V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@severankaa2 ja som tiez mavala take cykly a ovulku cca 15 - 20 DC. LF bola 11 - 13. Teraz som zvedava ako to bude u mna. Prvy cyklus po porode bol anovulak, teraz to vyzera na ovu 12 dc, som zvedava kedy mrcha dorazi, alebo radsej nech nedorazi 😀
jáj...konečne doma....to cikanie....aj v noci musím 2x ísť....strašnééé....oki idem si užiť ešte čas kým som doma sama, potom po malú...idem skusiť trošku pospať možno migrénka prejde.....
baby vysvetlite mi to s tou bazálnou teplotou....budem ako blbec....chápem ako to funguje na ovuláciu....ale teraz mi to aj tak nepomôže zistiť či som alebo nie som tehotná 😉 lebo pred ms je BT zvýšená tiež....či???
@osicka36 jasne, tento cyklus uz dokopem tymto teplomerom. Nastr. 249 som pridala graf tak kukni, nech si v obraze. Mne teploty sa drzia uz treti denna tej istej urovni. Ziadna zmena. Neviem co si mam o tom mysliet, ci vobec ovu bola. Ovu test bol pozitivny, na dalsi den bol aj pokles... No teploty stagnuju. Uz som z toho jelen.
Ahojte ... máte tu už zabehnutú svoju diskusiu, ale chcela by som sa k Vám pridať ... zatiaľ ako snažilka ... prvo snažilka ... s drahým sa snažíme od novembra ... zatiaľ nič ... avšak týchto posledných 10 dní, bolo pre mna fakt zvláštnych ... cítila som sa tak ináč ... zvláštne, tak pokojne aj šťastne (aj napriek tomu, že máme veeľa problémov) ... mám bolestivé bradavky, chodím často na WC aj v noci aj 3 krát, mám bolesti v brušku, také šteklenie ale aj kŕče, ako na menzes, ale ten čakám až o týždeň, a tie kríže ... ach ... poslednú mršku som mala 5.2. mám 30 DC a OVU som mala 14.2. BT je od ovulácie na 37,2 už 15 deň ... bývam často hladná, ráno skoro vstávam a mám nepokojný spánok, aj keď som unavená ... mám aj výtok - biely hustý ... dnes som si robila test ale nič, asi je ešte skoro ... nechcem sa ešte tešiť, ale dúfam, že 5.3. mrcha nedôjde ... myslíte si, že by to mohli byť tie // 🙂
@osicka36 ahojkaj no ak bude ovu do troch dní tak to nestíham lebo polovička odchádza už zajtra a len to pichanie mám už také dva dni
@osicka36 naposledy som doužívala na začiatku decembra 2011
@osicka36 to ano, som sa dnes trosku hrala s FF, tak ak mi zajtra klesne teplota na 36,5, tak FF ovu odznaci a bude z toho anovulak... takze som veeelmi zvedava co bude zajtra...
inak ta tvoja teplota dnes je raidna sila, na 5DC 37,4 wau... nemozes byt tehu? podla mna by to mohlo byt celkom realne...hm?
@keischa ahoj, no podla toho co pises a hlavne podla toho ze sa ti uz 15 DPO drzi teplota stale hore, tak to vyzera veeeeelmi slubne... urcite testni rano 5.3. a zarucene budu //
Drzim palce.... 😀
@magic08 držím palce nech mrcha nedorazí ja som sa tiež tešila že nedorazí a prišla.
@severankaa2 no ja sa radsej netesim... len cakam... ani neviem kedy dojde mrcha... kedze toto je moj druhy cyklus od porodu... ten prvy bol anovulacny a trval 31 dni... takze ak mrcha nedojde testnem na ten 31 DC... 😀
@severankaa2 ak máš doma...skús dnes ovu test 😉 ....ak ukáže aspoň trošku pozit, určite by som sa na tvojom mieste posnažila aj dnes 🙂 ... žubrienky dokážu počkať v dobrom prostredí 3 a niekedy až 5 dní 😉
@zora256 Ahojky 🙂 neboj sa nic urcite sa podari... inak funguju aj kalkulacky na vy pocet pohlavia... mne kolegyna v robote vypocitala ze budem mat chlapceka a za na rok by to bolo dievcatko... vraj to kazdej vypocitala spravne tak hadam ma pravdu... chceli by sme chlapceka... budem drzat palceky aby to vyslo 🙂 a s tou svokrou si ma rozosmiala.... asi fakt neexistuje dobra svokra....🙂))))) dobra je len do svadby, po svadbe .... hihihihih 😀 😀 pekny dnicek
téda baby a ja mám bt 37,2-37,4 a vy tu píšete že haluz???drží sa mi tak od ovulácie, resp. stúpala a teraz sa drží....a napriek tomu že som unavená ak pes, spím v noci miestami strašne tvrdo , ale budím sa, aj preto že chodím cikať....mám 5 dní do mrchy....to je 5DC??,nevyznám sa v tých vašich značkách,,,,,držím vám všetkým palčeky....s akými testami máte najlepšie skúsenosti????
@zelovocka no hej tak to testovať je zbytočné, tak ale môžeš sa pomaly pripravovať na ovulku 😀 a výsledky budu o týždneň, ale nebudem volať, lebo doktorka mi povedala minule, že až keď budeme mať všetky kompletné vysledky, tak potom si sadneme všetci k tomu a nam povie naraz čo a ako....ale zvládol to dobre 😀 teraz som na rade ja, len musím dostať MS a ak nie, tak na vyvolávačku, aby mi mohli urobiť nejaké testy zase 🙂

@severankaa2 ako dlho si od vysadenia HAK ? ja som mala cykly po vysadení 31 -32dní a posledný bol už 29...je možné že sa už aj tebe posúva naspäť 😉