V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@zuszana ,mám také divné šteklenie v podbrušku a trošička ale fakt len trošička ma pobolievajú kríže...no neviem neviem 🙂
dúfam,že nám to víde všetkým 4-om 🙂 či už tento krát alebo na budúce,hlavne nech to víde 🙂
už by som si moc želala byť znovu tehotná,ten pocit 🙂
no a akurát teraz ma začal bolieť zub,keď sa chceme začať snažiť :(
a vy sa budete snažiť aj skorej,či iba vo štvrtok?
my sme troška šuchotali paplónami v nedeľu,to som bola 9-10 DC,možno si spermie počkali na vajíčko,aj kebyže ovulka prebehla skorej 🙂 no nie? 🙂
a som čítala,že vajíčko sa uhniezduje až 4 dni od oplodnenia?
@puhinka my sa už tiež snažíme od piatku, keďže si nemeriam BT ani netestujem ovu testami, tak chcem mať radšej istotu, že sme to neprešvihli, teraz už mám aspoň mm doma, nie ako minulý mesiac... hej uhniezďuje sa tak ako píšeš ale aj do 10 dní ako píše
@janusa_
ja mám so zubami tiež teraz rozrobené ešte mi musí nejaké kazy opraviť, čo už, zvládneme to 🙂 len nech sme tehu a nech je všetko ok 🙂 spermijky si počkajú od 2 až do 5 dní podľa toho či majú vhodné prostredie 😀
@janusa_
@puhinka caute baby, tiez mam taku info, ze sa vajo uhniezduje 5-10 dni... no bodaj by to bolo aj skor v mojom pripade tento cyklus...
http://www.fertilityfriend.com/home/26f403 😝 😀
@puhinka diky, poznam tu stranku... tiez som pri prvom tehu bola jej castym navstevnikom... je to perfektna stranka... zvadza ma robit tehu test, zvlast po tom co tam pise... 😀 no radsej este vydrzim... si myslim ze by to bola skoda testu, ci..? snad vydrzim do mrchy, aj ked o tom pochybujem uz teraz... 😀 😀 😀 😀
@severankaa2 , supi... tak aj ja sa pridávam 😉 ... ovu cca 8.3...len tiež dúfam, že žubrienky budú doma a nie 900 km odo mňa ☹
@silvuska47 ahoj,zatial nedorazila,ale myslím,že dorazí.. :-/ držím palce aby Ti neprišla🙂
@osicka36 no moje žubrienky idú zajtra do Prahy a neviem kedy dojdu tak asi tento mesiac zasa nič. ale dúfam že aspon sa tebe sa to teraz podari
@severankaa2 no neviem moja, ešte to nie je isté ☹ ...oficialne by v tedy mal byť ešte v nemecku, ale možno sa mu podarí prísť skôr...tak dúfam 😉
@kemonka dakujem pekne. dufam, ze coskoro nebudeme vsetky snazilky, ale uz tehulky 🙂
babule posledna ms bola 1.2. mavam 28 dnovy cyklus papam gynex atd.......2den spinim....ako posledny den ms.......ak sa nerozbehne ms dam vediet co sa deje
@nelinocka drzim palce, nech su // 😀
baby ja som uz z tych mojich teplot jelen... furt jedna hladina, ziadne stupanie...
Moze sa stat, ze aj napriek jasne pozitivnemu ovu testu, poklesu teploty ako pri ovu, ovu nenastatne?
kuknite na graf...
http://www.fertilityfriend.com/home/26f403
@milacik3 Ahoj!
Ako som ja počula po laparoskopii väčšinou do 2 nasledujúcich cyklov otehotneli,tak zrejeme sa to podarilo aj vám.Držím palčeky,áno aj mňa hrozne na začiatku bolelo podbrušie aj 2-3 mesiace,lebo sa maternica zväčuje a na začiatku sa uhniezďuje oplodnené vajíčko,tak ak nemáš nejaký výtok,ktorý zapácha,tak to zrejme nič iného nie je,a keď Ti aj ms mešká,tak radšej počkaj ten týždeň a skús otestovať. 😵
@petacvicka Ahoj!
Si veľmi milá🙂Ďakujem aj ja veľmi dúfam,a najšťastnejšia by som bola keby sa nám na druhý raz podarilo dievčatko,aby bol pár 😔 ,a aj svokra by bola happy,a ja by som mala pokoj svätý od nej.Ako sa vraví niekedy aj skala vystrelí,tak ja veľmi verím a dúfam,že sa bábo podarí čoskoro,aj keď má malý len 7mes.U susedov majú medzi deťmi len čosi vyše roka a tak pekne sa hrajú a sú zlatý chlapček im chodí do škôlky a v máji už aj dievčatko im pôjde.Majú sa ským pohrať,a spolu narastú,je to aj výhoda,a aj nevýhoda,keďže veľa času zaberú,ale oto je vúčšia radosť 😵,lebo majú obaja rodiačia sa ským zabávať😀
@zora256 ano aj ja som toto pocula a aj moja teta tak otehotnela. Vsak uvidime nechcem testovat...len som sa zlakala ze ma boli lavy vajecnik ovela viac ako pravy a ze aby som nemala nejaku cystu ja uz na operaciu by som nechcela ist ☹ Ale neviem dnes to prestalo uz ma neboli len take jemne tlaky mam v maternici....
@zora256 to je pravda je lepsie ked nie je velky vekovy rozdiel medzi detmi...tak do tych 4 rokoch si myslim ze je to fajn. Moja teta ma 3 deti (teraz maju 7-17-6 mes.) co je divne lebo uz ta 17roc. je ako ich ,,mama,, sa o nich stara...a nebude sa mat s kym hrat to male ked troska vyrastie....je to uplne ine...

ahojte, nove nemam nic dr ma dovolenku, krvacam slabsie, bt je hore- to ako tomu mam chapat?
babulky nestiham vas docitat, musela som is tdnes do roboty , a som unavena maximalne 😒