V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
Dobre ranko prajem 🙂 Ja ešte dnes posledny den marodky a od zajtra do robotky 😝
@marecek1 JA NIč NOve... Stale beriem tie lieky, takže my ešte čakame a snažime až o mesiac. Už na sviatky na t skočime 😀 No som zvedava čo z toho ked ešte vela vela dojčim, už som sa aj snažila to trocha obmedziť, ale neda sa. Maly typicky baranček, takže si ide za svojim aj cez mrtvoly 😅
Ahojte kocky,, vy uz snazilkujete alebo sa len chystate na rok 2012..??? 😉 🙂
@momamo ahoj 🙂 my sa s manželom snažíme už trošku dlhšie... :(, :(,, a nedarí sa nám, preto som sa aj zapojila do tejto diskusie, lebo tento rok vidím dosť "blede", takže som sa pripojila aj k snažilkám na rok 2012. je nás tu viac takých 🙂 v podstate toto naše snažilkovanie 2011 je teraz akousi predprípravou, lebo som mala problémy s ovuláciou, mala som predpísaný clostil, takže neviem-neviem, či stihneme niečo poriešiť už do Vianoce, keby - bola by som najšťastnejšia babenka na svete 🙂 🙂
@momamo my sa snažilkujeme už asi od mája, takže tiež rovnako ako ty pol roka, ale to tak bolo všelijako, vyzerá to že sme stále minuli ovulku, a páči sa mi, ako ťa doki sleduje, to mne nič také doktorka nerobila, ☹ a chcem ju zmeniť a pýtať si všetky vyšetrenia, už mám jednu vyhliadnutú, ale až po novom roku to zmením, lebo do konca roka nestíham sa tomu venovať a chodiť na gyndu teraz.....a kolko máš rokov? Snažíte sa o prvé bábo?
@kemonka ano aj ja som rada ze mam takeho super doktora a to som predtym mala strasne sprostu doktorku ale moj drahy mi vybavil tohto ..Mam 21 rokov a ano snazime sa o prve babo a ty.? ... Nho uvidime, velke nadeje vkladam do zajtrajska,,verim tomu ze je vsetko v poriadku a uz len snazit sa a budeme statsni ... Aj pijes caje alebo uzivas nejake vitaminy..??
@momamo My už o druhé, ale poviem ti túžila som po prvom, ale teraz 100x tolko silnejšie túžim po druhom bábu 😀
a ja užívam vit. E, kyselinu listovú a pijem alchemilkový čaj....teraz momentálne pijem ženský čaj Gynastan, tam je zmes takých bylín aj alchemilka, miší chvostík, materína duška, atd...
tak držím palce zajtra, dúfam, že ti povie samé dobré správy že ovulka je tu a idete na to 😀
@kemonka kiez by si mala pravdu s tym zajtrajsok.....Ja som pila alchemilkovy caj asi nejaky mesiac a potom som sa pravdu povediac prestala .. a ako casto ho pijes..?? od prveho dna mrchy az po ovu..??? vitam E..?? ako nejaky sumak, vitamin, tabletu alebo aky..??? kyselinu listovu som uzivala v podobe femibion ale tiez iba mesiac nejako mi nerobil dobre ... a prve babo ma kolko rockov..??
ahojte..ja nejak nestiham, tak si vas citam tak sporadicky.... uz netrpezlivo cakam kedy prejde mesiac po kyrete/ v piatok budu 3 tyz/ a co ma caka na moje dni, som velmi zvedava.
Pocity sa vo mne striedaju, viem si rozumovo vysvetlit co sa stalo ale aj napriek tomu ten pocit prazdna v sebe stale mam a bojim sa co bude. Doktorka mi predsa len vyzdvihla ze najlepsie by bolo pockat cim dlhsie, mam v tom chaos....ale asi pockame nejake 3mes a skusime. Kazdopadne sa tesim konecne na sex, ktorý mi bol zakazovany pocas tehotenstva a na teplu vanu 🙂
@vejula ahoj, my dve sme na tom rovnako... rovnako stare babo, stale dojcime... a tiez snaha o babo... 😀 snad som nasla spriaznenu dusu v tomto... 😉 len ja mam ten problem, ze ja som este od porodu nezacala menstruaovat 😝 takze tu nasu snahu vidim dost biedne... podla dokiho mam len 2% sancu otehotniet, no tak uvidime, ako vravis, "moznoze motyka vystreli a nam sa zadari"
@lie83 mrzi ma ten kyret, no dalsie tehu uz bude v poriadku uvidis... len musis verit... ten pocit prazdna poznam velmi dobre, ono to potrva dlho kym to uplne preboli, ale raz bude dobre... na taketo stavy je najlepsie dalsie tehu... inak, kdesi som citala, ze pri potratoch, ked musel byt robeny aj kyret, tak sa odporuca pockat s dalsim tehu aspon 3 mesiace, aby sa maternica zregenerovala... ak sa plod potratil prirodzene a nemuseli zenu cistit,tak sa moze snazit hned po prvom cykle... My sme pockali 3 mesiace, aj ked mi lekar doporucoval pockat rok, a nastastie to vyslo a ja som uspesne donosila... takze hlavu hore, a bude dobre...musis tomu verit
@magic08 ahoj, tak ja mam prave prvu mrchu teraz, tiež som doteraz nemenštruovala, ale tak počitam, že to teraz bude aj tak všetko take rozhadzane a menštruacia mi bude chodiť ako sa jej zachce, takže na nejake počitanie dni to nevidim 😀 😀 😀
A ako sa dočite? my často a aj v noci ešte zo 3 krat. Takže asi tak 😅 cez den to nepočitam, ale najintenzivnejšie je to podvečer, medzi tou 18 až kym nejde spať, čiže 21
no vidim, ze mame velmi podobne dni. Moja mala dokaze prist a opytat si "titi" aj kazdy desat minut cez den... Ked sa nudi, tak hned je na prsniku... Takze v podstate sa necudujem, ze mrchu este nemam, no snad sa dostavi uz coskoro. Noci su u nas vselijake... su noci, ked sa zobudi na dojcenie len raz a po 10 minutach sa vyvrati a spinka dalej, alebo ako teraz posledne noci su katastrofalne... napr. dnes sa zobudila okolo 2 v noci, tak som jej dala cici, po 15 minutach sa uplne prebrala a bola hore do 5.30. a to sa opakuje s roznou casovou vydrzou bdenia uz niekolko noci... neviem ci je to normalne, aby tak stare dieta nedokazalo prespat celu noc... su noci ked som uz zufala... A inak, vecere su ja u nas najintenzivnejsie, len nasa mala chodi spat nieco pred desiatou...
@magic08 tak moj maly tiež ma take dni, ale teda on sa neprebere uplne lebo mu to nedovolim ale uspavam ho asi na 5 krat.. čo dam cicik už sa zda že v pohode a za chvilu len mrkot a cici cici tak zas a to sa opakuje až mam nervy občas. Ale ja viem čim to teraz je, ma sopliky a ťažko sa mu dycha to ho budi.
No a kedy je malička narodena? my sme 9 aprila
@magic08 možno zubky??? nam teraz idu očaky....
No spaval mi tak hodku a pol, ale teraz ako je chory tak spinka dve a pol hodky, asi to potrebuje vyspať. Ale som rada, chudato. Taky je zachripnuty, ledva rozprava, moje male. ODomna to chytil, ale už je lepšie už aspon že horučky nema. A vy cez dne kolko spavate?
@vejula no poznam to,aj my sme si presli soplikmi, 3 tyzdne sme sa snimi trapili, no boli bez horucok nastastie, brali sme Zodac, tak to bol tyzden jediny co som sa vyspala v noci.. 😀 ha-ha decko na liekoch a ja spokojna ze spim... to mi uz je teda...
my spinkame tak 1,5 hod. niekedy trosku dlhsie, no nidky nie viac ako 2 hodky.
a zubky neivem, mame vsetky, az na posledne stolicky...
ci kolko ma mat zubkov destky chrup... 20 nie?
@momamo prvé má 2,5 roka, no alchemilku som pila každý deň, až tu som sa dozvedela - neviem ktorá spomínala, že od ovu sa už nemá piť, tak už teraz podla merania BT si najbližšie dám pozor a prestanem piť, no a ten vit. E to sú tabletky. Niekde som čítala na nejakom fore v ČR, že vela si ho pochvalovali, že s nim otehotneli rychlejšie, tak som si aj ja kúpila...beriem kys. a E asi tak od začiatku novembra, no a čakám ovulku, ale nechodí celý november 😖 , no ale brala som koncom oktobra antibiotika, tak možno aj to ovplyvnilo , netuším 😕
inak, baby viete ze pravidelne uzívanie vitaminu E, znižuje tvorbu vrások...? 😀
@kemonka tak ja si najskor myslim ze to bude tym ze si bola chora a bola na antinbiotikach, bud trpezliva ovulka urcite dorazi a mozte sa snazit .. ja radsej teraz nic neberiem, uz len preto lebo uvidim co mi zajtra doktor povie a aj sa ho spytam co je najlepsie uzivat na zvysenie plodnosti a podobne veci .... Potom ti dam vediet,,co napriklad on odporuca, ale ja by som hlavne aj tak chcela ostat len na vitaminoch a podobnych veciach zlozenych na prirodnej baze.... 🙂 😉
no nasla som to, dieta ma 20 mliecnych zubkov, takze nam este chybaju posledne stolicky teda 5-tky, mame 16 zubkov...

@nelicefo ve´d aj ja sa teším, som ho nakopávala už dva roky 😀 tí chlapi