V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@severankaa2 u nás tak isto 🙂 ešte je to kratučko...
ahojte chcem sa spýtať, aký účinok ma alchemilkový čaj, načo je dobrý? lebo beriem calibrum babyplan a som zistila, že je to len doplnok nejaké vitamíny, mohli by ste mi nejako pomôcť? dakujem 🙂
keby aspon ta blba mrcha uz dorazila nech sa mozeme cim skorej zase snazit...dnes som 31 DC a nic, akurat bolesti uz asi 5 dni... 😖 😠
@monulik23 Vsetky tie BabyPlany ci Femibiony...su "len" vitaminove doplnky. Su to volnopredajnekombinacie vitaminov, kt. su potrebne pred/pocas tehotenstva vo zvysenej miere, takze od toho zazraky necakajme 🙂 Alchemilkovy caj je dobry na vytvotenie spravnej vystelky maternice, aby sa potencialne oplodnene vajicko mohlo dobre uhniezdit. Preto vhodne pit v prvej faze cyklu.
@janka369 ,joj,no neviem ti poradiť
@maryjou ,ale nooo...škoooda
nevadí,teraz sa budeme snažiť zároveň spolu konečne 🙂
@mauerka ,dobre si pripravená,jediné čo mi tam nesedí,je ten lubrigačný gel,ja som počula,že to má opačný efekt a pri snažení by sa nemal používať,no neviem...ty si to niekde čítala?
@mauerka ,jasné,j aťa chápem,aj keď ja mám 23,ale chápem,že ty to bereš smrtelne vážne a fakt ti to prajem,aby ti to vyšlo 🙂
bože babýýý,nestrašte ma s tou mrchou...ja ju nechcéééém 🙂
Obycajny lubrok. gel, co kupime v drogerke ma naozaj opacny ucinok - vytvori akusi barieru medzi spermiami a meternicou. Ale ten, co som objednala ja, je presne urceny na ulachcenie prieniku spermii - vola sa Conceive Plus - Gél na podporu počatia
@puhinka
Alchemilkovy sypany stoji cca. 1€ a Calibrum jasne ze ber dalej. Ked doberies, odporucam ja osobne radsej Femibion800 - v podstate "jeden fras" 🙂 ale Femibion ma dokazane lepsie vstrebavanie a vyuzitelnost tych vitaminov.
@monulik23
dnes sa mi stalo to ze som si nasla na wc troska bieleho hlienu na nohavickach mala som mat dnes MS....ale este nedorazila aj ma bolelo brucho ale uz to prestalo....a zaujimave je aj to ze ma prsia nebolia...Co znamena ten biely vytok ? to byva len pri ovulke nie??
@wolawka no tak to je zaujimave...aj mna minuly mesiac uz pred MS vyse tyzdna boleli prsia a teraz nic ani dnes v dem MS ocakavanej...
Ale zase ja som uzivala dufason na MS inak malokedy dostanem MS....a uz od decembra neuzivam lieky aj tym to moze byt u mna ze uz ich v tele nemam vobec
@maryjou ahoj,ja uz strasne bolesti,bruch a prs,takze cakam kazdy dnommm uzzz 😠 😠 😠
@severankaa2 hmm vtedy ma fakt prepadne smútok, že s tým nemôžem nič urobiť ☹ .... možno tento mesiac...ale je to asi len 50 na 50 😉
@karinka2105 ..ale to snád niee :-/
tak to som podobne ako ty teraz keď mám mrchu tak mám priateľa doma a keď bude ovulka tak bude v práci. Už teraz som z toho smutná. Ale stále je to 50 na 50. Musíme veriť.
@severankaa2 hej ja viem že sa to určite podarí....nám obom 😀 ...a toto je tvoje prvé bábinko 😉
nie ja už jedno mám ma 7 rokov a ty máš koľko detičiek?
@osicka36 nie ja už jedno mám ma 7 rokov a ty máš koľko detičiek?
@severankaa2 no ja mám dve cverenka má 10 a synček 9 rokov 🙂 .... a ešte by s me chceli malú bambulku 😉
@wolawka sak no co uz snad nabuduce,ale tak mm prisiel vcera,4dni pred ms,cize tento mesiac zase niccc
minuly mesiac to bolo to iste,ze prisiel akurat pred ms
@severankaa2 neboj sa podarí sa....tu sa to podarí všetkým kočkám,,,,,tak dúfam že aj mne... 🙂

Grep. dzus je dobry na plodny hlien, preto treba pit 4-5 dni PRED ovu, potom uz nie. B6 az PO ovu, ja budem davat k Femibionu800 este polovicu tbl. B6.
@magic08