránko🙂 už len pár dní do soboty🙂

misel1
19. feb 2012

@wolawka ahoj,no par dni nech uz je zajtra sa zacne nieco diat a nebudem mat cas an to mysliet neznasam nedele tu v Rakusku je v nedelu vsetko u nas zatvoren ,co by som tak dala za Tescoooo 😢 😢 😢

wolawka
19. feb 2012

@misel1 ty pracuješ,či žiješ v Rakusku?

karinka2105
19. feb 2012

@misel1 tiez dufam ze do soboty to rychlo ubehnee. 🙂

ale dnes mi zacali pred ms pocity,bolesti v podbrusku,takze mrsula dorazi asii
@maryjou

misel1
19. feb 2012

@wolawka hej ja tu zijem som sa sem vydala ale az na koniec par km od nemeckych hranic byvame do Tn ku nasim to ma 500km ☹ ale na velku noc sa chystam na Sr uz sa tesiim 😀 😀 😀 😀

misel1
19. feb 2012

@karinka2105 uz tak skoro mas priznaky???no ja zatial nic ale dnes rano pri "snazilkovani " s manzelom ma to dost bolelo tak tiez neviem co sa deje ☹ ☹ ☹

karinka2105
19. feb 2012

@misel1 ja vacsinou tyzden pred ms mam uz bolesti v podbrusku sem tam,...zeby sa tam nieco dialoo?

kemonka
19. feb 2012

@danuska111 joj tak ja ti neviem poradiť, teda len si myslím, ale teraz sa toho vela menilo a nechcem ti poradiť zle. Teraz je od februára po novom, najlepšie by ti bolo v januári zrušiť a ešte v januári sa prihlásiť na novo, lebo potom ku koncu januára to mali všetkým rušiť, či ako - keďže od 1.2. sa už berie do uvahy len celý balík. Jedine že by si začala platiť celý balik poistení ale to asi najlepšie ti poradia v Socialnej poisť. nechcem fakt zavádzať, keďže mám z toho trochu zmetok 😀

kemonka
19. feb 2012

@janusa_ chodím do Martina. A hej mala som tooolkych doktorov už za tie roky, a zaujímavé, že žiaden z nich nič nerobil, v živote mi nikto nebral ani hormonálny profil 😒

misel1
19. feb 2012

@karinka2105 no nemam tusenia co to moze byt alebo pride mrcha este skor ako planujem,hmm?nemam ani tucha....nechcem si robit zbytocne nadeje a potom zase sklamanie ako kazdy mesiac tak uvidime ale nadej je tu ta umrie az ked mrcha dojde 😉 😉

kemonka
19. feb 2012

@janusa_
@januliatko1985
hihi kuk dnes môj graf 😀 nieže by stúpal ale klesá 😝 ale vyzerá to tak, že asi dôjde MS načas, lebo ma zase začali bolieť prsia a kríže

karinka2105
19. feb 2012

@misel1 tak tak a kolko sa snazite?

misel1
19. feb 2012

@karinka2105 skoro uz dva roky a medzi casom bolo mimomaternicove a teraz bojujem len s jednym vajecnikom ale vsetko uz pod dohladom lekara,ale nevzdavame to kedze doktor povedal ze som zdrava a ten jeden vajecnik prebera funkciu aj za ten co chyba 😒 tak nech len maka a nieco aj vyprodukuje 😀 😀

severankaa2
19. feb 2012

@kemonka áno už mám jedného syna má 7 rokov.

karinka2105
19. feb 2012

@misel1 tak neh sa poponahlaa🙂)
ja som zacala brat kyselinu listovu tento tyzden iba,sak nacoo...hihi

misel1
19. feb 2012

@karinka2105 ja neviem ako sa tu to vola beriem tabletky femibion tie su pred tehotenstvo az do 6 tyzdna tehotestva sa mozu brat ale stoja na mesiac 15ecok dost ale dufam ze pomozu...

karinka2105
19. feb 2012

@misel1 a ako dlho ich beries?
aj tu mame take ..

misel1
19. feb 2012

@karinka2105 a nevies ci su neni lacnejsie???zacala som ich brat v oktobri a teraz poslednych 20 dni som mala od doktora aprednislon povedal ze to len pomoze ze to je na vsetko tak uvidime preto sa neviem dockat tej soboty ci to vsetko funguje ale nie.....

karinka2105
19. feb 2012
misel1
19. feb 2012

@karinka2105 ja berem tento aleten som v tejto lekarni nenasla,to co ty si dalal ze az od 13 tyzdna tehu...ten tvoj je az potom mojom na pokracovanie