V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
A môže to byť aj tak,že ak človek na to mysli tak to privolá 😅
@mauerka no teeda. tak si sa super vyzbrojila vitaminmy a cajikmi, super, dufam, ze ti to pomoze, veru uz nemas 20.a budes aj testovat? jja teraz momentalne netestujem, chcem si pocakt na tie vysledky HP.ja momentalne pijem alchemilku, bereim vitaminE a zelezo, a este aj magnezko, to je dobre na ukludnenie 😅 rada by som to tiez nechala na prirodu, ale s mojou ms mi bude musiet asi dr pomoct, stale ju nemam, uz som z toho na nervy a som objednanna na 5.3 😒
@puhinka ja viem, ale som z toho smutná, že už 3 mesiace nič. ak mi aj teraz v marci prídu, tak asi pôjdem doktorovi, nech mi nejako pomôže, strašne chceme bábo, ani na to vôbec nemyslím, som v pohode, nestresujem sa, skusím si nedávať hore nohy, ako tak čítam, tak niektoré sú tehotné ako im závidím. ☹
@maryjou môžem sa k vám pridať do ďalšieho kola aj mne prišla mrcha mrchavá.
no tak ja sa pridávam tiež.... zas a znova ...mrcha jedna hnusná 😠
Tesim sa, ze ste si precitali moj "bojovy plan" 🙂 A jasne, ze som to sem dala pre inspiraciu. Len bacha - treba dodrziavat aj tie dni cyklu - napr. soju papat uplne na zaciatku, nie neskor ako taky 10DC, lebo potom moze sposobit prave opak /su tam fytohormony, kt. maju zaucinkovat na zaciatku cyklu/. Vitamin E je tiez dobre brat ako pise @januliatko1985 , to by mali aj nase polovicky, ak sa vam podari "namotivovat" ich. Ja som svojho chlapa našalila na Macu, papa poctivo /ked mu prichystam aj s vodou 🙂 / uz mesiac a pol. Led oni nevelmi radi prezivaju ten nas "chaos" okolo otehotnenia. Ale tak je to dobre, nech je rovnovaha...A napr. tu B6 zase az PO ovu, nie pred.
@2609 Femibion800
Kupila som si nove Zdravie, este nemam preluskane, ale videla som tam prave clanky s "nasou" tematikou, tak vam davam tip ked pojdete okolo trafiky 🙂
babule otázočku mám. 5 ty deň užívam z DM drogerky A-Z Mama tabletky a mám pocit že ma z nich bolí hlava.Končí mi dnes mrcha myslela som že to mám z nej ale za normálnych okolností ma tekvica bolí prvé dva dni a pak je dobre.Neviem či to môže byť z tých tabletiek alebo mám hľadať inú príčinu.Máte s tým skúsenosť,alebo ak ste začali užívať vitamíny alebo vyž.doplnky stalo sa vám že by ste mali dáke vedľajšie účinky ?
@mirellka S tymi vit. co spominas vobec nemam skusenost, nepoznam zlozenie. Mna nikdy po vit. doplnkoch hlava nebolievala. Skor pri zmenach pocasia, nizkom tlaku... ale nemyslim si, ze by to malo suvisiet s tymi vit. Predsa len, tie davky tam su myslene ako DOPLNOK, ma to daleko od nejakych extra terapeutickych davok.
Ale skus vysadit na 2-3 dni a potom zacni zase brat a uvidis sama.
a chlapi vasi co beru? chcem zajtra zbehnut do lekarne, tomu svojmu chcem kupit E, C, B- complex....este nieco treba?????? to som zvedava co mi na to povie 😀 😀 😀
@severankaa2 vitaj!!! jasné môžeš...koľko sa snazíte??? my od decembra.... 🙂
A skusali ste aj kvapky gynex tu som na stranke citala ze kvaplky pomohli vela zenam k otehotneniu
tak dievčatá pripájam sa tiež 😒 mrcha dorazila dnes 😝 ... ale nevadí ide sa ďalej a v marci mám narodky 😉 ...už viem aký darček by som si želala 😀
tak nám všetkým držím palčeky 🙂
Boliiiiii ma hlava ☹ dnes mi teplota klesla o 0,2 stupňa, takže ovu nepotvrdená ☹ len dúfam, že zajtra teplota vystúpi anebude zas anovulak ako minulý cyklus :-P
@mauerka hmm..presne viem o čom hovoríš 😉 ..tiež som si povedala čím skôr tým lepšie.... tiež som nasadila kyselinu listovú a pijem alchemilku
ja ani nemôžem povedať, že sa nám nedarí.... teda nedarí ale byť spolu keď mám ovu 😝 ..keďže chodí na dva týždne preč.....najhorší pocit keď viem, že mám ovu a žubrienky 900km odo mňa 😠
....tak pevne verím, že tento mesiac to bude lepšie 🙂
@mauerka asi aj tak urobím,myslím že to mám z toho lebo nemávam ináč zdrav. problémy,kúpila som to len tak keď som bola v DM ani som to nejak neplánovala bo som si povedala že nechám to ešte tou prírodnou cestou a ak by sa nezadarilo s nasl.ovu tak nasadím riadne doplnky ...aaaaaaaaale neodolala som,skúsila som 😀 😀
Muzske spermie zreju okolo 70 dni. Takze az niekedy o dva mesiace sa prejavi to, ked vas mm teraz zacne "nieco so sebou robit". Ako som spominala, moj berie Macu uz mesiac a pol a planujem v tom zotrvat /dufam, ze aj on 🙂 Inak pre muzov okrem Maci len to Ecko a PESTRU STRAVU - dostatok zeleniny.
@supi
@maryjou ďakujem ja som vysadila na začiatku decembra antikoncepciu a asi od januára sa snažíme no zatial sa nepodarilo.
@osicka36 presne viem ako sa cítiš keď ovulka už je a on je daleko od teba ja mám taký istý prípad

Môžno to je naozaj tak,že treba vypnúť-aj keď je to ťažko ☹ Pri prvom som tiež na to stále myslela a potom sa mi nejako podarilo vypnúť,lebo som sa tešila na dovolenku a počas nej som na to vôbec nemyslela a bolo to 🙂 🙂Tak sa aj teraz pokúšam na to nemyslieť aj keď je to ťažké -tak musím pouvažovať o nejakej dovolenke 😀 😅 Tak teraz mám plodné dni-takže sa uvidí čo donesie tento mesiac či // alebo mrchu 😖