V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@magic08 ahoj bude to ok uvidis a k tvojej otazke: na zaklade krvneho testu sa da tehu dokazat pred terminom planovanej mens (uz od 9. dna od oplodnenia!) takze aj ked urin zatial nic neukazal (ako pisali ostatne kocky, moze to byt kvoli nizkej hladine hcg), kludne mozes byt uz tehotna! gyndos nech zoberie krv a budes mat istotu drzim palce, velmi velmi 😉
Baby a co moze znamenat ked mam vytok taky dobiela ako pri ovu ? :( namiesto kramov ...
@milacik3 ahoj bude to ok uvidis a k tvojej otazke: na zaklade krvneho testu sa da tehu dokazat pred terminom planovanej mens (uz od 9. dna od oplodnenia!) takze aj ked urin zatial nic neukazal (ako pisali ostatne kocky, moze to byt kvoli nizkej hladine hcg), kludne mozes byt uz tehotna! gyndos nech zoberie krv a budes mat istotu drzim palce, velmi velmi 😵
@milacik3 vacsinou sa lekar vyjadri neurcito... s istotou ti potvrdi tehu, ked ozaj vidi v dutine maternici plodovy vak... bez toho ti nepovie nic urcito... len skonstatuje realny stav aky je... viac necakaj... ale pri cyste ti urcite nemoze byt nevolno... o kolkoj ides k tomu dokimu?
Nikto mi neodpisuje tak teraz odchadzam :( pridem asi neskor :(
@severankaa2 hlavne, že ste sa posnažili 😉 ...a teraz už len čakať, či sa zadarilo 🙂 ...a ovu príznaky ešte máš 😉 ...inak niekde som čítala, že dobré milovanie rozbehne aj ovulku 😀
tak držím palčeky 😉
to áno posnažili a už len čakať. No dnes ma už nebolí vaječník tak neviem čo z toho bude. No to by mohlo rozbehnúť uvidíme. A ty ako?
@osicka36 to áno posnažili a už len čakať. No dnes ma už nebolí vaječník tak neviem čo z toho bude. No to by mohlo rozbehnúť uvidíme. A ty ako?

@milacik3 ako pred chvilou spomenula @dasa118 poyitivny vysledok niekedy tehu test ukaze az 14 dni po planovanej mrche... 😀 takze by som este nehadzala flintu do zita...
raz som kdesi citala vyjadrenie gyndosa, ze robit tehu test nema vyznam skor, ako tyzden po predpokladanej mrche... 😀