icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

magic08
29. feb 2012

@milacik3 ako pred chvilou spomenula @dasa118 poyitivny vysledok niekedy tehu test ukaze az 14 dni po planovanej mrche... 😀 takze by som este nehadzala flintu do zita...
raz som kdesi citala vyjadrenie gyndosa, ze robit tehu test nema vyznam skor, ako tyzden po predpokladanej mrche... 😀

magic08
29. feb 2012

@milacik3 tak drzim palce 😀 daj potom vediet ako si dopadla... 😉

milacik3
29. feb 2012

@magic08 dik jasne dam vediet...som teda zvedava...

magic08
29. feb 2012

@milacik3 predpokladam, ze doki povie, ze sliznica je prekrvena, ale ze viac nevidi ze je skoro... 😝 mne to zakazdym takto povedal... ale ak by bola sliznica vysoko, tak je to dobre znamenie... 😉

milacik3
29. feb 2012

@magic08 no ak by aj bolo tak viem ze nic esten euidi je to skoro ale skor ma trapi aby nevidel nejaku cystu alebo take nieco.... No a co este je dobre znamenie?? A to ze je prekrvena to je dobre alebo zle?

magic08
29. feb 2012

@milacik3 to je skor neutral, prekrvena byva aj pri tehu, aj ked ma prist mrcha... aj ked je maternica zvacsena... to je tiez dobre znamenie, to vie doki zhodnotit pri palpacnom vysetreni...

sabaka
29. feb 2012

@magic08 ahoj bude to ok uvidis a k tvojej otazke: na zaklade krvneho testu sa da tehu dokazat pred terminom planovanej mens (uz od 9. dna od oplodnenia!) takze aj ked urin zatial nic neukazal (ako pisali ostatne kocky, moze to byt kvoli nizkej hladine hcg), kludne mozes byt uz tehotna! gyndos nech zoberie krv a budes mat istotu drzim palce, velmi velmi 😉

milacik3
29. feb 2012

@magic08 a to sa da ako skoro zistit? takze mi moze povedat ci to aj vyzera ze dostanem mrchu alebo nie

sabaka
29. feb 2012

@magic08 milacik3 heh vidim ze som to trochu "domotala" - spravu som chcela poslat tebe, milacik3, tak sa v hadam nejako vyznate, dievcata!

sabaka
29. feb 2012

@janusa_ ako citis? verim, ze uz lepsie, cloveka to zoberie hlavne po psychickej stranke...to dobre viem z vlastnej skusenosti. Nastastie sa konci zima a slniecko pomoze 🙂
co povedal doktor, kedy sa mozete znova snazit - uz tento mesiac?

dasa118
29. feb 2012

Baby a co moze znamenat ked mam vytok taky dobiela ako pri ovu ? :( namiesto kramov ...

sabaka
29. feb 2012

@milacik3 ahoj bude to ok uvidis a k tvojej otazke: na zaklade krvneho testu sa da tehu dokazat pred terminom planovanej mens (uz od 9. dna od oplodnenia!) takze aj ked urin zatial nic neukazal (ako pisali ostatne kocky, moze to byt kvoli nizkej hladine hcg), kludne mozes byt uz tehotna! gyndos nech zoberie krv a budes mat istotu drzim palce, velmi velmi 😵

magic08
29. feb 2012

@sabaka 😀

sabaka
29. feb 2012

@magic08 😎 ono to takto dopadne, ked clovek v praci furt na koniku

magic08
29. feb 2012

@milacik3 vacsinou sa lekar vyjadri neurcito... s istotou ti potvrdi tehu, ked ozaj vidi v dutine maternici plodovy vak... bez toho ti nepovie nic urcito... len skonstatuje realny stav aky je... viac necakaj... ale pri cyste ti urcite nemoze byt nevolno... o kolkoj ides k tomu dokimu?

magic08
29. feb 2012

@sabaka ach jaj... do prace nastupujem o mesiac aj ja... a tiez to takto vidim ako moju hlavnu pracovnu napln... 😀

milacik3
29. feb 2012

@sabaka 😀 dik, a ked bude nizka hladina v krvi tak aj tak mozem byt ? to su na to nejake tabulky nie? ked je zena tehu a kedy nie...?

sabaka
29. feb 2012

@milacik3 no, ono je to vraj tak ze koncentracia hcg hormonu v krvi je vyssia ako v urine a su zeny, ktore mali 5 krat za sebou urin test negativny a krvne vysledky 100 % potvrdili, ze su tehotne. ale to by ti tvoj gynekolog najlepsie vysvetlil

sabaka
29. feb 2012

@magic08 treba sa nejako odreagovat

dasa118
29. feb 2012

Nikto mi neodpisuje tak teraz odchadzam :( pridem asi neskor :(

milacik3
29. feb 2012

@magic08 no neviem povedala sestricka ze poobede maju vela ludi mam si zavolat...len mam casenku ale kedze su aj objednani na hodinu tak netusim kedy pojdem...

magic08
29. feb 2012

@sabaka ved to, aspon den rychlejsie ubehne... 😀

magic08
29. feb 2012

@milacik3 aha... 🙂

zuszana
29. feb 2012

@majusa123
@kemonka tak baby odchádzam na romantický pobyt s mm na dva dni, tak sa tu majte zatiaľ a snažilkujte sa 😀

zuszana
29. feb 2012

@puhinka maj sa krásne a snažte sa o 100 šesť 🙂 aj my sa budeme, aby sme si mohli 16.3. vzájomne gratulovať 🙂 budem tu zas v piatok pá

magic08
29. feb 2012

@zuszana ahoj a prijemny romanticky pobyt... 😀

zuszana
29. feb 2012

@magic08 ahoj a ďakujem 🙂

osicka36
29. feb 2012

@severankaa2 hlavne, že ste sa posnažili 😉 ...a teraz už len čakať, či sa zadarilo 🙂 ...a ovu príznaky ešte máš 😉 ...inak niekde som čítala, že dobré milovanie rozbehne aj ovulku 😀
tak držím palčeky 😉

severankaa2
29. feb 2012

to áno posnažili a už len čakať. No dnes ma už nebolí vaječník tak neviem čo z toho bude. No to by mohlo rozbehnúť uvidíme. A ty ako?

severankaa2
29. feb 2012

@osicka36 to áno posnažili a už len čakať. No dnes ma už nebolí vaječník tak neviem čo z toho bude. No to by mohlo rozbehnúť uvidíme. A ty ako?