icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

zuszana
2. mar 2012

@janusa_
@puhinka
@kemonka tak baby ja som už doma z výletu, vysaunovaná, vykúpaná, vymasírovaná, včera bola ovulka, snažili sme sa, tak uvidíme, dúfam, že mi tá horúca voda neuškodila, len ja tomu nejak neverím, zas som pesimistka asi ☹

oriesokm
2. mar 2012

Takze, po 2 mesiacoch o MA na kontrole u Dr. Vsetko od dnuka vyzeralo fajn a dobre zahojene a dorastene 🙂 co ma moc tesi. zobrala este cytologiu, poslala ma na hematologiu (koli kustej krvi) a endokrinologiu... ale povedala ze pockame teda este jeden mesiac a od aprila sa mozme snazit o mimco. sa uz neviem dockat !!!! To tu budem uz plnohodnotne patrit :D :D

karinkaeich
2. mar 2012

@oriesokm ahoj, aj my tak zaciname. tiez uz odpocitavam 🙂 a som z mt, ako ty. to bude znamenie 🙂

vateska
2. mar 2012

ahojte...dnes som to nevydrzala a rano som si urobila druhy testik.....je to jasnejsie???

oriesokm
2. mar 2012

@karinkaeich jeej, tak to bude super, hadam sa nam to cim skor podari. Mas uz deticky? ja este nie, jedno v brusku bolo, no odislo... teraz pockat na vysledky, ktore hadam budu dabre a ak nie aspon budem vediet z coho 🙂 a sup sup do snazenia.. Tesim sa na 2 ciarocky tak velmi.
AAA velmi ich cim skor prajem aj tebe... kto vie, mozno budeme kocikovat po MT spolu 🙂) odkial presne si?

osicka36
2. mar 2012

@oriesokm tak to sú dobré správy, dúfam že aj ostatné výsledky budú dobré 😉 ...a budete môcť naplno začať snažilkovať 😀 moc držím palčeky 🙂

magic08
2. mar 2012

@vateska krásne ciarocky 🙂 Vidno ichlepsie ako včera. Držím palce

oriesokm
2. mar 2012

@osicka36 dakujem ti krasne, aj ja sa tesim, dufam, ze mi vylucia este na hematologii az priliz hustu krv a ak to bol problem, tak mi daju injekcie a uz nam nebude nic branit. Som dnes spokojna, uz teraz len pockat na vysledky a ide sa na to. juuj, tak moc sa tesim 🙂

kemonka
2. mar 2012

@zuszana jeeej vitaj, a kde ste to boli? No nepremýšlaj asi nad tým, teraz len aspoň 10 dni vydržať a uvidíš 🙂

kemonka
2. mar 2012

@vateska jeeej je taaam 😀 a kolký deň po ovulke si?

kemonka
2. mar 2012

@oriesokm držím palce, nech výsledky sú ok a môžete snažilkovať ´dalej, už teraz to musí výjsť 😉

misel1
2. mar 2012

@maryjou jasne uz som vysadila hormony uz mam lepsie myslienky aj naladu 😀 😀 😀 vcera som sa dala na zavazny krok (nova farba vlasov) som zvedava ako zareaguje muz ked dojde zajtra z prace domov hihi 😵

severankaa2
2. mar 2012

ahojky skoro ma porazilo konečne sa vyberiem kúpiť ovu testy a oni ich normálne nemali j 😠 a to nechápem.

kemonka
2. mar 2012

@misel1 hej všimla som si novú fotku, velmi dobrá zmena 😉

laluchova
2. mar 2012

ahojte...

oriesokm
2. mar 2012

@kemonka dakujem, dakujem za podporu, ano dalsi krat to uz musi byt ok 🙂 uz len preckat cas do vysledkov a potom sa mozme snazilkovat. nech len cas leti 🙂))))

kemonka
2. mar 2012

@laluchova ahoooj 😉

magic08
2. mar 2012

@laluchova ahoooj. Ako dnes?

laluchova
2. mar 2012

noo pridala som foto testu, len sa mi na nom urobil flak, ale vraj to nemá vplyv na výsledok...tak neviem...ale myslím si že čiaročky su viditeľnejšie....alebo že by nie???teplota stále v tom istom rozhraní....cikanie neustále, únava, a dnes osm mala ani nie že bolestivé prsníky, ale ako keby som v nich mala tlak či taký divný pocit to bol a je sem tam.....a mám pocit že mi viac chutí 🙂, pijem velmi vela, inak mám pocit sucha v ústach....tak snáď sa mrcha nedostaví.... 😉 a čo tu dnes nového???žiadna tehu nepribudla???

vejula
2. mar 2012

ahojte kočky

@kemonka ozaj ty ako už si dostala mršku od vtedy čo prišla ta jedna po dupastone?

laluchova
2. mar 2012

noo môj testík som dala aj foto do blogu...ale dám aj sem myslíte že ten fľak na nom môže znamenať zlý výsledok???

magic08
2. mar 2012

@laluchova no tesim sa z tvojim pribudajucich priznakov... len nech to takto pokracuje pekne dalej... ja dnes 10 DPO no test biely 😝

laluchova
2. mar 2012

nemusíš mať ešte hladinu vysokú....ja sa teším len máličko lebo sa bojím že príde mrcha....

maryjou
2. mar 2012

@misel1 jaj no chlapi nemajú radi takéto zmeny, tak ti radšej držím palce!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

cubana
2. mar 2012

@puhinka no tak som bola u gyndosa a nakoniec mam cystu, preto to meskanie menzesu aj ten vytok aj take jemne popichovanie .... dostala som vyvolavacku a po mrche idem na kontrolu

vejvass
2. mar 2012

@oriesokm ahoj prosim ta mozem vediet kolko si presne po MA a kolko cyklov ti prebehlo kym ti lekar povolil snazilkovanie?Momentalne som aj ja po MA a citam vsetky prispevky,rady co sa tyka vsetkeho po potrate a hlavne kedy znovu sa mozem zacat snazit.A este by som chela vediet ak neotravujem ze aj ty si mala 6 tt sexualnu abstinenciu?Lebo niektorym holkam sa to zda dlho ze oni mali povolene uz za 2 az 4 tyzdne.Tak teraz neviem

puhinka
2. mar 2012

@mauerka ,tak držím silno pästičky,nech to víde 🙂

puhinka
2. mar 2012

@laluchova ,ale tá druhá tam už je 😀 😀 😀 ,neviem čo znamená ten fľak :/

laluchova
2. mar 2012

nooo....len hádam že to je oki.....

puhinka
2. mar 2012

@zuszana ,ty tomu neveríš,ja zase hej...ale neviem či je dobré,že tomu tak verím,aby som potom nebola sklamaná
ako naschvál ...
juj,ale muselo ti byť dobre,telo sa uvolnilo...nooo...joj,už nech je 16.3. 😀