V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@gloria13 ahoj 🙂 tak to by si aj mohla byt..ale skus ten test ved mozno naozaj daco tam uz bude... ja ma mrchu dostat 28-29.2. tak uvidim ci bude mrcha alebo nieco ovela lepšie 🙂
@misel1 fiha to je super tak som zvedava napis potom ---kedy ides?
@supi ,koľko ste sa snažili,keď rezignuješ?
@gloria13 ,no že špiníš v období,kedy si mala mať MS a inak mávaš pravidelnú,tak to môže byť tehu,pretože ja keď som otehotnela s mojim Igorkom,tak v deň očakávanej MS som mala mierne špinenie,ešte som si dala aj vložku a nadávala na celý cyklus a Ms bolesti,no došla som domov a vložka bola prázdna...a taká aj ostala...pre negatívny test som ale počkala ešte skoro tri týždne a až potom som išla k doktorke,bola som v 8 tt 🙂 najkrajší deň 🙂
Baby,vy ste tu už hotové odborníčky ,tak dúfam,že poradíte. 30.1.2012 mi vybrali mirenu 2.2. som mala mrchu,ale asi len 2 dni,potom 8.2. tiež 2 dni. O mimi sa snažíme každý 2-3 deň a už asi 3 dni mi je nejako na figu, som unavená, niekedy mi je na zvracanie-napr. včera pri vôni pečiva, ak niečo zjem tak mi je čudne, ale podľa všetkého by som mala mať plodné dni len teraz v tomto období a podľa výtoku vyzerá,že ich mám teraz. Je toto pri ovulke normálne? Alebo je možné,že by sme sa mohli začať tešiť? Normálne som zmätenáááá 😀
@misel1 super..neh sa dariii
Tak som v duchu verila že nedojde mrcha a ona si prišla. Normálne ma vytočila verila som že nepríde.
Ale Vas tu je 🙂 ,tak aj sa pridam ... ak mozem ..pekny den Vaaam
ahojte aj ja sa pridavam. s manzelom sa snazime od jula a stale nic, zacinam uz byt skepticka a bojim sa, ze niekde bude problem :(
@miragee aj meria BT ?
@miminka327 vitaj medzi nami.
Caute baby a buduce tehulky, mi sme sice zacali minuly rok no dali sme pauzu koli praci no uz to asi nevydrzim cakat ked vidim vsetky kamosky s krpcami okolo seba. Minuly mesiac aj mrcha meskala som sa tesila ze uz to prislo,no nic 😒 ale tak dufam ze coskoro sa zadaria na vianoce budeme traja 🙂
@severankaa2 ,nevešaj hlavu 🙂
@miminka327 ,vitaj 🙂
@katarinkam ,držím palčeky 🙂
Dobrý deň. Chcela by som od Vás jednu radu. S priateľom sa už tri mesiace snažíme o bábo a stále mi prišla menštruácia. V novembri minulého roka som vysadila tabletky Tri-regol a už ich vôbec neberiem. Kúpila som si aj tabletky Calibrum babyplan na plánovanie tehotenstva, tak neviem, či sa podarí. Mohli by ste mi nejako pomôcť.
Ďakujem
@puhinka nie nevešám len ma to sklamalo.

@martinatavodova no bohvie co mam s tym cyklusom vsak dufam ze dnes po doktorovi budem mudrejsia...manzel bol na spermograme tak uvidime dnes ci jeho chlapci pracuju tak ako maju alebo sa ulievaju 😀 😀 😀