V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@magic08 ahoj je mozne, ze si bt nemerala kazde rano v ten isty cas alebo si bola medzitym chora? to by vysvetlilo tie odchylky a nerovnovahu v grafe. ono s tym meranim teploty to chce fakt boziu trpezlivost - je potrebne merat vzdy rano a v priblizne rovnaky cas co nie je jednoduche. Skus merat dalsi mesiac (ak este bude treba? 😝 😀 ) a pozoruj si event. aj cervikalny hlien http://tehotenstvo.rodinka.sk/planujeme-dieta/p... drzim palce!
zaregistruj sa na www.fertilityfriend.com a tam si mozes potom zacnes kazdy den zaznamenavat, od prveho dna mrchy, potom teploty ktore nameras... napis ked ti nebude nieco jasne, prejdeme si to spolu... 😀
@sabaka pozorujem vsetko, hlien, niekedy aj krcok a meram teploty... je pravda, ze nikdy som nemala tie teploty nejake vysoke, no zas tiez je pravda, ze v noci vstavam k malej niekedy viackrat, niekedy len raz, no vzdy v inu hodinu, teploty meram okolo 7.30 - 8.00 kedze sa mi mala niekdy zobudi okolo piatej-siestej a este cche spinkat no potrebuje s tym pomoct... tiez je pravda, ze nie vzdy sa mi podarilo pred meranim spat aspon tie 3 hodiny, ked uz sa neda 6 😝 no uvidime ako to bude pokracovat dalej... snad sa to rozbehne a teploty zacnu byt take ako maju byt... 😝
@sabaka naaa a snad som prisla na pricinu... asi je problem v teplomere, sa mi zdalo, ze nie je dobry... pred prvym tehu som pouzivala ortutovy... no teraz pouzivam obycajny digitalny no len s jednym desatinnym miestom... v tom clanku sa pise, ze digitalny by mal mat 2 desatinne miesta...
no doklepem to uz tymto a objednam direkt na meranie bazalnej teploty... no aj ked stale dufam, ze ho uz nebudem potrebovat... 😀 mam silnejsi biely vytok uz 3. den, tak snad je to dobre znamenie....
Ahojte baby, no čo nikto netestuje nič? 🙂 🙂 🙂 ja len rychlo, dnes máme ten spermiogram 🙂
ahojte baby, tak dnes mi strašne hlava ma bolí ako koňa, som u navená, chodím veľa cikať , po každej vyuč.hodine lebo som učiteľka ale aj veľa pijem sa mi nejako žiada....bolí ma podbruško ako keby som mala dostať....bazálka sa drží 37,2-37,4...tak uvidíme
@osicka36 možno ti urobí prekvapko a dojde.
ahojkajte chcem radu mrcha bola 23.2.2012 a nieako ma pichá v ľavom vaječníku nie stále len občas je možné mať ovulku hneď po mrche?
@severankaa2 ahoj, samozrejme ze to je mozne. Nemerias BT alebo nesledujes hlien?
@magic08 nie BT nemeriam ešte sa snažíme málo a hlien sledujem len teraz som mala ešte taký hnedkastý vítok po mrche tak ani není teraz čo sledovať
@severankaa2 aha. No kazdopadne ovu moze byt kedykolvek, zavisi ake dlhe mas cykly?
@magic08 keď som brala antikonc. mala som 28-29 dňový cyklus teraz som mala 29 a po vysadení antikonc. som mala 33 dňový.
@severankaa2 ahoj, no bodaj by si mala pravdu 😀
a to pichanie môže byť predzvesť ovu...dnes by si mala byť 6DC ak sa to rozbehne tak ovu by si mohla mať tak do 3 dní (tak to mávam ja).... naozaj záleží od dĺžky cyklu...a ovu na 9DC nie je nič zvláštne 😉 ...len sa proste posunula ale to znamená, že sa ti skráti aj cyklus.... preto je dobré merať aj BT ak teploty klesajú a dostaví sa hlienik...bude ovu 😀
@osicka36 no ja som tentokrat zvolila digi kvoli tomu ze odmeria rychlo. Dcerka spinka s nami v posteli a tak rano ked sa zobudi hned na mna skace, takze si neviem predstavit ako jej vysvetlim nech teraz 5 minut je v klude. To je nemozne. Asi objednam ten na meranie bazalnej teploty, snad bude merat lepsie 😝

@zora256 ano presne tak len na par minut ale cele 2 dni...teda zacalo to uz trocha v sobotu a potom to trvalo do dnes...a dnes v pohode aj som chcela ist dokotorvi zajtra ale asi nepojdem na co ked ma to uz neboli...