V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
ahojte,nejaká nová tehulka tu je?🙂
Zaujimave citanie 😉
http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
@petacvicka ako to funguje ten ovu mikroskop? ako dlho bral tvoj drahý zinok?
@kemonka booze, to fakt tak dopredu treba dieta zapisat do skolky, to zeby uz teraz som sla, heh.nas MAtko pojde do madarskej, svokra by velmi chcela aby vedel aj po madarsky, ona je polovicna madarka, aj s nim rozprava po madarsky, daco uz rozumie, muz vie plynule a svokor je od Trnavy, a ja sem tam daco rozumiem, ja som spisiacka, to mna maly bude ucit 😅 ja proti tomu nic nemam, ze do takej skolky pojde, skor naopak, budem len rada, ked bude vediet o jeden jazyk viac.Takze sa chystas stahovat do KE hej? a kde presne, ktore sidlisko? 🙂
@mirellka Ak mojem svoje postrehy k tomu mikroskopu - presitala som mnozstvo prispevkov na roznych forach od zien, kt. si ho kupili a uspesnost skor nahodna, takze @petacvicka mala skor mozno stastie, ze to u nej zafungovalo. Radsej - ak nevies, kedy mas presne ovu - investuj do ovu testov, tie su spolahlive.
Kupila som si teraz pre zmenu inu znacku ovulac. testov ako min. mesiac, tak uvidime...
@ivi17 ahoj no pekne si to napísala..tak porad aj mne tu pani Svetlanku..lebo už fakt nevládzem..nebaví ma to čakať každy mesiac či sa udeje nejaký ten zazrak.ale verím tomu že sa raz stane!!!
@januliatko1985 hej tak super, že nemáš nič proti tomu 😉 No chystam sa sťahovať, už som to oznámila priatelovi, dakedy davnejšie keď som mu to naznačila, tak bol protivný, nechcel o tom ani počuť, teraz nevedel, že idem aj škôlku do KE vybavovať, ale povedala som mu to, keď prišli pre mňa, tak ho trochu nechápem, lebo zrazu nenamieta, že v poriadku povedal mi, ak to tak chcem, až mi to je podozrivé, tak mám trochu obavy, či len niečo nechystá na mňa, alebo ktovie, možno aj jemu sa ulaví, no neviem čo mu to zrazu tak nevadí, že odídeme preč 😕 😕 😕
no uvidíme, ešte by sa všetko vedelo vyriešiť, kebyže som ešte do vtedy otehotnela, ale už nejako nenalieham na osud, už to beriem tak, že nie tak nie 😖
a na sídlisku neviem ešte na ktorom, mala som byť so sestrou, ale má 1izbový byt, tak sa tam len tak tak prekračujeme, a to by bolo na terase, ale budem potrebovať nejaký bytík - najlepšie tiež na terase, alebo niekde tam okolo amfiku 😉
a ty kde vlastne bývaš v KE 🙂
baby Košičanky, vy neviete o nejakom 1 izb. byte na prenájom? 😲
zozenies o v lekarni cca 10e( lady tester) je to v takom baleni ako balzam na pery, pomocou slin rozoznas plodne dni, ked su plodne cez malu lupu vidis paprade a ked nie su tak su len krystaliky... ja som plodne dni aj citila.. takze mi to len utvrdilo moje pocity 🙂
@mirellka ..ozenies o v lekarni cca 10e( lady tester) je to v takom baleni ako balzam na pery, pomocou slin rozoznas plodne dni, ked su plodne cez malu lupu vidis paprade a ked nie su tak su len krystaliky... ja som plodne dni aj citila.. takze mi to len utvrdilo moje pocity 🙂 a obaja sme brali vitaminy len mesiac a pol...
@mauerka .... ved to je presne ovulacny tester len ho mas nastalo, podla mna to funguje... obe s kamoskou sme sa podla neho riadili a obe sme v rovnaky cas tehu 🙂 ja som vedela kedy mam plodne dni podla pocitov a ovu mikroskop mi to len potvrdil ze sa nemylim tu je ten moj http://www.bio-obchod.sk/produkt-3516/lady-test...
@mirellka posielam ti ten moj tester http://www.bio-obchod.sk/produkt-3516/lady-test...
@lindusik posielam ti ten ovu tester http://www.bio-obchod.sk/produkt-3516/lady-test...
@petacvicka dakujem,urcite si kupim 😀
ahojte baby, mozem sa k vam pridat? vezmete ma k sebe? 😵 😵 😅
@kemonka neviem o ziadnom byte na prenajom, potrebujes?
@januliatko1985 priamo nie do Kosic mam takych 60km 😉
@franzziska vitaj medzi nami 😉
@katren Ahoj!
Tak ja by som tiež nedbala,tak budete mať veselo,toľko drobcov mať,zaradom,ale oto je viac zábavy,a každé dieťa je jedinečné,a budú sa mať ským hrať a podeliť o zážitky,aj ja som tak chcela,ale tak snažiť sa môžme,len je otázne,či nám Pán zhora požehná,keďže podľa lekára nemáme šancu splodiť dieťa prirodzene a umelo nechceme,moja viera to neuznáva,to je zasahovanie do vôle Boha.Takže nechám to na neho,ako sa i náš malý podaril zázrakom,ako povedal lekár 😵 .
@janusa_ Ja verím,že všetko bude ok,neboj,pozbieraš sa telesne i duševne,a keď budeš vpohode privíta váš anjelik a bude pekne rásť v tvom lone,niekde som čítala,že anjelikov nejako musíme priťahovať nato aby chceli byť našimi deťmi,proste treba nejaké vyžarovanie,zrejme harmónie z nás,aby chceli byť našimi deťmi,to zn.musíš byť vpohode,a určite keď sa pozbieraš a aj ja keď budem po stresovom období,tak to príde,verím tomu 😵 .Držkaj sa všetko má svoj stanovený čas 😉 Oddychuj,a mysli len na pekné veci,to pomôže,plánuj niečo do budúcnosti,ja som mala vpláne opravovať dom,keď to prišlo,takže zrejme to nejak tak funguje,keď myslíme na niečo iné...
@franzziska Vitaj medzi nami🙂A všetko dobré prajem aby si mala úspešný rok 2012🙂
@petacvicka Ahoj!
Znie to super s tým testerom na plodné dni,to si v lekárni kupovala alebo ztej stránky čo si udala?Budem si musiseť aj ja taký objednať,lebo tu vlekárni,by namňa lekárnička zazerala,lebo aj homeopatiká,mi akosi čudne objednáva a má ktomu stále nejaké pripomienky,keď mi ich dáva,vieš všetko čo jenové teraz sú tuná akýsi poverčivý,neveria im,ale tak veľmi ťažké to snáď nie je zmestí sa im to aj do obálky tak snáď poštovné a balné nebude 5eu😀
@katren Ahoj!
Tak my sme sa snažili o nášho malého 4 roky,tak veľmi dobre viem aké je to ťažké,ale tak u teba je ten lepší prípad,že druhé ide ľahko ako sa vraví,nuž u nás je tá horšia verzia polycystické vaječníky,čiže žiadna ovulácia,tak som zvedavá,či zdravá strava to napravý dávali v tv,že zelenina je dobrá proti cystám a nádorom,nuž tak som zvedavá,či sa mi vstrebú ako tam jedna otom hovorila,že sa jej cysty takmer úplne vstrebali,čo by znamenalo u mňa,že by sa netvorili ďalšie 😔 ,keďže nato nič nie,ani lieky a operovať sa nedá,len nad 3cm,lenže folikuli sú max 2cm a keď sa znich spravia cysty,tak nebudú väčšie,lebo tak vo vaječníku sú veľa vajíčok,tak jedna cysta by tlačila ďalšiu,podľa mňa tam nevedia viac rásť.

@janusa_ teraz som sa docitala... ☹ je mi to luto... drzte sa