icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

kemonka
28. feb 2012

inak u nás sneží tu, no fuj 😠 ja už tak chcem jar ☹

laluchova
28. feb 2012

@kemonka
tak ja som 23 DC

laluchova
28. feb 2012

cyklus mám 28 dňový pravidelný

silvuska47
28. feb 2012

dievčata všetko vnutro ma bolí akoby som mala svalovicu a pritom som vobec necvičila..čo to može byť??ms mešká..a žiadne pocity žeby ,mala prísť...hm už sama neviem čo si mam o tom myslieť...

silvuska47
28. feb 2012

@kemonka no mi tu budeme mať jar cez víkend..hlasia že 20 stupnov tak som zvedava kedže tu mame vyše dva metre snehu.. 😠

zelovocka
28. feb 2012

@kemonka jaaaj, tak super, že ste to zvládli všetko 🙂 😉 tá doktorka je asi dosť dobrá, že? sa vám tak venuje, paráda 😎
na ovulku sa pripravujem, to vieš 😀 manikúra, pedikúra, v piatok kaderníčka, aj novú sukňu som si kúpila, len škoda že letnú 😀 mala som si radšej nejaké sexi prádielko, ale tak hádam to pôjde aj bez toho 😝

zelovocka
28. feb 2012

@silvuska47 tehu testík si neskúšala? koľko ti mešká MS?
aj ja už chcem jar... 🙂

magic08
28. feb 2012

@laluchova a kedy bola ovulka? to mas este 5 dni do mrchy, no niektore testy ukazu uz na 10 den od ovulky pozitivny vysledok... mne test takto ukazal, ked som dcerku cakala... 😀

laluchova
28. feb 2012

ovulku som mala 18.2. + - ....nooo som nedočkavá...ale nechám to až na nedeľu a sa testnem....

silvuska47
28. feb 2012

@zelovocka neskušala..radšej..minulý mesiac som testla rano a nič žiadne dve čiarky ale len jedna a poobede dorazila mrška..no ale čo je zaražajuce včera som dostala neskutočnu chuť na ryby v konzarve s rajčinovov omačkov..som ich doslova že zhltla.mm sa divil lebo ja ryby moc nemusím.. 🙂 tak som zvedava..

zelovocka
28. feb 2012

@silvuska47 no tak to je podozrivé 😉 koľko ešte budeš čakať do testovania? ja by som nevydržala 😀 keď mešká...

zuszana
28. feb 2012

baby možno blbé otázka, ale skúsim 🙂 ak má žena plodný hlienik je to znak toho, že určite prebehne ovulka?

silvuska47
28. feb 2012

@zelovocka noooo ešte vydržim..asi zajtra testnem....musím kupiť najskor test..ale jeden tu vychodí asi osem euro..a ten digitalny stojí nejakých 15 euro tak uvidím ktory kupim.. 😅

silvuska47
28. feb 2012

@zelovocka a tie kríže boliáááááááá jak svina..

magic08
28. feb 2012

@laluchova takze ak dobre ratam, dnes si 9DPO. Takze zajtra by ti testik mohol uz nieco ukazat... ale najlepsie je pockat do dna mrchy...
no ja som taka nedockava, ze rucite testnem aj na 10 DPO... 😀
Drzim palce 😀 😀 😀 😀

zuszana
28. feb 2012

@puhinka kuknem si tú stránku, vyzerá fajn 🙂 inak ja už nejak dnes cítim ovulku...tak neviem, čo bude 🙂

laluchova
28. feb 2012

jáj baby, bolí ma podbruško ako keby mala dojsť mrcha tak hádam nedojde.... 😀 ale aj pri prvom tehu ma pobolievalo ....

severankaa2
28. feb 2012

@magic08 držím ti palce potom daj vedieť keď testneš

severankaa2
28. feb 2012

@osicka36 nemám doma ovu test ale snažiť sa budeme určiťe

kemonka
28. feb 2012

inak u nás sneží tu, no fuj 😠 ja už tak chcem jar ☹

kemonka
28. feb 2012

@zuszana a ty ako sa máš? Ktorý DC si? ešte užívaš tú Fitosoju? 😉

kemonka
28. feb 2012

@silvuska47 juj že 20? To kde? V Trenčíne? Idem k vám 😀 😀 😀

kemonka
28. feb 2012

@silvuska47 a ktorý DC si?

kemonka
28. feb 2012

@zelovocka no hej, celkom sa venuje, veď všetko si platíme, tak musia 😀 😀 😀

heeeeej to určite suknu nebude treba 😀

kemonka
28. feb 2012

@zora256
@milacik3
inak babulky, ak spomínate pobolievanie vo vaječníkoch, tak mňa pobolieva tiež. Zora myslíš, že je to ok, ak ma to bolí cca týždeň?

milacik3 - a obidva ťa pobolievajú? Lebo mňa obidva, tiež nie v kuse, len tak sem-tam a raz v jednom raz v druhom, také akoby pichanie, šteklenie, no neviem čo to môže byť. ☹ A mám príznaky na MS už ťaham tretí týždeň a ešte nedošla ☹

milacik3
28. feb 2012

@kemonka ako ze uz 3 tydzne neprisla MS ? t tolko cakas preco si nespravis test? No mne nie obidva ale len jeden a ten druhy len vazne sem tam ...malokedy...mna len lavy a potom tlaky v maternici mam...

kemonka
28. feb 2012

@milacik3 nie nemeška mi 3 týždne, ja mávam väčšinou MS strašne dlhe cykly, ale keď mám dostať, tak mám presne 2 týždne PMS, bolesti prs a krížov, ale už to trvá tretí týždeň, čiže MS som čakala včera 😒

milacik3
28. feb 2012

@kemonka aha tak skus pocakt nejaych 5 dni a skus vyskusat test

kemonka
28. feb 2012

@milacik3 a ty si kolký DC?

kemonka
28. feb 2012

@milacik3 ja som si dnes robila a bol negatívny