V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@kemonka ahojky, tak uz si pri malej? ja som dnes poobede vyprevadila mojho drobca k babke na Spis, juuj ale tak mi je smutnoooo, pride asi az v utorok alebo uz v pondelok, uz teraz sa neviem dockat.akurat sa chystame s mm do kina, tak sa neviem dockat.a tu asi nic nove....a ty?
@kemonka ahojky.. ja som sa dnes pripojila 🙂hura uz som tehu a trvalo nam to len 2 mesiace 🙂)) tesime sa vsetci na nase 1. baby 🙂
@januliatko1985 heeej, včera došla pre mňa, a dnes sme sa všetci vrátili 🙂) ale som si aspoň vybavila veci a oddýchla, i keď najprv som išla vlakom s plačom 😀
ale taaaaak došlaa chorá, to s chlapom ju nechať, tak asi tak, a keď už ochorela, tak mohol povedať, a mohli ostať doma a ja by som došla sama domov, no ale už spí maličká, tak dúfam, že jej skoro prejde
@petacvicka gratulujem k tehu 🙂 ako sa vám to podarilo? robila si si ovu testy alebo merala teplotu ??
@petacvicka jeej gratulujem to je skvelé 😉
cítim pravý vaječník, hádam čoskoro príde ovu a tentokrát by to už mohlo vyjsť, strašne si to prajem 😖
@julinka88 Ahoj!
A ako ten kalendár funguje?Vedela by si aj mne vypočítať?
@kemonka Ahoj!
Ja čakám na ms,keďže som prestal brať Hak som zvedavá na koľko dní dorazí,mal by prísť pondelok,alebo piatok,ja sa vtom moc nevyznám,kedy je pri Hak prvý deň a odkedy sa rátajú dni,keď sa sním prestane.Ale tak ma už aj pobolievajú kríže a podbruško ako pred ms,nuž uvidíme,ale zrejme dorazí možno už aj zajtra.
cafte kocky, mozem aj ja??? my sme chceli zacat snazilkovat koncom roka, no nevydalo 😅 uz sme sa neplanovane rozrastli 😅 😅 😅 medzi Dominikou a Miskom je 18mesiacov a medzi Miskom a dalsim babom bude 15 mesiacov 😅 co uz, vyslo, tak sa tesime 😉 sice som bola trosku v soku, ale zvladneme....na Dominicku sme cakali 3 roky, tak to teraz asi dobiehame 😅 😝 😀
@janusa_ Ahoj!
Ja mi veľmi ľúto,že sa tvoje tehulkovanie tak rýchlo skončilo,neboj,bude ešte ďalšie,a všetko bude ok,taký je osud,stým nič nenarobíme,všetko zlé je na niečo dobré,keď viete kde bol problém,tak nabudúce,to určite nabudúce bude vporiadku a budete sa tešiť z bábätka.Vieš čo nezabije to posilní,Držím palčeky aby si bola čoskoro vporiadku a zavítal kvám ešte tento rok anjelik,ktorý vás bude veľmi ľúbiť a ostane u vás 😵
@janusa_ to mi je luto mojaaa,tak ale ked viete kde bol problem,tak snad nabuduce uz bude vsetko okii
mne mrcha mrchata dnes rano dorazilaa,....a mm cez ovu uz nebude doma,takze dorazi aj ta dalsia,..ach jaj 😠
@katren gratulujemee
aj ja sa pridavam chcela by som pocat dietatko v tomto roku syncek ma uz rok aj pol.....
😉
@mirellka kupilka som si ovulacny mikroskop a podla neho som vedela plodne dni 🙂 naozaj to funguje a ktomu som brala kys. listovu, moj drahy bral zinok na rychlost spermii 😀 takze sme sa do toho poriadne obuli 🙂
Ahojte, ja som dnes rano vstala aka si zmierena s jemnym usmevom, asi to vsetko tak malo byt a mozno to bude odo mna hnusne- ale mam pocit ze je lepsie ze sa to stalo takto na zaciatku ako keby sa mal ostat neico neskor 😔 ale nevzdame sa raz to dotiahneme k // a potom aaz do konca 🙂
@osicka36
@karinka2105
@reiva dakujem za podporu 😔
@kemonka nemohla si vediet 😔 ale dakujem ti, pokracujem s vami snazilkami dalej.. a ty si sa ako mala?
@zora256 dakujem ti krasne moja 😔 verim tomu ze raz to dotiahneme do uspesneho konca a budeme sa tesit z drobceka, aspon vieme ze otehu mozme len potom budeme musiet nejak vydrzat 😔
Ahojte dnes je 30 DC a dost ma boli vajecnik a keby nahodou som bola tehotna tak toto je normalne ze boli ?? si myslim ze asi mam zase cystu ☹
@janusa_
ja som si super oddýchla ešte som nebola nikdy od malej preč, 2 noci sme neboli spolu, ale zvládli sme to nejako....a mala som vela vybavovačiek, tak 2 dni som v KE len behala.
Vybavovala som aj škôlku, ale všetko je preplnené, nikde už nie je miesto od septembra, tak som nešťastná, lebo neviem kde dám malú ked nastupim do práce ☹ ☹ ☹ Katastrofa. Normálne mi v jednej škôlke povedali, že už v brušku treba dieťa zapísať, že 2-3 roky sa u nich dopredu zapisuje 😨 😨 ved to je na hlavu
@petacvicka ahojky, ovulacny mikroskop? nieco take existuje 😀 ? kde sa da zohnat a ako to funguje?

@kacena85
ahoj, došla mi pošta, našla som si to dnes, vďaka 😉