icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

annie07
27. feb 2012

@zora256 ahoj, dakujem 🙂 aj ja mam hnedaste, juuuuj to by som sa velmi tesila, no uvidim teda ako to bude pokracovat 🙂

zora256
27. feb 2012

@milacik3 Ahoj!
Tak to ešte veľa nemešká,len počakaj aspoň toľko aby meškala týždeň a potom skús testnúť🙂Držkám palčeky a nenamáhaj sa pre istotu 😵

zora256
27. feb 2012

@annie07 Držkám palčeky 😵 Tak to máš fakt ako som ja mala,tak počakaj min.3 týždne a otestuj,mne vetdy ukázalo slabú druhú čiarku a keď už malo prísť druhý krát boli krásne a bola som vtedy už v 6tt,tak radšej počkaj do 5tt,lebo dovtedy lekár nič nevidí.Maj sa krásne a nenamáhaj sa veľmi,aby sa Ti nič nestalo 😉

milacik3
27. feb 2012

@zora256 dakujem pekne bol by to zazrak keby to vyslo tak skoro intenzivne sa pokusame od zaciatku januara...a v novembri som bola na laparoskopii. Chcem este pockat ale tak ma bolie cele podbrusie ze co ked to je nieco....rozmyslam ci nepojdem doktorovi....hm...alebo pockam do konca tyzdna mozno to prejde...

puhinka
27. feb 2012

@monulik23 ,hej dá,ja ju beriem a stojí len 3,50 a je tam 90 ks
potom mi doktorka teraz predpísala duphaston,ale to je len na predpis
a ten začínam brať až vo štvrtok
ale myslím si,že keď to takto berieš a riešiš,nič sa nestane,keď pôjdeš hneď k doktorke,ja som k nej šla ešte pred zahájením snaženia,aby ma pozrela,či som v pohode 🙂

misel1
27. feb 2012

@mauerka ahoj odychnuta z hor???ako pokracujete ci po starom??? 🙂 🙂

karinkaeich
27. feb 2012

kocky, ste tu niektora z mt alebo vrutok? partim do tejto temy 🙂 a hladam kamosky na pokec alebo zoznamenie

supi
27. feb 2012

ahojte, vychadzaju niektorej plodne dni okolo 7.3. ? zistujem ze kto bude narovnako makat s nami 😀 😀 😀

magic08
27. feb 2012

Ahojte baby. ako sa máte?
Už dva dni mam hustý biely výtok a je ho dosť. Naposledy som to mala pri prvomtehu. No som len cca 7 DPO a na tretí deň od ovulky mi teplota výraznejšie klesla. Neverím že by mi test niečo už ukázal, takže čakan do dňa predpokladanej mrchy, lensomtopotrebovala zo seba dostať von 😀

magic08
27. feb 2012

@supi Ahoj ja budem okolo siedmeho testovať, ale vám držím palce 😉

mirka1473
27. feb 2012

@mirellka teraz sa snazime pol roka este asi malicko ze?

kemonka
27. feb 2012

@karinkaeich ahoj vitaj 😉

kemonka
27. feb 2012

@magic08 jej tak držím palce 😉

magic08
27. feb 2012

@kemonka 😀

mauerka
27. feb 2012

@misel1 Ak bude ovu, tak by som ju mala mat cez vikend, takze sa posnazime aj tento mesiac, mal sehen 🙂 Ako ty s novou robotou? Mangelov spermiogram ako?

majusa123
27. feb 2012

Ahojte kočky🙂 kto ma ovu cca okolo 1.marca? budeme v tom spolu 😉

laluchova
27. feb 2012

ahojte aj my sme sa rozhodli že by sme prijali druhé baby....intenzívne som sem chodila keď som bola tehu s našou prvou dcérkou a keď som bola na MD. čakám mrchu 5.3....bolí ma podbruško, som unavená, nenromálne mi mastnejú vlasy a bazálku mám tiež zvýšenú už 1,5tt....veľmi by som sa potešila keby sa nám to podarilo...ale dávame si ešte čas, veď len vo februári sme začali..... 😀 držím palčeky

severankaa2
27. feb 2012

@supi ahojkaj môžem sa pridať aj ja mám plodné dni okolo 7.3 len dúfam že bude partner doma a že sa nám to podarí.

laluchova
27. feb 2012

inak my sme mali dcérku hneď po svadbe sme začali a do mesiaca som bola tehotná....tak uvidíme ako to bude po 2x...vraj to môže trvať oveľa dlhšie....

zuszana
27. feb 2012

@majusa123 ja budem mať cca vtedy ovu, tak ideme na to? 🙂

puhinka
27. feb 2012

@majusa123 ,ahoj,mne vychádza ovu na 1.3.
ale so synom som otehotnela 9-10 DC a manžel ma ,,zneužil,, v nedeľu skoro ráno,takže sme začali snaženie skorej,to som bola 10 DC...takže som zvedavá,ako to dopadne 🙂

puhinka
27. feb 2012

@laluchova ,podľa mňa už si tehu 🙂

puhinka
27. feb 2012

@zuszana ,aj ty? takže sme tri,čo máme tak niako OVU,tak som zvedavá,ako dopadneme 🙂

puhinka
27. feb 2012

inak baby,neviete po akej dobe sa asi prejavia prvé príznaky tehu? ja už som zabudla koľko to bolo,ale zdá sa mi,že až po plánovanej MS,ako je to u iných žien?

petacvicka
27. feb 2012

@zora256 ahojky ...Moja ...budem ti velmi drzat palceky....to mas pravdu... u mna je to naozaj stastie ze sa nam to podarilo tak skoro...inak by som aj ja jedla a jedla kys.listovu 😀 dfam ze sa vsetko v dobre obrati a ty budes max. spokojna🙂 drzim palceky 😉

mirellka
27. feb 2012

@majusa123 aj ja mám presne na 1.3 vychádza 😀 😀 😀

silvuska47
27. feb 2012

@misel1 ahoj no ako si dopadla??došla mrcha?? 😠 lebo mne zatial nie..tak radšej ešte netestujem..

silvuska47
27. feb 2012

@wolawka ahoj tak čo dorazila mrška či nie??mne zatial neeeeee...

puhinka
27. feb 2012

@mirellka ,tak už sme 4,čo majú naraz predpokladanú ovulku 🙂 no to bude perný deň 🙂

laluchova
27. feb 2012

tak baby držím palčeky a určite sa ešte ozvem...