V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
cyklus mám 28 dňový pravidelný
dievčata všetko vnutro ma bolí akoby som mala svalovicu a pritom som vobec necvičila..čo to može byť??ms mešká..a žiadne pocity žeby ,mala prísť...hm už sama neviem čo si mam o tom myslieť...
@kemonka no mi tu budeme mať jar cez víkend..hlasia že 20 stupnov tak som zvedava kedže tu mame vyše dva metre snehu.. 😠
@kemonka jaaaj, tak super, že ste to zvládli všetko 🙂 😉 tá doktorka je asi dosť dobrá, že? sa vám tak venuje, paráda 😎
na ovulku sa pripravujem, to vieš 😀 manikúra, pedikúra, v piatok kaderníčka, aj novú sukňu som si kúpila, len škoda že letnú 😀 mala som si radšej nejaké sexi prádielko, ale tak hádam to pôjde aj bez toho 😝
@silvuska47 tehu testík si neskúšala? koľko ti mešká MS?
aj ja už chcem jar... 🙂
ovulku som mala 18.2. + - ....nooo som nedočkavá...ale nechám to až na nedeľu a sa testnem....
@zelovocka neskušala..radšej..minulý mesiac som testla rano a nič žiadne dve čiarky ale len jedna a poobede dorazila mrška..no ale čo je zaražajuce včera som dostala neskutočnu chuť na ryby v konzarve s rajčinovov omačkov..som ich doslova že zhltla.mm sa divil lebo ja ryby moc nemusím.. 🙂 tak som zvedava..
@silvuska47 no tak to je podozrivé 😉 koľko ešte budeš čakať do testovania? ja by som nevydržala 😀 keď mešká...
baby možno blbé otázka, ale skúsim 🙂 ak má žena plodný hlienik je to znak toho, že určite prebehne ovulka?
@zelovocka noooo ešte vydržim..asi zajtra testnem....musím kupiť najskor test..ale jeden tu vychodí asi osem euro..a ten digitalny stojí nejakých 15 euro tak uvidím ktory kupim.. 😅
@zelovocka a tie kríže boliáááááááá jak svina..
jáj baby, bolí ma podbruško ako keby mala dojsť mrcha tak hádam nedojde.... 😀 ale aj pri prvom tehu ma pobolievalo ....
@magic08 držím ti palce potom daj vedieť keď testneš
@osicka36 nemám doma ovu test ale snažiť sa budeme určiťe
inak u nás sneží tu, no fuj 😠 ja už tak chcem jar ☹
@silvuska47 juj že 20? To kde? V Trenčíne? Idem k vám 😀 😀 😀
@silvuska47 a ktorý DC si?
@zora256
@milacik3
inak babulky, ak spomínate pobolievanie vo vaječníkoch, tak mňa pobolieva tiež. Zora myslíš, že je to ok, ak ma to bolí cca týždeň?
milacik3 - a obidva ťa pobolievajú? Lebo mňa obidva, tiež nie v kuse, len tak sem-tam a raz v jednom raz v druhom, také akoby pichanie, šteklenie, no neviem čo to môže byť. ☹ A mám príznaky na MS už ťaham tretí týždeň a ešte nedošla ☹

inak u nás sneží tu, no fuj 😠 ja už tak chcem jar ☹