icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

kemonka
23. nov 2011

@momamo IP 😀 a ty ešte tu? Kedy ideš k dokimu? 😉

momamo
23. nov 2011

@kemonka 16:50 som objednana... On robi od 16:00 - 19:00..tak super aspon nemusim z prace odbiehat ..🙂

vejula
23. nov 2011

čavte kočky? ako? ja blba noc , ale inak faaaajn 🙂

zelovocka
23. nov 2011

@vejula ahoj 🙂 prečo blbá noc? moc si sa nevyspala asi čo? ja dneska 1DC, takže asi taaaak 😖 snáď sa aj ja dočkám pauzy od MS 😀

vejula
23. nov 2011

@zelovocka maly strašne zle spinkal. Fakt od pol jednej nacucnuty na ciciku hned ako sa odpojil po par sekundach krik cici cici a toto stale dookola, vynimočne že zaspinkal na pol hodku. Tak som uplne vyflusnuta, fakt som nič moc nenaspala :-/

magic08
23. nov 2011

@mishkag o to viac ti to zelam a drzim palce, nech sa cim skor tesis z // 😀

magic08
23. nov 2011

@vejula aj my sme mali taku noc 😀 no a vidim to tak, ze dnes mi zaspi tak o polnoci... vstala totiz o 17.00 😝

vejula
23. nov 2011

@magic08 naši drobci su nejaky prepojení... moj vstal čosi pred 16 takže to tiež nevidim ružovo so zaspavanim. ale tak on teraz cez den viac spinka ako je choručký

leenkako
23. nov 2011

@magic08 jej dakujem za podporu ste zlate.Dufam že nam všetkym sa podari byt mamami na dalši rok.držim prstiky. 🙂

momamo
24. nov 2011

@kemonka ahoj tak...... dnes nastava ovu, 100% potvrdene doktorom a mam vsetko v poriadku a funguje ako ma,,ale aj tak si este radsej poklepem,,,som taka stastna...🙂)) a ty ako co nove..???

kemonka
24. nov 2011

@momamo jeeeeej tak super, potichučky držím palce, nech to vyjdeeee 😉 a čo ešte povedal doki, nebavili ste sa o nejakých vitamínoch a užívani liekov? 😉 a ja nič nové na svete, žiadná zmena u mňa. Včera som sa pustila do upratovania, prehadzovala som nábytok v obývačke :D tak som sa trochu ponaťahovala, no aspoň sa mi dobre spalo 🙂))))

sandy3911
24. nov 2011

@malaberuska ahoj, aj my chceme začať v novom roku 🙂 ja už antikoncepciu neberiem (vysadila som po 9 rokoch), chcem si teraz nasadiť Femibion 800 a potom začneme 🙂

momamo
24. nov 2011

@kemonka nhooo velmi sme sa ani nerozpravali, len ze mam byt hlavne v klude, bez stresu a v decembri ak sa nepodari vianocne baby tak idem zase a kazdy moj cyklus s ovulaciou bude dosledne sledovat a partnera posle do Martina na kliniku na vysetrenie .. tak uvidime .... ale velmi sa tesimmmm a riadneee citim ovulku az mi je zlee🙂a ty ako ..?? kolko DC si??

kemonka
24. nov 2011

@sandy3911 vitaj medzi nami 😉 Prvé? Či už máš nejaké detičky?

kemonka
24. nov 2011

@momamo no vieš ja mám dlhý cyklus, tak od poslednej ovulácie je to približne 30 deň cyklu, ale inak M som mala 26.augusta 😒 no ale od vtedy si meriam aj tú BT a 2x som mala ovuláciu aj v septembri aj v oktobri - bez M a teraz nič už nebolo, takže už asi až po M, ktorá ktovie kedy bude 😀

Ale inak super, to si aj platila za také vyšetrenie na zistenie ovulky?

momamo
24. nov 2011

@kemonka len 2 € za sono....🙂 tak potom ani nemavas pravidelnu ms ... co???

sandy3911
24. nov 2011

@kemonka ďakujem 🙂 nie nemáme detičky ešte, toto bude prvý pokus 🙂 ty už máš?

sandy3911
24. nov 2011

@mishkag ahoj, aj my 🙂 niekedy začiatkom roka asi 🙂

kemonka
24. nov 2011

@momamo no hej tak, ale ja to mám tak vlastne odjakživa 😀 a akýmsi zázrakom som otehotnela tak, že v máji som mala poslednú mrchu a v septembri som otehotnela 😀

kemonka
24. nov 2011

@sandy3911 mám 1 bábo už 😉 a kolko máš rokov?

momamo
24. nov 2011

@kemonka 😀 😀 😀 😀 😀 tak to je teda pekny odstup .. a pred tym ste sa ako dlho snazili??

kemonka
24. nov 2011

@momamo no to bol nový priatel, tak sme sa ani nesnažili o nič, ani by ma nenapadlo, že otehotniem 😀 a hneď na druhý krát sa to takto podarilo. Pred tým som bola vydatá a dlho dlhooooo sme sa snažili a nič. A teraz mám aj ja dievčatko aj môj exmanžel má dievčatko 😀

momamo
24. nov 2011

@kemonka Tak to sa vam teda podarilo .... a teraz si opät vydata...??? a kolko ma drobec...??

sandy3911
24. nov 2011

@kemonka mám 27,takže najvyšší čas 🙂

mishkag
24. nov 2011

@sandy3911 Aj my planujeme tak nejako,ale chceme aby sa babatko narodilo cca v roku 2013, kedy uz bude kompletne zazemie...a kolko mas rokov?

sandy3911
24. nov 2011

@mishkag jasné, chápem, my sme sa brali tento september a teraz staviame dom, takže to chceme tiež tak nejako..mám 27 rokov, takže už by sa patrilo 🙂

zuszana
24. nov 2011

@sandy3911 aj my sme sa brali tento september 17-teho 🙂 tak nech vám to vyjde podľa vašich predstáv 🙂

vejula
24. nov 2011

@sandy3911 ahoj, dalšia žilinčanka 🙂 😉

kemonka
25. nov 2011

Ahoooojte, kdeže ste? Ja som si práve objednala teplomer, lebo tento nejako zlyhal, včera mi nedaval zvukový signal a už niekolko dní mi ukazuje stále rovnaku teplotu, asi baterka už odišla 🙂

mishkag
25. nov 2011

@sandy3911 my sme planovali že 17.9. by bol nas den, je to nase vyocie, ale nevyslo nam to ...snad o rok...zasnubili sme sa min. rok na stedry den...