icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

mauerka
24. feb 2012

Grep. dzus je dobry na plodny hlien, preto treba pit 4-5 dni PRED ovu, potom uz nie. B6 az PO ovu, ja budem davat k Femibionu800 este polovicu tbl. B6.
@magic08

miriamka3
24. feb 2012

@severankaa2 u nás tak isto 🙂 ešte je to kratučko...

monulik23
24. feb 2012

ahojte chcem sa spýtať, aký účinok ma alchemilkový čaj, načo je dobrý? lebo beriem calibrum babyplan a som zistila, že je to len doplnok nejaké vitamíny, mohli by ste mi nejako pomôcť? dakujem 🙂

supi
24. feb 2012

keby aspon ta blba mrcha uz dorazila nech sa mozeme cim skorej zase snazit...dnes som 31 DC a nic, akurat bolesti uz asi 5 dni... 😖 😠

mauerka
24. feb 2012

@monulik23 Vsetky tie BabyPlany ci Femibiony...su "len" vitaminove doplnky. Su to volnopredajnekombinacie vitaminov, kt. su potrebne pred/pocas tehotenstva vo zvysenej miere, takze od toho zazraky necakajme 🙂 Alchemilkovy caj je dobry na vytvotenie spravnej vystelky maternice, aby sa potencialne oplodnene vajicko mohlo dobre uhniezdit. Preto vhodne pit v prvej faze cyklu.

puhinka
24. feb 2012

@janka369 ,joj,no neviem ti poradiť
@maryjou ,ale nooo...škoooda
nevadí,teraz sa budeme snažiť zároveň spolu konečne 🙂
@mauerka ,dobre si pripravená,jediné čo mi tam nesedí,je ten lubrigačný gel,ja som počula,že to má opačný efekt a pri snažení by sa nemal používať,no neviem...ty si to niekde čítala?
@mauerka ,jasné,j aťa chápem,aj keď ja mám 23,ale chápem,že ty to bereš smrtelne vážne a fakt ti to prajem,aby ti to vyšlo 🙂

monulik23
24. feb 2012

@mauerka a ty máš ten alchemilkový čajík? a ak ano pomáha ti? prosím ťa nevieš koľko stojí, kebyže si ho kúpim môžem používať aj tie calibrum tabletky alebo ich prestať brať?

zuszana
24. feb 2012

@mauerka veľmi dobre si si to naplánovala a držím ti veľmi päste, aby ti to vyšlo, veru netreba na nič čakať, a ako sa hovorí pomôž si človeče aj Pán Boh ti pomôže a bude dobre, ak to človek cíti, treba preto urobiť maximum 🙂

wolawka
24. feb 2012

bože babýýý,nestrašte ma s tou mrchou...ja ju nechcéééém 🙂

puhinka
24. feb 2012

@mauerka ,inak ja beriem B6 na chrbticu,len tento mesiac som ho už nebrala,to niak napomáha?

mauerka
24. feb 2012

Obycajny lubrok. gel, co kupime v drogerke ma naozaj opacny ucinok - vytvori akusi barieru medzi spermiami a meternicou. Ale ten, co som objednala ja, je presne urceny na ulachcenie prieniku spermii - vola sa Conceive Plus - Gél na podporu počatia
@puhinka

Alchemilkovy sypany stoji cca. 1€ a Calibrum jasne ze ber dalej. Ked doberies, odporucam ja osobne radsej Femibion800 - v podstate "jeden fras" 🙂 ale Femibion ma dokazane lepsie vstrebavanie a vyuzitelnost tych vitaminov.
@monulik23

mauerka
24. feb 2012

@puhinka B6 vo zvysenej miere by mala ist PO ovu - priamo zvyšuje produkciu progesteronu a to je dobre hlavne v tej poslednej faze cyklu.

puhinka
24. feb 2012

@mauerka ,jáááj,to som nevedela,že je na to taký gel

no a magnezko som brala ja aj počas tehu a dlho,5 tabletiek denne,bo mi tvrdlo bruško

milacik3
24. feb 2012

dnes sa mi stalo to ze som si nasla na wc troska bieleho hlienu na nohavickach mala som mat dnes MS....ale este nedorazila aj ma bolelo brucho ale uz to prestalo....a zaujimave je aj to ze ma prsia nebolia...Co znamena ten biely vytok ? to byva len pri ovulke nie??

mauerka
24. feb 2012

Biely vytok praveze nebyva pri ovulke. Vtedy je skor sklovity a natahovaci. Biely je typicky pre poovulacnu fazu. Takze len dufat, ze nedorazi ms 🙂
@milacik3

wolawka
24. feb 2012

@mauerka tak tak,správne 🙂 ja ho už mám a čakám či príde alebo nepríde ms... zaujímavé,že ma ešte vobec prsia neboleli a ani nič,teda žiadne príznaky čo mávam pred menzesom...🙂

milacik3
24. feb 2012

@mauerka no nerozumiem ako je to mozne vsak ten som uz mala minuly tyzden a dnes som mala mat MS ale nemavam ju vzdy presne 28 DC takze moze aj meskat tak plus minus

milacik3
24. feb 2012

@wolawka no tak to je zaujimave...aj mna minuly mesiac uz pred MS vyse tyzdna boleli prsia a teraz nic ani dnes v dem MS ocakavanej...

Ale zase ja som uzivala dufason na MS inak malokedy dostanem MS....a uz od decembra neuzivam lieky aj tym to moze byt u mna ze uz ich v tele nemam vobec

wolawka
24. feb 2012

@milacik3 je to možné,že by si to mala z toho.. mne sa už aj nálada mení...ale tak neriešim,pri tej mojej smole tá mrcha príde :-/

karinka2105
24. feb 2012

@maryjou ahoj,ja uz strasne bolesti,bruch a prs,takze cakam kazdy dnommm uzzz 😠 😠 😠

osicka36
24. feb 2012

@severankaa2 hmm vtedy ma fakt prepadne smútok, že s tým nemôžem nič urobiť ☹ .... možno tento mesiac...ale je to asi len 50 na 50 😉

wolawka
24. feb 2012

@karinka2105 ..ale to snád niee :-/

severankaa2
24. feb 2012

tak to som podobne ako ty teraz keď mám mrchu tak mám priateľa doma a keď bude ovulka tak bude v práci. Už teraz som z toho smutná. Ale stále je to 50 na 50. Musíme veriť.

osicka36
24. feb 2012

@severankaa2 hej ja viem že sa to určite podarí....nám obom 😀 ...a toto je tvoje prvé bábinko 😉

severankaa2
24. feb 2012

nie ja už jedno mám ma 7 rokov a ty máš koľko detičiek?

severankaa2
24. feb 2012

@osicka36 nie ja už jedno mám ma 7 rokov a ty máš koľko detičiek?

osicka36
24. feb 2012

@severankaa2 no ja mám dve cverenka má 10 a synček 9 rokov 🙂 .... a ešte by s me chceli malú bambulku 😉

karinka2105
24. feb 2012

@wolawka sak no co uz snad nabuduce,ale tak mm prisiel vcera,4dni pred ms,cize tento mesiac zase niccc
minuly mesiac to bolo to iste,ze prisiel akurat pred ms

maryjou
24. feb 2012

@severankaa2 neboj sa podarí sa....tu sa to podarí všetkým kočkám,,,,,tak dúfam že aj mne... 🙂

maryjou
24. feb 2012

@puhinka veru tak ideme ďalej, my ženy sa nevzdávame!!! 😉 😉 😉 😉 😉