icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

kemonka
2. mar 2012

@magic08 jeeeej a netestovala si? 😵 😵 😵

magic08
2. mar 2012

@kemonka nie, zatial nie, som 10 DPO, tak neviem ci to ma vyznam, ale bradavky ma prisevne bolia pri dojceni, aj na dotyk su citlive, ale to zas nie je take hrozne... tak bud som tehu, alebo pride mrcha...

kemonka
2. mar 2012

@magic08 a čo to je v grafe, že HSO?

magic08
2. mar 2012

@kemonka krcok

mauerka
2. mar 2012

Ja po starom - od 1DC pijem alchemilu, posledne dni dost grep. dzusu a ten hnusny sliz s lanovym semenom. Dnes rano skoro pozitivny ovu test, chcela som sa snazit uz vcera vecer, ale drahy bol taky grogy z prace, ze sa jednoducho nedalo, tak skusime dnes vecer, len verim, ze sme to nepresvihli vrrrrr... 😠 Skusime aj ten gel na podporu pohyblivosti sperm., ked uz som ho kupila 🙂 @puhinka @maryjou @misel1@januliatko1985

milacik3
2. mar 2012

@kemonka hm vsak uvidime...neviem stale v podbrusku mam tlaky neviem cim to je...vysledky krvi budu az v pondelok...

magic08
2. mar 2012

@kemonka test negativny... bieeelyyyy 😝

wolawka
2. mar 2012

@kemonka ano,moja dcerka chodí na celý den do škôlky už takmer 2 mesiace🙂 je to ráno troška s fnukaním,ale snád aj to prejde niekedy🙂 ja už mesiac chodím do práce,teraz mám poobednu🙂 aale veeelmi by som druhé mimino chcela🙂..tak uvidíme.. a čo v sanatoriu??

wolawka
2. mar 2012

@magic08 možno skoro si testovala🙂

magic08
2. mar 2012

@wolawka hej, asi ano... uvidime na buduci tyzden... snad sa nieco ukaze... 😉

wolawka
2. mar 2012

@magic08 tak tak veru,držím palčeky,aby to vyšlo🙂

magic08
2. mar 2012

@wolawka dakuejm... 😀

misel1
2. mar 2012

@mauerka ahoj taktiez v plnom prude od nedele som bralal tie hormony na podporu vajecnikov nech sa tam uz nieco deje a dnes som bola na sono mame tam par malych a jedno velke vajicko(folikulov??? alebo ako sa to vola 😉 ) a od nedele sa mame zacat snazit tak som zvedava... 🙂
@wolawka
@kemonka
@maryjou

laluchova
2. mar 2012

@kemonka
ja som sa testovala aj dnes a iným testom a opäť dve čiaročky ale slabučkééé....teplota sa drží na 37,2-37,3...únava ak hrom, cikanie, a aj prsia ma začali pobolievať ale nie moc, žalúdok ako na vode...

wolawka
2. mar 2012

@misel1 ahoooj🙂 no super,držím tááááákto silno palčeky,aby to vyšlo 🙂

lillinka01
2. mar 2012

@dominika1516 idem buduci week, tak uvidime 🙂 no toto bude asi akcny rok

mauerka
2. mar 2012

@misel1 To je ake dobre 🙂 Tak sa snazte teda. A v praci?

laluchova
2. mar 2012

tak ja len verímže nedojde mrcha a bude všetko tak ako chceme....

kemonka
2. mar 2012

@magic08 joooj, tu sme ako v začarovanom kruhu všetky, ked čakame na MS, nie a nie doraziť, keď čakame na ovulku, tiež to je tak, a keď robíme testy, tak všetko biele ☹

kemonka
2. mar 2012

@misel1 a ako si dopadla vtedy na pohovore? Máš prácu? 🙂

magic08
2. mar 2012

@kemonka 😀 no snáď to už niektorá z nas zlomí 🙂

kemonka
2. mar 2012

@magic08 obidve 😀 😉 teda všetky 🙂)))

kemonka
2. mar 2012

@magic08 no ale vidíš, ešte verím že nejaká šanca je keď aj vedla lauritka spomínala, že jeden deň vôbec nič neukazal test a na druhý deň ukázal 🙂

kemonka
2. mar 2012

@laluchova super, tak tichučko gratulujem 😉

karinka2105
2. mar 2012

@kemonka veruu tak,uz by sa to mohlo rozbehnutt...

magic08
2. mar 2012

@kemonka hej, nadej je, az kym nepride mrcha... 😀

misel1
2. mar 2012

@mauerka
@kemonka jasneee ze mam tu pracu je to iba dvakrat do tyzdna ale aspon nieco ze nesedim doma 😉 dnes este aj darcek pre draheho dorazil musim ist na postu pren jajj dnes je kraaasny den hihihi dakujem vam babenky

maryjou
2. mar 2012

@mauerka tak nech sa ti zadarí 🙂 🙂 🙂 !!!!!!!!!!!!

maryjou
2. mar 2012

@misel1 mysli pozitívne a bude to o.k. 😉 😉 😉 😉