icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

misel1
23. feb 2012

@martinatavodova no bohvie co mam s tym cyklusom vsak dufam ze dnes po doktorovi budem mudrejsia...manzel bol na spermograme tak uvidime dnes ci jeho chlapci pracuju tak ako maju alebo sa ulievaju 😀 😀 😀

martinatavodova
23. feb 2012

@gloria13 ahoj 🙂 tak to by si aj mohla byt..ale skus ten test ved mozno naozaj daco tam uz bude... ja ma mrchu dostat 28-29.2. tak uvidim ci bude mrcha alebo nieco ovela lepšie 🙂

martinatavodova
23. feb 2012

@misel1 fiha to je super tak som zvedava napis potom ---kedy ides?

magic08
23. feb 2012

@gloria13 ahoj, na co cakas... testni.. 😀 verim ze budu // ved kolko ti uz meska mrcha? viac ako zvykne, ci? to spinenie je podla mna celkom dobre znamenie, ze si tehu. urcite bez urobit test... cakam na vysledok... 😀

puhinka
23. feb 2012

@supi ,koľko ste sa snažili,keď rezignuješ?

@gloria13 ,no že špiníš v období,kedy si mala mať MS a inak mávaš pravidelnú,tak to môže byť tehu,pretože ja keď som otehotnela s mojim Igorkom,tak v deň očakávanej MS som mala mierne špinenie,ešte som si dala aj vložku a nadávala na celý cyklus a Ms bolesti,no došla som domov a vložka bola prázdna...a taká aj ostala...pre negatívny test som ale počkala ešte skoro tri týždne a až potom som išla k doktorke,bola som v 8 tt 🙂 najkrajší deň 🙂

janka369
23. feb 2012

Baby,vy ste tu už hotové odborníčky ,tak dúfam,že poradíte. 30.1.2012 mi vybrali mirenu 2.2. som mala mrchu,ale asi len 2 dni,potom 8.2. tiež 2 dni. O mimi sa snažíme každý 2-3 deň a už asi 3 dni mi je nejako na figu, som unavená, niekedy mi je na zvracanie-napr. včera pri vôni pečiva, ak niečo zjem tak mi je čudne, ale podľa všetkého by som mala mať plodné dni len teraz v tomto období a podľa výtoku vyzerá,že ich mám teraz. Je toto pri ovulke normálne? Alebo je možné,že by sme sa mohli začať tešiť? Normálne som zmätenáááá 😀

mauerka
23. feb 2012

@misel1 Tak citam, ze kramy dorazili aj k tebe... co uz, drzim palce s mangelovymi vysledkami, aspon budete vediet...

karinka2105
23. feb 2012

@misel1 super..neh sa dariii

severankaa2
23. feb 2012

Tak som v duchu verila že nedojde mrcha a ona si prišla. Normálne ma vytočila verila som že nepríde.

maryjou
23. feb 2012

@misel1 no nieje to dobrá správa ale možno v práci sa odreaguješ od myšlienok a tehu na teba skočí hneď!!!!
a ja som stále nedostala... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

miminka327
23. feb 2012

Ale Vas tu je 🙂 ,tak aj sa pridam ... ak mozem ..pekny den Vaaam

miragee
23. feb 2012

ahojte aj ja sa pridavam. s manzelom sa snazime od jula a stale nic, zacinam uz byt skepticka a bojim sa, ze niekde bude problem :(

magic08
23. feb 2012

@miragee aj meria BT ?

@miminka327 vitaj medzi nami.

ja.nu.la
23. feb 2012

@miragee tu ťa baby nakazia a hneď otehotnieš 🙂

katarinkam
23. feb 2012

Caute baby a buduce tehulky, mi sme sice zacali minuly rok no dali sme pauzu koli praci no uz to asi nevydrzim cakat ked vidim vsetky kamosky s krpcami okolo seba. Minuly mesiac aj mrcha meskala som sa tesila ze uz to prislo,no nic 😒 ale tak dufam ze coskoro sa zadaria na vianoce budeme traja 🙂

miragee
23. feb 2012

@magic08 BT meriam, treti mesiac, aj som testovala ovu, ale mam velmi nepravidelnu mrchu, mala som 54 dnovy cyklus, teraz mi to postupne klesa na 40. by som skrachovala na tych testoch, tak som sa rozhodla merat.

miragee
23. feb 2012

@ja.nu.la 🙂 si zlata, no v to dufam 🙂 vidim, ze ty uz babo mas a este sa snazite o jedno?

magic08
23. feb 2012

@miragee skus sem hodiť kukneme sa na to. Nebola si u dr. s tounepravidelnou mrchou?

magic08
23. feb 2012

@miragee hodiť grafy som myslela 🙂

mauerka
23. feb 2012

@maryjou Ale to je pozitivna sprava, ze este nemas ms! 🙂 Ved to uz je peknych par dni, co ti meska...no vidis, teraz je cas na testik, nie vtedy kedysi... Drzim prsty!

puhinka
23. feb 2012

@janka369 ,a koľkatý si vlastne DC?

puhinka
23. feb 2012

@severankaa2 ,nevešaj hlavu 🙂

puhinka
23. feb 2012

@maryjou ,ej ej,že by? 🙂 robila si si test?

puhinka
23. feb 2012

@miminka327 ,vitaj 🙂

puhinka
23. feb 2012

@miragee ,,vitak medzi nami a nestrácaj nádej,u doktorky si bola?

puhinka
23. feb 2012

@katarinkam ,držím palčeky 🙂

monulik23
23. feb 2012

Dobrý deň. Chcela by som od Vás jednu radu. S priateľom sa už tri mesiace snažíme o bábo a stále mi prišla menštruácia. V novembri minulého roka som vysadila tabletky Tri-regol a už ich vôbec neberiem. Kúpila som si aj tabletky Calibrum babyplan na plánovanie tehotenstva, tak neviem, či sa podarí. Mohli by ste mi nejako pomôcť.
Ďakujem

severankaa2
23. feb 2012

@puhinka nie nevešám len ma to sklamalo.

maryjou
23. feb 2012

@mauerka hej hej ale kým to nepozrie mudr tak počkám..a test nemám, v meste som nebola... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

puhinka
23. feb 2012

@monulik23 ,sleduješ si ovulku a plodné dni ?