icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

misel1
19. feb 2012

@karinka2105 a nasla som ho inak vyzera a je lacnejsi o par euro...ale zevraj najlepsie co aj doktro poradil..http://www.mojalekaren.sk/femibion-800-30tbl/

karinka2105
19. feb 2012

@misel1 tak toto potom to je do 12 a pred otehu
http://www.mojalekaren.sk/femibion-800-30tbl/

misel1
19. feb 2012

@karinka2105 a ty to tiez beres lebo tam pisu tiez kyselina listova je v tom ci nieco ine beries???

karinka2105
19. feb 2012

@misel1 no ja beriem kyselinu listovu,neviem cil nazov,to len doberam co som mala doma a potom asi skusim toto....

misel1
19. feb 2012

@karinka2105 no vsak len na nas zarabaju cele lekarstvo...ale raz to klapne...utekam varit lebo takto budu na ober obzerance hihih..papa 🙂

karinka2105
19. feb 2012

@misel1 oki,pa,idem aj ja ,dobru chut

maryjou
19. feb 2012

@karinka2105 nevadí nebudúce nepríde.. 😉

katty27
19. feb 2012

@wolawka http://calendar.zoznam.sk/menstruacny-kalendar.... som sa aj podľa toho,,lebo som mala pravidelný 28 DC 🙂

petacvicka
19. feb 2012

@kemonka ... no snazime sa o prve... najskor sme mali plno planov, kupit byt, zariadit a babatko sme nechali cakat.. a teraz ked mame vsetko a chyba uz len babatko tak nie a nie prist :( dufam ze buduci tyzden mi prinesie len dobre spravy... a ked nie tak budeme dalej pracovat na babatku 🙂

zora256
19. feb 2012

@janusa_ ÁNo,našťastie,ak je doma brat,alebo otec,ktorý nás môžu zaviesť kam treba na aute🙂,Ale zriedka sú doma:-/Tak sa veľmi nikam nehrniem s malým,len v dedine kočíkom😀

janusa_
19. feb 2012

@zora256 to mas potom dobre ze ti rodina pomaha 🙂 a kam by si chodila aj v dedine je dobre a niekedy lepsie nez v meste.

janusa_
19. feb 2012

@kemonka tak niektory lekari su teda poriadny ignoranti 😖 hoci by mala dojst ti mrcha hlavne je ze dojde ze sa budes moct nastavit na pravidelnejsi cyklus 🙂

crapula
autor
19. feb 2012

@petacvicka ahoj, no ja si myslim tiez, ze cim viac sa clovek na to sustredi a chce, tak just to nejde. a az teraz ste sa zacali snazit? inak nam sa to podarilo, ja som tehotna v 7.tt. 🙂 vobec neviem ako sa to podarilo, lebo vtedy som si myslela, ze plodne dni nemam, asi mam nejak ovulku posunutu. neriesili sme a podarilo sa.

katty27
19. feb 2012

@misel1 aj mna to pri "snažilkovani" dosť bolelo,,a pritom som už bola tehu,,

kemonka
19. feb 2012

@petacvicka držím palce, nech sa podarí - určite sa podarí, len treba na to prestať myslieť, ja to napr. neviem 😀 hihi

janusa_
19. feb 2012

@crapula
@katty27 ale nas tu je oktobroviek 🙂

kemonka
19. feb 2012

@janusa_ hej ved aj to by bola utecha, že MS došla a upravila sa, no uvidíme, čo príde, ale tehu by to nemalo byť, kedže ani teplota ani ovu testy to nenaznačili 😀

janusa_
19. feb 2012

@kemonka ale ked budes mat pravidelnejsi cyklus tak sa vam bude urcite lahsie snazilkovat 🙂

crapula
autor
19. feb 2012

@janusa_ ahoj, kedy ti termin vychadza? 🙂

janusa_
19. feb 2012

@crapula ahoj, 29.10 zatial priblizne 🙂 a tebe?

kemonka
19. feb 2012

@janusa_ tak hej, ale ked to bude anovulačné, tak asi len nejakými liekmi sa to zase musi upraviť, ty si tušim ten clostyl brala, že?

janusa_
19. feb 2012

@kemonka task to mas pravdu bude sa to musiet upravit liekmi ale lieky castokrat pomozu 😉 a ano brala som teraz clostyl- 1.krat a pomohol 🙂

janusa_
19. feb 2012

@kemonka ved uvidis co ti poviedia v heliku on iurcite najdu nieco co ti pomoze 🙂

janusa_
19. feb 2012

Zienky prajem vam este prijemnu nedelu my sa ideme sankovat 🙂 ech a to som si chcela pospat.

crapula
autor
19. feb 2012

@janusa_ 2.10 podla ms a 3.10 podla ultrazvuku. vidime sa v oktobrovkach radsej.

januliatko1985
19. feb 2012

@kemonka vyvolavacku zatial nie, vysledky budu o 10dni a podla vysledkov HP uvidii, ze ci da albo nie, bude mi robit vnutorne sono, tak uvidi, ci sa ta sliznica zlepsila, alebo nie.a veru mas taky vselijaky grafik, zeby anovulak? 😒

misel1
19. feb 2012

@katty27 boze moj ja tu sobotu asi nedockam,a preco to bolelo nevies dovod???ja uz nechcem testovat do soboty ale pochybujem ze to vydrzim hihi 😵 😵 😵

maryjou
19. feb 2012

@misel1 no ja tiež MS nič, tiež neviem čo sa deje keď tehu tiež nie...hm..tento mesiac je čudný, a to mávam MS ako hodinky...už sa vidím že behám po vyvolávačkách..sakra

maryjou
19. feb 2012

majte sa my ideme na karneval... 😉

misel1
19. feb 2012

@maryjou sis iista ze ziadne tehu???ako dlho uz po???